|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wpadłem na taki pomysł wpisujmy w tym wątku podziękowania dla Arka za wszystko co zrobił dla Wisełki, a potem może to wydrukujemy, jakoś oprawimy i postaramy mu się to przekazać co wy na to
Ja zacznę: Arek nigdy nie zapomnimy ciebie na R22, zasługujesz na to żeby twój numer był w Wiśle zastrzeżony. Byłeś prawdziwym przywódcą na boisku, ale i skromnym normalnym gościem poza nim. Powodzenia w Turcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Słuszna idea z podziękowaniami i z pomysłem aby założyc taki temat. Ja mam nadzieje że Arek czyta nasze forum. Podziękowania za charakter, podejście do sportu,oddanie zdrowia na boisku,bronienie barw Wisły. 10 latek strzeliło jak z płatka. Arek trzym się
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Głowa jesteś dla mnie symbolem prawdziwego Wiślaka. Praktycznie równo z Twoim zjawieniem się w klubie zaczęła się moja miłość do Wisły. Dziękuję Ci za wszystkie wspaniałe chwile które dzięki Tobie przeżywaliśmy. Powodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zawsze wyważony, stonowany ale uśmiechnięty.
Przebrnął z nami przez kawałek życia, stał się jakąś jego cząstką. Mam nadzieje że my również staliśmy się częścią jego doświadczeń i że ściśnie mu gardło kiedy ostatni raz obejrzy się przez ramie patrząc na nasz stadion. Dzięki Serdeczne za grę , serce i osobowość dobrego człowieka, którym był i chyba zawsze dla nas będzie. Arku powodzenia. W wolnej chwili zaglądnij i zobacz jak nam leci. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Arek mam nadzieje,że jeszcze do nas wrócisz.Ja nie mam ci tego za złe,że odeszłeś do Turcji,ale mam nadzieje,że zobaczę cię jeszcze w koszulce Wisły na R22.Do Zobaczenia!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bóg zapłać w byciu IKONĄ. My nie zapomnimy o Tobie Arku! Jesteś wielki, powodzenia i wróc do nas kiedyś, żebyś zaliczył 300-setny mecz w naszych barwach.
Z szczerymi wyrazami uniżonego szacunku "Łajza". ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dziękujemy za wspaniałe chwile!
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Arek dziękuje za te wszystkie piękne chwile , które nam dostarczałeś!! Dziekuje za te 10 lat!!!
Aż płakać się chce ;/ ![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Arku dla nas są trudne chwile gdy po 10 latach żegnamy tak wspaniałego piłkarza tak wiernego za wszystko DZIĘKUJEMY i mamy nadzieje na wielki powrót! Nigdy nie zapomnimy !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje , kiedyś rozegra ten 300-setny mecz w trójkolorowych barwach...Powodzenia Głowa !
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kolejny wielki piłkarz i Wiślak odchodzi z Wisły, wielka wielka niepowetowana strata. Ale trzeba żyć dalej, dla mnie byłeś zawsze jednym z największych. Wielki szacunek, Powodzenia w Turcji!!! mam nadzieje że zobaczymy Cię jeszcze na R22 ;-)
Dziękujemy! ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Co tu dużo pisać, tyle lat w koszulce z Białą Gwiazdą na sercu, tyle razy nam dupę uratował, zawsze oddane Wiśle i pełen szacunku dla kibiców...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 15.06.2010 o godz. 22:25.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Praktycznie całą piłkarską karierę grał u nas, więc nie dziwię się, że chciał spróbować sił za granicą. Powodzenia Arek !
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zawsze podziwiałem twój spokój i opanowanie w trudnych momentach. Arek wielkie dzięki za serce, które wkładałeś w każdy mecz z Biała Gwiazdą na piersi! Powodzenia!
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Głowa ode mnie tak po prostu - dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Arek, byłeś filarem Wisły. Zawsze będę miał do Ciebie szacunek i pamiętał Cie jako dobrego człowieka. Mam nadzieję, że będziesz wpadał na nowy stadion popatrzeć jak Wisła gra....
Powodzenia w Turcji. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Arek, po prostu pojaw się kiedyś na stadionie. Nie zdążyliśmy podziękować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Arek, wzór do naśladowania dla każdego obrońcy i dla każdego młodego piłkarza. Profesjonalista pełną gębą. Dzięki za 10 lat w Wiśle!
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak byłeś w składzie to przed meczem nie miałem obaw o tyły
Powodzenia ![]() ![]()
Niepokonana !! Nasza WISEŁKA Kochana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dla mnie jestes Czlowiekiem, nieprzecietnym Twoja osoba na zawsze pozostanie w mojej pamieci jako Legenda Naszego Klubu. Zaslugujesz na Wielki szacunek i pamietaj ze dzrwi ku temu aby zakonczyc kariere w Wisle sa szeroko otwarte, na co ja jak i inni oddani kibice licza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dziękuję za to że byłeś Głową tego zespołu przez tyle lat!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za te 10 lat spędzonych w Wiśle. Mam nadzieję, że będzie Ci dane podjąć współpracę z Białą Gwiazdą po zakończeniu kariery piłkarskiej. Miałeś strasznego pecha do kontuzji i selekcjonerów, ale takie życie czasem bywa. Życzę powodzenia w Turcji!
Na Reymonta zawsze będziesz mile widziany! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Arek dziękujemy! Jestem jak najbardziej za zastrzeżeniem numeru! Może kiedyś doczekamy się drugiego Głowackiego. Wróć jeszcze kiedyś na R22
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wielkie dzięki kapitanie za te 10 lat gry dla naszego klubu , za te 6 mistrzostw , za te cztery puchary , za występy w Europie z naszym klubem ! Dziękuje ! Nieodżałowana strata.. ale wierze,że jeszcze do nas wrócisz ! Trzymaj się Arek ! Powodzenia !
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie będę się rozpisywał, bo szczerze mówiąc nie wiem co. Żywa legenda Wisły. Głowa - dziękujemy. Mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz na koniec kariery tak jak Cleber.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dzięki Głowa , brak słów ...
Wisła to Ty , my Twojego poświęcenia i blizn nie zapomnimy. Zawsze będziesz jednym z nas. Powodzenia w dalszej karierze. Ps.Zarób kasę i ...wracaj. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panie Arku dzięki za wszystko! Mam nadzieję, że będzie Panu dane rozegrać 300 mecz w barwach Wisły.
Życzę powodzenia w nowym klubie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Głowa - dziękujemy, oby więcej takich piłkarzy grało w Wiśle Kraków
Powodzenia w nowym klubie Mamy nadzieje że jeszcze do nas wrócisz DZIEKUJEMY, DZIEKUJEMY, DZIEKUJEMY!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Arku Głowacki!!! Grałeś we Wiśle 10 lat!!!
Jak na dzisiejsze czasy to nie lada wyczyn a zatem przyjmij i od STAREGO WIŚLAKA WYRAZY PEŁNEGO SZACUNKU za wszystko co uczyniłeś dla tej drużyny i tych barw klubowych, które są dla mnie najbliższe od blisko 40-stu lat. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze kariery!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I takich piłkarzy ceni się najbardziej.
My będziemy pamiętać o Tobie, Ty pamiętaj o nas. Kapitanie, dziękujemy! |
|