The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Hiroji Hanzo
Banita

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 18:15
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
A Ty mieszkasz w Barcelonie więc nie interesuj się tym co się dzieje w Krakowie. Sugeruję Ci żebyś się nie w.pierdalał w to co dzieje się w Krakowie i zajął się swoim lokalnym podwórkiem. Gdybyś pytał dlaczego to Ci powiem że to przekracza twoje kompetencje które kończą się na administracyjnych granicach miasta Barcelona. Idź sobie na mecz Barcelony, zapłać za bilet i oglądnij sobie mecz i nie wymagaj niczego więcej bo dla nich jesteś tylko klientem z którego można wycisnąć kasę.
Hehehehe...pusty śmiech po prostu mnie ogarnia jak czytam tekst zapewne troglodyty.
Otóż kolego,w Barcelonie jestem służbowo od kilku lat,co nie zmienia faktu że Kraków jest moim miastem.
A jak na Wisłę chodziłem to ty na gówno mówiłeś papu.
Jak tylko jestem w Krakowie to swoje pierwsze kroki kieruję na Reymonta.Niezależnie czy jest mecz czy też nie.
W tym roku kończe kontrakt w Hiszpanii i powrócę do Krakowa,ale po **** ci to mówie.
A na blaugrane chodzę i owszem,ale nie dlatego że jest wielka...po prostu z miłości do piłki.
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 19:15
Hiroji Hanzo napisał(a):Wyświetl post
Hehehehe...pusty śmiech po prostu mnie ogarnia jak czytam tekst zapewne troglodyty.
Otóż kolego,w Barcelonie jestem służbowo od kilku lat,co nie zmienia faktu że Kraków jest moim miastem.
A jak na Wisłę chodziłem to ty na gówno mówiłeś papu.
Jak tylko jestem w Krakowie to swoje pierwsze kroki kieruję na Reymonta.Niezależnie czy jest mecz czy też nie.
W tym roku kończe kontrakt w Hiszpanii i powrócę do Krakowa,ale po **** ci to mówie.
A na blaugrane chodzę i owszem,ale nie dlatego że jest wielka...po prostu z miłości do piłki.
Tia ... zniżyłem się do twojego poziomu i twojego sposobu myślenia (przeanalizuj sobie tekst - zabrakło może tylko mnogiej ilości znaków interpunkcyjnych których nadużyłeś). Jeśli nie wyczułeś w tym co napisałeś ironii i szyderstwa to tylko źle świadczy o Tobie.

A z tym kto był z nas pierwszy na meczu Wisły (bez opieki kogoś dorosłego) to nie byłbym taki pewien. Masz 35 lat ? Tak ? To powiedz kolego kiedy pierwszy raz byłeś na meczu ? Co robiłeś 1984 r. Wiedziałeś co to Wisła i chodziłeś na mecze ? Zaskocz mnie. A dodam że jestem od Ciebie młodszy o rok.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów