|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rzejewski.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 09.06.2010 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widzew też chce Sadloka i Sobiecha.
http://www.90minut.pl/news/125/news1...-Sobiecha.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
o tym mowisz? http://www.youtube.com/watch?v=KOTnYNvMVXU ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie no bez jaj proszę mi nie porównywać Głowy i Marcelo do Glika i Sadloka bo to nie ten poziom ani teraz ani nigdy... Nie wierzę żeby osiągneli taki poziom grania i nie mówcie że Sadlok jest świetny i w lidze gra świetnie jest po prostu grajkiem wyróżniającym się w Ruchu i tyle musiałby zrobić niesamowity skok do przodu żeby nagle być dla nas choćby uzupełnieniem. Już nie wspominając o Gliku. Tu nie chodzi o to że ich robili jak chcieli tylko oni w ogole wyszli na mecz jakby oglądać chcieli żadnego krycia, dyscypliny taktycznej krycie na radar.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie wiem jakie to ma przelozenie na transfery ale wedlug PS Legia 65, Lech 60 i Wisla 50mln zl budzety.
EDIT Cytat:
Ostatnio edytowane przez czolg : 09.06.2010 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
przestancie porownywac Sadloka z obecnym Głowackim. Jak Głowacki do nas przychodził tez mial 21 lat, i poziom ktory wtedy prezentowal napewno nie był taki jak ten teraz. Nie wiem jaki sens mają takie porownania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Te różnice są raczej marginalne i wynikają głównie z kosmicznych pensji w Legii. Lech jak zacznie płacić podobne wynagrodzenie to od razu będzie miał kolejne +5 mln zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Niech płacą. My tą lekcja przerabialiśmy już jakiś czas temu. W Amice są na etapie podbijania europy polskimi kopaczami. Skończyć to tylko się może kompromitacją,i zubożeniem budżetu. Chodź czy jest szansa aby polski zespół się skompromitował?
Nie płakać za żadnymi Sadlokami,Sobiechami. To są twory z naszej marnej ligi,nic nie potrafią ani niczego nie wniosą nowego do zespołu. Nie dla Polaków w klubie,z wyjątkeim wychowanków. Tak dla solidnych obcokrajowców. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Milan Jovanic w Wiśle?
http://wislasoccer.com/news_item_11382.htm |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Otóż to...media nagłaśniają temat a Ci zawodnicy na obecną chwilę są dla mnie warci po 200 tys euro. Nie wiem czy dałbym za nich obu tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam przeczucie, ze chociaz 1 z tej dwojki na dniach trafi do Wisly
![]() Moze to banalne co teraz napisze, ale Sadlok juz wspomnial, ze za granice nie chce jechac poki co. I teraz do czego zmierzam, Sadlok jest z Oswiecimia, Sobiech z Rudy Slaskiej.. chyba nie musze pisac skad mieliby do domow najblizej. Mam dosc robienia "Milanu" z Wisly naprawde. A kogo sciagnac, jak nie takich chlopakow z rocznika 89 czy 90 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A ja znowu to co zawsze(chociaż może jestem naiwny)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...z_Austrii.html
nic nowego, jakieś pierdoły dotyczące kontraktu Navasa tylko. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Informacje bułgarkich mediów się sprawdziły, Hristov trenował dzisiaj w Levskim.
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeżeli Wisła chcę coś osiągnąć w Europie to tylko z piłkarzami spoza Polski. U nas dzieje się dramat tylko w PZPN nic nie widzą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jestem tego samego zdania co Marszalek. Polscy pilkarze sa wykreowani na niby to dobrych a za takich powszechnie uwaza sie Sadolka i Sobiecha.... mam jadnak co do tego spore watpilowosci ,bo wiemy ze w tej lidze krolem strzelcow zostal swego czasu gosc ze sklepu miesnego ,a w rankingach jestesmy za Burkina Faso. Pozatym oni maja "polską mentalnosc" co moze nie wyklucza ich dalszego rozwoju ,ale znacznie go zawęza.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() A mozesz objasnic o co ci chodzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zapewne chodzi o to,że PZPN nic nie robi ze szkoleniem młodziezy. Zero nacisku na kluby,o ile tak owy jest mozliwy,bo w sumie interesie klubu powinno być wychowanie dobrych piłkarzy. Jest takie przysłowie,"biedny,bo glupi"i to mniej więcej w przypadku polskich klubów sprawdza się w 100 procentach. Zamiast stawiac na szkolenie,to oni chcą podbijać Europę zawodnikami,którzy na zachodzie nie mieliby żadnego brania. Odpadami zwyczajnymi. Prowadzi to tylko do pogłębiania dysproporcji między nami a zachodem. Nie wiem czy euro,ktore płacimy takiemu Juszczykowi,nie lepiej by było spozytkowane gdyby klub przeznaczył ta kase na szkolenie pod okiem dobrych fachowców. Jest szansa,że za kilk lat z grupy chłopców jakiś diamencik się ukaże. Wystaczy jeden, bo dobrych ligowców,na taką ligę jaka jest obecnie,tzn słaba, powinniśmy sami sobie szkolić zawodników. Doprawy ciężko mi sobie wyobrazić jak to wygląda,skoro najlepsi kopacze w tej lidze mają problemy z przyjęciem piłki prosto podanej. Wychodzi nato,że mlodzi nie potrafią biegać,bo w tych kategoriach należałoby to odczytywać.
Jak jesteśmy pod ścianą to dopiero będa jaja z tym kogo podpiszemy do bramki. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|