|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
I tak z niego, żadna rewelacja. Dużo bardziej wolę Sadloka czy chociaż Glika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
kolejny prorok... podaj chociaż źródło..
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja sądzę, że interesujemy się Toni Kroosem. Tylko czekam na potwierdzenie w mediach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jesli oceniacie pilkarza przez pryzmat suchych papierowych statystyk to gratuluje.
Tak abstrachujac od faktu czy to wymysl czy to fakt. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a mnie się wydaje, że koyoot ma rację, bo statystyki nie grają, każdy wie jaką przeszłość miał Kuba przychodząc do nas i jak ważną postacią stał się dla naszego klubu... także również abstrahując od tego czy to prawda czy nie, że ma on do nas przyjść, tyczy się to każdego zawodnika. Przetestować, a nuż stanie się gwiazdą Wisły
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy "źrodła" mogłyby wypowiedzieć się w kwestii transferu Marcelo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Resser- ta rewelacja to nie była jakaś odnośnia do twojego postu tylko tak użyłem tego określenia.
Nawiązując do zawodnika to 1. Jest starszy chyba o 2 lub 3 lata od Sadloka 2. Chyba każdemu zależy żeby nie było aż tak bardzo widać braku Głowy, więc oczekujemy kogoś dobrego lub chociaż kogoś młodego a zdolnego, który może jeszcze nabrać doświadczenia. A poza tym pasuje mieć jeszcze kilki Polaków w składzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dobra zalozmy ze przyjezdza skaut Wisly do mojej miejscowosci. Jest mecz w ktorym ja gram w pierwszym skladzie na prawym skrzydle. Przez pierwszych 15 minut robie tyle wiatru na skrzydle, ba nawet zaliczam asyste. Skaut mowi o ten kolo jest zajebisty bierzemy go i po tych 15 minutach wyjezdza. Nie oglada do konca meczu a ja w przerwie schodze z boiska bo oddycham rekawami i nie mam sil podniesc chuja nawet do gory. Przychodzi co do czego, podpisuja ze mna kontrakt a ja nie zmieniam stylu gry. Mowiono o mnie "nowy Kosowski" a wychodzi ze mnie dupa. Wy wrzeszczycie: co wyscie za buraka z youtuba sciagneli? Nadal uwazasz, ze pierwsze wrazenie sie liczy najbardziej? Odnosnie relacji damsko meskich to inna bajka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wytrzymałość można bardzo łatwo wyrobić ;p
Zły przykład dałeś ![]() Ale rozumiem Twój tok rozumowania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sa ludzie, ktorzy nie moga...
![]() EOT. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Taki pewny jesteś? W tym klubie nie ma zawodnika nie na sprzedaż.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak to szło?
Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
@flamengista
Myślę, że casus Frankowskiego i Żurawskiego trzeba umieścić w jakimś kontekście. Frankowski by nie odszedł, gdyby nie pechowa porażka z PAO i jej następstwa. A odejście Żurawskiego było z góry przesądzone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wszystko jest kwestią ceny. Jeśli będzie oferta na co najmniej 3 mln E, to można usiąść do stołu. Gorszą sprawą jest okoliczność, iż nie sądzę, że nasz jednoosobowy scauting, czyli Ździsiek ma przygotowaną, sensowną listę ewentualnych zastępców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
A gdzie ja napisałem, że pierwsze wrażenie się liczy najbardziej? Ja Ci napisałem wyraźnie i pogrubiłem. Że w przypadku kandydatów do Wisły, czy też innego klubu ja jako kibic w pierwszej kolejności zwracam uwagę to STATYSTYKI i HISTORIE KARIERY danego zawodnika. Nie muszę być scoutem żeby stwierdzić, że Alemao nie będzie zbawieniem naszej defensywy, a jedynie uzupełnieniem. Spojrzę w jego statystyki i wiem, że gówno osiągnął i w wieku podchodzącym pod trzydziechę raczej nie zabłyśnie jak rozgwiazda. Tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
W holenderskich mediach pojawiły się dzisiaj informacje, że Marcelo okazał się zbyt drogi dla PSV. No ale może zainteresowane nim są również kluby niemieckie?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dziekuje, bez odbioru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Przecież wiadomo, że klub oszczędza, że transfery - jeśli będą - to nadal po długim namyśle i oglądaniu złotówki z każdej strony, że bida aż piszczy. Zapowiadane zmiany na lepsze miały dotyczyć tylko i wyłącznie nadejścia czasów normalnych, tj. zatrudnienia speca od marketingu, od przygotowania motorycznego, godziwego trenera bramkarzy i wreszcie pracy od podstaw - wybudowania bazy treningowej i org. akademii piłkarskiej. Na to drugie przyjdzie poczekać. A czy sztab szkoleniowy składa się z najwybitniejszych fachowców w kraju oceń sam i nie zadawaj głupich pytań. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Miał na myśli to, że jeśli puścili by jeszcze Marcelo na zachód, to by była "bida" - jeśli chodzi o obronę.
![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Niech ja pomyślę , oj przepraszam to są fakty odeszli Juszczyk , Jop , Głowacki, Alvarez ,Ba , Hristov , Gołoś , a przyszedł tylko Jovanić . W dalszej kolejności , jak się nie mylę oczywiście powinny być transfery do klubu jeden lub dwóch stoperów , prawy obrońca , lewy pomocnik , środkowy pomocnik i przynajmniej jeden napastnik gwarantujący 10 bramek w ziemniaczanej lidze .Zapewne jak zwykle mój post zostanie usunięty, Nie podaje nazwisk tylko oceniam i mam nadzieję , że niektórzy piłkarze , którzy pojawiali się w prasie i na forum trafią do klubu .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Kadra Wisły po tym czyszczeniu jest bardzo szczupła, dlatego o transfery możesz być spokojny. Będą na pewno tylko nie wiadomo jakie i kiedy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |