|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najlepsze MŚ były chyba w Niemczech z tych które pamiętam , tam było czuć tą atmosferę , doping , pełne trybuny i silny gospodarz. A tutaj ? - łeb pęka od tych vuvuzeli , stadiony nie są wypelniane i w ogóle dziwnie jest jak tu jest 35 stopni a tam w kurtkach siedzą
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj mecz Słowenia Algieria
Liczę że nasz skrzydłowy Kirm pokaże się z dobrej strony (nie ma tu hipokryzji w moich słowach) Dzięki dobrej grze ma szansę albo: 1. odbudować się psychicznie i jest szansa że zacznie grać w Wiśle lepiej (dużo lepiej) 2. albo przynajmniej jego wartość wzrośnie (lub choćby nie spadnie) gdybyśmy go chcieli jednak sprzedać Obie wersje korzystne dla Wisły ale lepsza 1 bo jak wiadomo wielkich wzmocnień nie będzie. Tak więc niech chłopak pogra jak najlepiej.... na chwałę Wisły ![]() PS Ocenę sezonu w wykonaniu Andraża nie zmienię nawet gdyby strzelił 5 bramek w tych MŚ. Ale może w przyszłym sezonie dzięki meczom w RPA nie będę miał powodu żeby go kąsać (jak niektórzy mi zarzucają). A ja nie robię to z niechęci do jego osoby.... ale po wnikliwej ocenie jego dokonań na bosiku. Tak czy owak nawet ja będę trzymał kciuki za Andraża na MŚ ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie ma takich temperatur jak piszesz ,wczoraj na ostatnim meczu bylo 19, póżnym wieczorem spada do 2 a nawet niżej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam cichą nadzieję, że nie awansujemy, bo poziom swiatowy nie dla nas. Z drużyn do tej p[ory kopiących mielibyśmy szansę na remis jedynie z Grekami.Reszta to jakis inny poziom futbolu w porównaniu do Polski. Nawet słaba Francja skopała by nam tyłki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Fakt jak narazie to mistrzostwa na średnim poziomie. Dobrze że Argentyna troche je rozruszała. Choć liczyłem na więcej bramek ale i tak miło oglądało się mecz.
Dużo akcji było i parady bramkarskie były więc pozytywnie. Zawiedziony jestem postawą Anglików. Ale jeszcze nic straconego. Cieszę się że Korea wygrała i antyfootbal greków został utęperowany. Bo jeśli myślą o strzelaniu bramek to muszą grać a nie kopać piłki w przód i czekać na Charisteasa czy Samarasa że strzelą. Zresztą i tak mogą tylko marzyć że uda im się nawiązać równorzędną walkę z Argentyną czy Nigerią Co do Słoweni to trzymam mocno kciuki bo chetnie bym ich zobaczył w w dalszej fazie MŚ. Maja szansę wyjść z grupy za Anglikami i tak im życzę! ![]()
"Najważniejsze w życiu to by nauczyć się,
które mosty przekraczać a które palić" "Silnym jest ten kto przezwycięża innych Wielkim jest ten kto przezwycięża sam siebie" Mam pomysł na grę przez przeglądarkę Chetnie go sprzedam w 65% Wszystko już opisane. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Różne wersję już słyszałem na temat Andraża Kirma, m.in taką, że w Wiśle się oszczędzał aby nie załapać kontuzji przed MŚ2010. Następnie taką, że nawet grając piach w Wiśle i tak na MŚ pojedzie bo jest w dobrych stosunkach z trenerem, choć wydaje się to chore w jakimś stopniu możemy to sprawdzić na mundialu Myślę , że po mistrzostwach Kirm będzie w Wiśle ważnym ogniwem- przynajmniej mam taką nadzieję. Oczywiście, życzę mu jak najlepiej dziś trzymam kciuki za Słoweńców, liczę nawet że wyjdą z grupy i powalczą w dalszej fazie turnieju. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oj wydaje mi się że kto jak kto ale Korea w tej grupie może trochę zamieszać i wydaje mi się że mają taktycznie najlepiej ustawiony zespół Argentynie może rady nie dadzą choć w sumie jak ich przycisną to Argentyna ma taką obronę że wszystko jest możliwe a z Nigerią czuje bardzo wyrównaną batalię póki co najbardziej mi się podobała Korea i Meksyk, ekipa Diego mnie zawiodła, USA i Anglii po prostu nie lubię... A dziś liczę że coś fajnego zagra Słowenia, Australia i Ghana. Choć w sumie obawiam się że Ghana bez Essiena może stać się chłopcem do bicia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://teledyski.info/teledysk-hd-6529.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jesli ktos tak jak ja nie ma w zwyczaju przelaczania TV kanal po kanale to mogl nie zauwazyc,
ze w UPC w koncu pojawilo sie TVP Sport (kanal 551) ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, tak jak pisze dynek.pl w upc wrzucili kilka kanałów: TVP HD, TVP SPORT, TVN WARSZAWA('Nasza Legia'). Także w końcu można oglądać mecze w jakości HD.
Coś dzisiaj czuję że Słowenia rozwiąże worek z bramkami na tych mistrzostwach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siedzą w kurtkach bo tam jest teraz zima! Wczoraj dzień bez zachwytu, dzis może być podobnie, ciekaw jestem Ghany bez Essiena, no i jak zagrają międzynarodowe Niemcy, w kadrze mają 11 piłkarzy innego pochodzenia
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Za TVP 1 telegazeta:
Kirm w pierwszym składzie. Dokładnie: Handanovic- Brecko, Cesar, Suler, Jokic - Birsa, Koren, Radoslajevic, Kirm - Dedic, Novakovic |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
za dużo narzekacie
wczoraj nie oglądałem ostatniego meczu, ale pierwszy był fajny Korea pokazała dobry futbol, bardzo jestem ciekawy ich meczu z Argentyną, ale niestety na żywo go nie obejrzę :/ NIgeria zagrała na stojąco, dla mnei była to żenada, ale szczerze niczego wiecej, sie po nich nie spodziewałem. Meli kupe szczęścia bo jakby było 5-0 to nie mogliby nic powiedzieć. dzis uwaga na NIemców i Serbów, dwie niewiadome, które mogą napsuć krwi faworytom w tych mistrzostwach Liczę że Słowenia dziś wygra i Angole będą sie musieli napocić ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jazda Jazda Andraž
1-3 dla Słowenii mam nadzieję, że Andraž coś ustrzeli i mecz nie będzie nudny ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To rzeczywiście jest przerażające, że nawet drużyny które do tej pory prezentowały się najsłabiej na tych mistrzostwach grają o niebo lepiej od Polski. Z tego wniosek- lepiej, że nas tam nie ma, bo by tylko była kupa nerwów, kompromitacja i zepsute mistrzostwa. I wniosek nr 2- wynikający z obserwacji gry Korei Płd- jak się nie ma piłkarskich wirtuozów, a zwykłych kopaczy ( z małymi wyjątkami), to żeby z nimi osiągnąc sukces trzeba ich nauczyć utrzymywania dyscypliny taktycznej i zapieprzania cały mecz. No ale my przecież nie będziemy grać jak wyrobnicy- my mamy Gwiazdy...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Anglikow mi szkoda... autentycznie.
David James,David Seaman,Paul Robinson,Scott Carson, Robert Green... Wszyscy zawalili w bardzo waznych meczach, a niektorzy ciagle wypominaja Kuszczaka i Boruca ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak, oczywiscie nie maja ZADNEGO klimatu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tego sie nie da ogladac...ci "pilkarze" kopia sie po czolach. Przypomina, to mecz polskiej ligi, gdzie sa trudnosci z wymienieniem 4-5 celnych podan. Braki w technice, w taktyce i przygotowaniu fizycznym. Anglicy i Amerykanie beda mieli ostre strzelanie. Zal patrzec. Zupelni outsiderzy tych mistrzostw, jak do tej pory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mecz na poziomie polskiej ligi, tylko nie jestem pewien czy ekstraklasy. Może tylko szybciej biegają.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najbardziej wkurza te bzyczenie na każdym meczu. Powinni dać jakiś podkład z normalnego europejskiego stadionu + komentator
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz słabiutki, Kirm jeden z lepszych, obie drużyny nie maja pomysłu na grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ruscy muszą mieć jakiś cholerny kryzys z reprą, jeśli tak słaba (mimo całej sympatii choćby ze względu na Kirma) Słowenia wykopała ich w barażach.
Jak słyszę te trąby to przypomina mi się scena z Misia, jak kot przebrany za zająca uciekł na drzewo przed prześladowcami z pańskiego dworu i reżyser po wygłoszeniu swoich przemyśleń poprosił : - niech on już nie miauczy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja tam doskonale wiem co czują Anglicy... Ivan Trabalík, Angelo Hugues, Radosław Majdan, Mariusz Pawełek...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Masakra te mistrzostwa do tej pory. Mogliśmy grać w nich, bo poziom nie jest za wysoki. Abte vuvuzele to powinni zakazać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ale Algieria miała szanse..
Zaiste ogromny błąd bramkarza GOOOOL! Powód: gol ;d
Ostatnio edytowane przez Wojtator : 13.06.2010 o godz. 14:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
"słuchajcie, jest prośba! mam info telefoniczne, że świetnie nas słychać w TV, ale wiem, że potraficie trąbić głośniej ! teraz wszyscy, na pełnej ****ie ! jedziemy, bawimy sie ! TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR"
GOL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bramkarze na tej imprezie to totalne dno.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poziom tego meczu żenujący, czego podsumowaniem jest ta bramka "z dupy". Bramkarz Algierii "do Wisły go!". Eh... bida z nędzą, a my jeszcze gorzej.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|