|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Copacabana ma do wyboru...wygrac z Korea i narazic swoj kraj na torpedowanie, albo dac potanczyc sambe rodakom...mysle, jednak, upodobanie do tanca wezmie gore...a tak powaznie to Brazylia strasznie cienko gra, juz nie to pokolenie co kiedys
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Szczerze to nie spodziewałem się lepszej gry Brazylii, jak póki co jak każda reprezentacja w pierwszym meczu gra ostrożnie, może Brazylia nawet zbyt ostrożnie, gdyż rywal nie jest jakąs rewelacją w porównaniu z Brazylią . Mam jednak nadzieje, że mecz rozkręci się w drugiej połowie.
PS. http://babol.pl/kat,1025465,title,Po...3&ticaid=6a5a5 |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
Pan Szpakowski przed chwilą wytłumaczył że to taki żargon piłkarski tak samo jak "po ptokach" ![]() Cytat:
polecam niedowiarkom |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
wisl@k_TS napisał(a):
mecz spoko, tak myślałem, ze ta Korea będzie niezła w 4 meczach z południa w 3 było 0-0 i w jednym przegrali 1-0. Jednak Brazylia zawodzi, przeciez oni bez względu na przeciwnika mogą wygrac z każdym 4-0 ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Brama, no w końcu.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Żal mi bramkarza Korei Północnej. Mimo sprytu Maicona, jego błąd ewidentny. Oby się to źle dla niego nie skończyło...
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
co ich czeka po powrocie do kraju, tego nikt nie wie na 100%, choć na pewno jak dadzą ciała, to miodu nie będą mieli.
Strach strachem, ale skośnoocy (obojętnie Japońce, Chińczycy czy Koreańczycy ) są bardziej zespołowi w każdej dziedzinie życia niż biali. No to w sporcie też. Do tego wyjście na boisko bez durnego luzactwa, plus na pewno jakieś tam umiejętności - to wystarczy by być trudnym orzechem do zgryzienia. Słowacy pokazali dziś, jakby nasi zagrali - całkowite przeciwieństwo żółtych. Ale brameczka Brazylijczyków efektowna ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Teraz Luis Fabiano miał okazje ;d
A BR Korei ... Pozdrawiam go ;d |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam wrażenie czy od dzisiaj na stadionach zaczął się momentami rytmiczny i skoordynowany doping z wuwuzeli... Albo słuch mi już szwankuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Maicon chyba płakał z wiadomego względu i nie na temat tak jak mówił Lubański tylko jakie konsekwencje bedą wyciągane w Korei...
Tak mi sie wydaje 2:0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
z historii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Korea Północna strzela brame Wielkiej Brazylii
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no to jeśli brazylia nie wygra z WKŚ to moze miec problem jak sie beda liczyc bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Plakał bo dedykował te MS dziadkowi dzięki ktoremu gra w pilke a nie wącha kwiatki od dolu po strzelaninie w faveli. Dla mnie taka Korea to kwintesencja mundialu.Nieznai, skazani na porazke, ale moga ytrzec nosa kazdemu. Albo nie dac dupska po całosci.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Koreanczycy pokazali jaja i niech te nasze pseudo-gwiazdki(zarabiajace krocie patrzac na ich umiejetnosci) sie ucza, na czele z Franciszkiem Smuda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Polska - Korea PN na Mundialu 0-2. Zaskoczyli mnie. Mirkowy szacuneczek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pokazał Koreańczyk Smudzie jaką taktykę się obiera, grając z dużo mocniejszym rywalem od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
święte słowa Korea Płn pokazała jak się psychicznie nie PĘKA! i to pokazuję ile daje nastawienie, ale taktycznie grali świetnie hehe to chyba póki co obozy pracy nie wiszą nad nimi ;P
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem , ale uważam że taka Korea Płn. nie powinna w ogóle mieć prawu bytu w FIFA.Nie wysyłają dziennikarzy , brak kibiców ( no bo te przebierańce to widać na kilometr że dla picu) , brak transmisji , piłkarze pod presją jakiś chorych obozów...Więc po co to wszystko
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Canarinhos dzisiaj słabo zagrała, oby Dunga zmotywował ich na następne spotkanie z WKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
A to się LEGEA wypromuje, hehe. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dokladnie nie mieszajmy polityki do sportu. A propo sportu to te koreance by nasze rodzime gwiazdy zajechaly po 15 minutach.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale mi chodzi o to , że jaki sens ma branie udziału w MŚ skoro piłkarze grają pod groźbą pobytu w jakiś obozach a 95% ludzi w kraju o tym nie wie
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Straszliwie mi było żal tych Koreańczyków. Widać było na początku jak ważny to dla nich mecz, szczególnie ten płacz był bardzo wymowny. Bardzo podobała mi się ich gra i mam nadzieję, że wielki wódz ich nie zesle to ichniejszego obozu. Wydaje mi się, że Koreańczycy mogą urwać pkty WKS albo Portugalii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O jakich obozach Wy mówicie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po prostu u nich sa inne wartosci a przede wszystkim honor, po kompromitacji( a ten mecz na pewno nim nie by) moze spotkac ich kara w postaciu braku przywilejow itp a nasze gwiazdki dalej maja za dobrze. I oprocz kibicow nik sie tym zbytnio nie przeja. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|