|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Haha...Makinwa już na olał...czekam na Makinwa nie dla Wisły...który to już raz
http://www.tuttomercatoweb.com/lazio...d&idtmw=215867 |
|
|
|
Guest
|
|
Lepiej grac o 1miejsce niz pykac o np.8-10 Lepiej miec 18-tu dobrych grajkow niz 12-tu Tj. sport chyba o to w tym chodzi zeby wygrywac. A z jeszcze innego pkt. widzenia to jak place za bilet kilkadziesiat zlotych to chce obejrzec choc namiastke jakiegos spektaklu bo poopalac sie albo zmoknac to moge w parku za darmo. Co do tego info ze strony - napisali do piatku (soboty), ale nie napisali do ktorego... |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ci, co tak najbardziej płaczą - sami jesteście sobie winni.
Opieracie się na postach kilku forumowiczów, dziwnych listach, które jakoby wyciekły z klubu albo na niesprawdzonych kaczkach dziennikarskich szemranych portali a potem lamentujecie, że kogoś tam nie ściągnęli. Ja rozumiem, że każdy by chciał transfery, sam częściej niż zwykle zaglądam na forum, ale mam swoje lata i wiem, że należy do transferów podchodzić spokojnie. Zresztą pisałem Wam, jaka jest sytuacja w klubie. Nie ma ciśnienia na transfery za wszelką cenę. Będą okazje, to się kupi, nie będzie, to się nie kupi. Radzę sobie to wziąć do serca. A teraz zimny prysznic, jak ktoś jeszcze w domu ![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ja się opieram na faktach, a fakty są takie że nie ma transferów na newralgicznie pozycje, na tym co mówili na konferencji że obrońca będzie zaraz po odejściu Głowy. Opieram się na wyniku sparingu i na tym że zostały dwa tygodnie do pucharów a my jak zwykle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Po co, pytam się po co wklejacie tu newsy z jakichs daremnych portali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja nie uwierze dopóki się nie przekonam.....że nasz klub nie nie potrafi się wzmocnić bo to już wiadomo :(
Ale nie potrafi załatać kadry zwykłych dziur ! Przecież trenuje 16 zawodników chyba z pola to jest makabra!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O tym, że Milinković pojechał na Słowację spakować rzeczy poinformowała w komentarzach redakcja wisla-online..
Tak więc to info jest niezbyt przekonujące.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chłopie, ale co nas interesują te Twoje wieczne narzekania.Już się raz wypowiedziałeś, więc po co nas dręczysz?
Nic nie wnosisz do tematu. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Hehe dawno się tak nie uśmiałem. Co ma być to będzie.
A tego pana nie banem kara a orderem uśmiechu. Pozytywnie ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Informacje o Milinkoviciu miałem od Zbymaka napisał też ze temat Djurovskiego nieaktualny jego klub chciał 1.2 E poczym Wisła zrezygnowała.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W spekulacjach transferowych Wisły przewijało się nazwisko zawodnika rezerw Barcelony- Soriano.
Piłkarz ten przedłużył właśnie umowę ze swoim klubem do 2012 roku. To tak w ramach informacji. http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=32663 ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ale chłop podobno najlepszy z całej tej B. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
panowie wyluzujcie i spójrzcie na to z większym dystansem. jest 1. lipca czyli dopiero co zaczął się sezon transferowy a my już mamy bramkarza, napastnika i prawego obrońce! jeszcze tylko środkowy obrońca, skrzydłowy i jeszcze jeden napastnik i jesteśmy w domciu
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez TSW06 : 01.07.2010 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a mnie zawsze w Wisle smieszy to testowanie pilkarzy.Chociazby teraz jak tego czarnego napastnika testujemy. Gosc sobie wchodzi na kilkanascie czy kilkadziesiat minut drugiej polowy i co on ma pokazac? hehe
Jak juz to dac mu grac od poczatku, zeby wszedl w mecz normalnie i zagral z podstawowymi zawodnikami a nie pozniej wjakims w ogole eksperymentalnym skladzie (chociaz ten nasz obecny sklad to jakos eksperymentalnie wygladac nie moze skoro mamy kilkanascie chlopa do grania), no ale u nas zawsze jest tak ze ten testowany musialby byc Bogiem zeby sobie wejsc na druga polowe i pokazac ze umie grac. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tylko trzeba pamiętać o kontuzjach które w poprzednim sezonie prześladowały nas strasznie a kartki wykluczenia Jovanović/ Pawełek - Singlar/ Cikos/ Burliga , Cleber/ Kowalski, Marcelo/ Nie daj boże kontuzja lub kartki Clebera i Marcelo i co znowu powtórka z rozrywki i meczu w PP z Lechią, lepiej nie eksperymentować. Moim zdaniem kadra zespołu, który zamierza w tym sezonie walczyć na 3 frontach powinna wynosić 22-23 piłkarzy to przynajmniej gwarantuje nam walkę o miejsce w składzie i wzmocnienie konkurencji co tylko lepiej może wpłynąć na formę zawodników. Mam nadzieję że powrót do pełnej sprawności Garguły, doświadczenie Żurawskiego w jakimś stopniu podziałają pozytywnie na drużynę, tylko czy to wystarczy. Moim zdaniem nie do końca dlatego jest konieczność dokupienia piłkarzy na wyżej wymienione pozycję. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie, póki co tragicznie nie jest ale bardzo dobrze też nie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zdanie jakiegoś tam portalu nie czyni jeszcze z żadnego piłkarza wartościowego zawodnika. To tak a propo posługiwania się podobnymi argumentami.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jedyne co jestem w stanie stwierdzić to to że Mączyński na skrótach z meczów z Garbarnią i Tatranem wypadał bardzo fajnie. grał dobre prostopadłe piłki i myślę że może wyrosnąć z niego solidny ligowiec. jednakże opieram się tylko na skrótach i tak naprawdę nie jestem w stanie ocenić go w pełni... kto był na tych meczach niech oceni...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak się składa, żę oglądałem mecze mesy jak jeszcze grał w niej Mączyński i w każdym meczu się wyróżniał, w każdym meczu chwalili go za styl gry, a on przecież od tamtego czasu był na wypożyczeniu i z doniesień z tegoż wypożyczenia słyszałem tyle, że jest jeszcze lepszy! Przede wszystkim on grał więcej w futsal i ma przyzwyczajenie by trzymac piłkę blisko przy sobie co szczerze mówiąc jest jednym z największych atutów dzisiejszej piłki, umiejętność przyjęcia i prowadzenia jej blisko przy nodze. Ale to chyba się robi już offtop więc skończmy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nacer Chadli...ktoś rzucił gdzieś to nazwisko...sprawdziłem go naprawdę robi wrażenie...2 liga holenderska wysoki młody. 17 bramek strzelił i miał 11 asyst. Rok kontraktu mu został wyceniany na 800 tyś euro. Takich zawodników nam trzeba!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie...to tylko moje marzenia
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gordan Bunoza, czy zastąpi Głowe...? Co o nim sądzicie?
http://www.transfermarkt.de/de/gorda...ler_67999.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Na Facebooku strona Wisły napisała, żeby czekać na 15:00
![]() |
|
|