|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie, poleci ktoś tani, dobry serwis LPG?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
W Wieliczce obok Orlenu (tam też jest stacja diagnostyczna).
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Panowie,
Mam pytanie w sprawie Volvo S40. Orientuje sie ktos czy jest szansa zdobycia gdzie nawigacji z polskimi mapami? Dodam ze rok 2005, jesli to ma jakies znaczenie... Dzięki!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra gośc mi coś wyregulował, zobaczymy czy spalanie spadło. Ale powiedział, że za jakiś czas muszę wymienić reduktor. Ile taka przyjemność?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
~ 300zl (10 znakow)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakiś dobry ( oczywiście też niedrogi) punkt naprawy alufelg.
Sprawa nie jest skomplikowana: dość szpecąca przycierka o krawężnik wymagająca oszlifowania i wypolerowania. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kumpel robił koło Selgrosa. Przy skręcie w ciepłowniczą bodajże. I był zadowolony.
A jak ktoś się zna na gazie... to do jednowtrysku mogę sobie kupić jaki chce reduktor, czy mam szukać konkretnego typu? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Najlepiej szukac reduktora typowo pod instalacje. Masz instalke I generacji czy II na BLOSIE ? I jakiej forimy ona jest ?
Przykładowo dla instalacji BRC reduktor jest taki : http://moto.allegro.pl/item107193486..._kw_136km.html - 265zl Musisz zwazac na to do ilu KW obsluguje dany reduktor. spartan Z tego co mi wiadomo, to CZAJA w Wieliczce jest mistrzem w tej dziedzinie.
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 11.06.2010 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
polecicie gdzies jakies miejsce gdzie naprawia mi klime? dokladnie to mam do zrobienia lozysko w kompresorze w mercedesie
http://www.abbco.pl/ robil ktos cos w tym warsztacie? polecacie?
Ostatnio edytowane przez Kamil : 16.06.2010 o godz. 09:25.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie potrzebuję namiary na dobrego blacharza w Krakowie, ewentualnie w okolicach Krakowa.
Potrzebuję zrobić progi w mojej Kijance. Oba, od spodu tylko więc nie ma potrzeby lakierować połowy auta. Sprawa pilna ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Firma nazywa się PRO-CAR, w hucie, a adres to ulica Blokowa 23. Z Placu Centralnego jedziesz Solidarności, dojeżdżasz do kombinatu, jedziesz ulicą Ujastek prosto, a potem skręcasz w prawo na skrzyżowaniu przy spalonym niedawno budynku w ulicę Łowińskiego. Potem cały czas prosto i za 500 metrów pierwsza w lewo. Mijasz małą stację benzynową i masz zajebistego blacharza i lakiernika. Z autami robią cuda.
Ostatnio edytowane przez tomo : 17.06.2010 o godz. 13:22.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za info, byłem u nich dziś. Za drodzy, za zrobienie 2 progów krzyknęli około 1200 zeta.
![]()
the future's uncertain
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak wyjeżdżasz z Krakowa na Zielonki - od wiaduktu nad torami do centrum Zielonek jest po obu stronach drogi chyba z 5 zakładów blacharsko - lakierniczych - polecam tam posprawdzać.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A powiedz mi tak orientacyjnie średnio może kosztować zrobienie progów, pytam bo ciekawy jestem o ile zawyżyli. Przyznam szczerze, że to dość duża cena, chociaż nie znam cen takiej roboty, ale jestem przekonany że fuszery by nie odstawili - uczciwi goście są.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tomo nie mam nic do ich uczciwości czy fachowości. Ot mają popyt na swoje usługi więc cena jest odpowiednia.
3 inne oferty w przedziale 600-700zł. Dzięki Kocur, obadam te Zielonki jeszcze. W każdym bądz razie dochodzę do wniosku, że auto to jebana studnia bez dna. Muszę znaleźć robotę bliżej domu i będę śmigać do niej na rowerku cały rok. ![]()
the future's uncertain
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Ma ktoś godny polecenia warsztat zajmujący się wydechami/tłumikami?
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
jest dobry zaklad na rondzie czyżynskim ...ale ponoć są drodzy ,ja polecam nie duzy zakładzik na ŻÓŁKIEWSKIEGO taka mała uliczka przy rondzie grzegórzeckim sprawdz na mapie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na pewno Monotronic, jedenwtrysk. Większość części Tomasetto. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie , jestem na kupnie samochodu takiego do 5500 zł. proszę o jakieś rady opinie które auta awaryjnie czy tanie części czy drogie co się psuje itp.. mam na oku cos z fiatów bravo , peugeot 406 , renault megane oraz rover 214 ? co polecacie ?czy opłaca się brać auto na gaz czy na benzynę?
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 07.07.2010 o godz. 21:11.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecasz mu diesla ze względu że jak padnie turbo to go to będzie kosztować 1/5 samochodu? czy może jak klękną wtryski, pompa lub cokolwiek innego to cena będzie wyższa?
Ja ci polecę Skodę Felicje znajdziesz jakąś w tych pieniądzach. Albo Lanosa. I jedno i drugie mnóstwo części, wszystko tanie, solidne. Może Civic by cię interesował?Czego oczekujesz od samochodu? Ma byc do miasta? Na trasy? Mały? 3, 5 drzwi? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wywnioskowałem, że szuka samochodu z niezłym wyposażeniem i stosunkowo dynamicznego, a przy tym interesują go koszty utrzymania. Więc w takim wypadku Passat albo Vento nie są złym wyborem. A i nie są to diesle w Common Rail'u którym padają wtryski, szybko pompy czy turbiny. A i z częściami nie ma większego problemu.
![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
obojętne jest czy 3 czy 5 drzwiowy. hmm od auta oczekuje ja wiem..? nie można mieć wielkich wymagań kupując auto za taką cenę.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja Ci mogę polecić Hondę civic V generacji najlepiej z silnikiem D13 czyli 1.3
. Ja odpukać w swojej nie mam żadnych problemów pomimo że mam 1,6 Vtec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Lanos za tą kwotę to nie jest wcale głupi wybór.Silniki są dość dynamiczne,troszkę spore spalanie jest na samej benzynie,ale już Lanosik z gazem to samochód wart swojej ceny.Moja kuzynka takim od 3 lat jeździ na Chorwację w wakacje,codziennie do pracy dojeżdza około 100 km i jest bardzo zadowolona.Wcześniej miała właśnie Fiaty Bravo i Punto i to były studnienie bez dna.Jeżeli chodzi o Opla to chyba za taką kwotę zostaje Astra pierwszej generacji lub Corsa.Felicja też samochód całkiem ok.Co do Opli i Skody to mówię na przykładzie domowników.
Ivory1906 a Hondy dalej tak gniją?Bo sąsiad miał taką starszą niż na Twoim avatarze to progi były jak ser szwajcarski ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Może ja pomogę?
![]() W tej cenie, gdybym to ja miał decydować: jak piszę kolega wyżej - lanos to nie głupia opcja, auto dobrze "współżyje" z gazem a to przy obecnej cenie benzyny czy nawet ON ma spore znaczenie. Części dość łatwo dostępne i tanie. Też miałem Astrę I i mimo, że miała sporo latek wyglądała i sprawowała się ok. Z "benzyniaków" jak najbardziej Astra czy Corsa godna polecenia. Felicja? W tej cenie znajdziesz ale przypatrz się jej karoserii bo rdza bardzo ją lubi. Wystrzegałbym się wszelkiej maści fiatów i wynalazków, które w razie problemów będziesz miał problemy żeby się złomu pozbyć ![]() Podsumowując: przy takiej kwocie szału nie będzie, ale spokojnie możesz znaleźć autko które 2-3 latka bez wielkich inwestycji pojeździ. Z doświadczenia: szukałbym Astry I lub Corsy. Pełno tego i trafić można w miarę zadbany model. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
. ja_ka_ : Dobrze mówisz, oprócz hondy którą polecam ;] możesz popatrzeć też za Corsą albo Astra I. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Sprzedam Daewoo Matiz 1999r 90tyś na liczniku. Autko zadbane, żadnej rdzy ani usterek blacharskich.
Cena 5500zł (moge ponegocjować) dodaje opony zimowe, bagażnik na dach. Fotki i wiecej info wyśle na pw jak by był ktoś zainteresowany. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|