|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Keita nie szedł za nim - wpada na truchtającego Kakę, podczas gdy piłka była 20 metrów dalej. Rozumiem, że przez "przypadek". Kaka nie walnął go w twarz, tylko odepchnął ręką, Keita zachował się jak Rivaldo w meczu z Turcją. Został pchnięty w bark, a trzymał się za twarz. Natomiast Kaka mógł wylecieć za pierwszą sytuację, co już pisałem wcześniej. W tym jednak przede wszystkim wina sędziego - symulowanie brutalnych fauli zaczęło się po wycięciu Elano i Bastosa. To, że Tiote dograł mecz do końca to pańskie jaja. Cud, że Elano nie skończył jak Wasilewski, sytuacja bardzo podobna. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie wy widzieliście słuszne kartki dla Kaki. Jak miałem sentyment do WKS to po tym meczu go kompletnie straciłem. Błąd przy bramce Fabiano ok, być może i wypaczył wynik, ale to co robili potem gracze z Afryki to czyste chamstwo. Wchodzenie prosto w nogi, prowokacje, jawna symulacja przy drugiej kartce dla Kaki. WKS straciło wszystko w moich oczach po tym meczu.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Obaj szli, Keita doszedł za plecy Kaki, ten mu przywalił łokciem (nie odpchnał!), nie w bark a w klatkę piersiową ...O aktorzeniu w kwestii walnięcia w twarz pisałam. Pojawią się jakieś video to sobie obejrzymy ![]() Zdania nie zmienię, Kaka wyleciał słusznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sędzia zmiażdżył rozmową z Fabiano jak pokazywał ze zagrał ręką
A cała wojna zaczęła się od tego ze nie dał czerwonej za faul na Elano. Natomiast kartki dla Kaki uważam za słuszne, wiadome gość z Wybrzeża "trochę przyaktorzył ale uderzenie było" Brazylia się rozkręca tak poza tym, bo tym jak z Koreą zagrali na 50% dziś widać było dobrą grę na początku super odbiory, ataki w pierwszej części I połowy, bo po golu WKS przestał grać w piłkę, w ogóle przestał cokolwiek robić ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie niektórzy widzą czerwoną kartkę dla Kaki, chyba inny mecz oglądaliście.
To nie są szachy. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Uważam że wszystkie "czarne" reprezentacje powinny odpaść - Francja już się podporzadkowuje
![]() ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To na zakończenie dnia się pytam kiedy się k..wa końcu wezmą za Włochów.
Bo to przechodzi ludzkie pojęcie - krzywdzą masowo większość drużyn, które grają przeciwko nim. Dzisiejszy karny to już w ogóle woła o pomstę do nieba. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to ja mam takie pytanie. po jakiego grzyba Keita biegł na Kake ? mysłał że go przeniknie czy co ? Dla mnie Keita chciał sprowokować ten faul i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
atak na Elano - http://www.youtube.com/watch?v=z39TO...layer_embedded
Kaka - http://www.youtube.com/watch?v=iOOXwSPXDjU siatkówka Fabiano - http://rutube.ru/tracks/3345431.html...&bmstart=22454 ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ok zmieniam zdanie w jednej kwestii - Keita biegł
reszta mojej opinii pozostaje niezmieniona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Co do Kaki. Nie wiemy za co ta zolta kartka. Czy za kontakt z zawodnikiem czy jakies pozniejsze uwage do sedziego/ przepychanki, a te byly dosc intensywne. Poza tym zawodnik WKS nie patrzy gdzie biegnie, patrzy do tylu, nie widzi Kaki, a Brazylijczyk jego tak i wystawia lokiec. Afrykaniec w twarz lokciem nie dostal, ale sila rozpedu wpadl na bark i musnelo go w twarz. Kartka zasluzona moim zdaniem za sam faul, juz nawet nie biorac pod uwage ewentualnych nastepnych przypychanek/ pyskowek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak sobie mysle ze jakby druzyny z Afryki bardziej stanowily "całosć" a nie tylko znane nazwiska to juz dawno osiagnely by duzy sukces.Na razie nikt nie potrafi jakos poskladac ich tak zeby ta maszynka wygrywała ,bo oni potencjał maja niesamowity.
Dlaczego np taki Egipt wygrywa w ostatnim czasie Puchar Narodow Afryki ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.worldcupblog.org/world-cu...-deserved.html Ta ręka trzymająca za niebieską koszulkę naprawdę należy do piłkarza Nowej Zelandii. Co do płaczliwości i draństwa Włochów masz rację. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tofik, bo są słabi i nie myślą na boisku. Głupie faule jak Nigeryjczycy, czy wczoraj brutalna wręcz gra WKS. Oni są dobrzy w europejskich klubach, gdzie obok nich biegają goście z głową na karku. Czarne drużyny jeszcze prędko nic nie osiągną i to nie jest rasizm czy inne pieprzenie głupot. Nie myślą i tyle. Wczoraj za te ataki na Elano czy Maicona to powinny być kary nawet po meczu, jeżeli ten ślepowron nie zauważył podczas gry.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a tak ładnie w pierwszej połowie szło Koreańczykom z Północy, a teraz przegrywaja już 7-0 ałaaa, jeszcze ich wielki wódz poraz pierwszy puścil mieszkanocom transmisje na zywo
w pierwszej połowie w ofensywie dosyc pokazali sie , w drugiej cos sie pogubili
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 21.06.2010 o godz. 14:28.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda Korei, z Brazylią zagrali dobry football.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja włączyłem TV dopiero 2 minuty przed drugą bramką, miałem tylko zobaczyć na wynik, ale coś mnie przyciągnęło, zostałem i zobaczyłem....6 bramek
![]() No to raczej Wybrzeże odpadło, wątpię żeby strzelili Korei multum bramek... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i tak pewnie portugalia odpadnia w 1/8, to że z korea wygrała aż tak wysoko nic nie znaczy, są na 105 miejscu haha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
szkoda mi pilkarzy Korei mam nadzieje ze uciekna z mistrzostw i wybiora wolnosc bo po powrocie do "domu" raczej czeka ich oboz pracy niestety!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ich poziom (co pokazują świetnie te mistrzostwa) jest z pewnością dużo większy. Maja pecha, że trafili do grupy śmierci. W rywalizacji np z USA, Anglią (zwłaszcza przy ich formie na mundialu) i Słowenią myślę, że mogliby pokusić się o awans. A w to, że obecnie klepneliby Polskę jestem niemal pewien ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
piotrek chicago napisał(a):
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.06.2010 o godz. 16:54.
![]() ,
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jest to dosyć ciężkie zadanie do wykonania bo mundial jest w wybitnie niekorzystnym miejscu do takich akcji. Na północnym zachodzie pustynie Kalahari i Namib stworzone przez obecność przy zachodnim brzegu zimnych prądów morskich a z kolei na wschodzie gęsta dżungla do tego dochodzi obecność Oceanów. Czyli w przypadku decyzji o ucieczce drogą morską musieli by sobie sklepać jakiś okręt a info telefoniczne mówi, że złodzieje w RPA wykupili wszystkie siekiery.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|