|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Więc obaj są przepłacani.... Niestety.... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie - tak jak i w naszym temacie transferowym, tak i tu wielka dyskusja o przejściu Nowaka do Groclinu - 100 tys,600 tyś , najeżdżanie na Wojciechowskiego - wszystko spoko ale to ciągle jest tylko SE.Prężne pismo, być może informatorów mają ale to i tak jest zwykły szmatławiec z goła babą na ostatniej stronie
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja tam jestem pod wrażeniem transferów Legii i stylu ich przeprowadzenia. Ciekawe co tam u naszych skautów..
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://legia.com/www/steam.php
Gdyby to kogoś interesowało. Prezentacja nowego trenera Legii. Początek konferencji o 19.30 ![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z ciekawości kliknąłem: tnie się strasznie, zarówno na onecie jak i na oficjalnej. A transmisja awizowana na 19:15 przesunięta o 15 minut. Słowem: dalej profesjonalizm na poziomie realizacji odcinka W-11.
PS. Oczywiście na gazeta.pl wszystko działa bez zarzutu. Na onecie i legia.com - nie da się oglądać. Profesjonalizm pełną gębą No i wielka niespodzianka, trenerem Maciej Skorża.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 01.06.2010 o godz. 18:34.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,79...O_NA_ZYWO.html
Tu idzie całkiem całkiem. Zaczęło się. Oglądam, ciekawi mnie co tam ciekawego opowie złotousty Maciej S. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Skorża w Legii. To teraz liga będzie na pewno ciekawsza. Wypadało by tylko przeprosić kibiców Wisły za Levadie, co nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest i Skorża.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Transfery z dvd hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mozna narzekac na jakość relacji z konferencji
Ja to bym chciał, żeby chociaż coś takiego było u nas |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ciekawe czy Maciej Skorza wezmie swoich kompanow, mlodego Janasa i Paolo Terozzietiego
wziąl swoich kompanow ![]()
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 01.06.2010 o godz. 18:51.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Janas ponoć był na Skrze z 'piłkarzami'
![]() EDIT: Obaj będą. ITI patataj ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 01.06.2010 o godz. 18:50.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
haha bierze swoją świtę do Legii hahahahahahaha
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
czyzbyśmy już niedługo poznali naszego nowego-starego trenera od przzygotowania...
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
Niestety oznacza to, że Szul bez pracy i do wzięcia. A to kumpel Kasperczaka. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czyli Legia będzie miała swoja plage kontuzji za sprawom Terzzotiego
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mogli wziasc jeszcze doktora Urbana ;D
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Terizotti w Legii...
Ciekawie... ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ja bym się na miejscu Legionistów raczej martwił o zamulonych piłkarzy na początku rozgrywek. Teraz, jak nie ma europejskich pucharów tego nie odczują. Ale już za rok...
Szkoda, że Skorża nie mówił nic o taktyce (może ja coś przegapiłem?). Wspominał o pressingu i ofensywnej piłce, ale nie wiem czy tak jak u nas chce grać na jednego wysuniętego napastnika, w środku dwóch defensywnych pomocników i ciężar gry ofensywnej na skrzydłach? A może chce skorzystać z "potencjału" Pączka i Gizy? Cóż, z pewnością liga będzie ciekawsza. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No to niedlugo powinnismy zobaczyc nowe nabytki Legii w szpitalu. Ciekawe jak wyglada kontuzjowane 1 mln Euro :d hehe
Zobacymy czy i tam zawita plaga kontuzji. Jesli tak to wiadomo kto bedzie sprawca. Chociaz z drugiej strony to moze sie czegos na bledach nauczyl ten Wloch albo Skorza mu nie pozwoli az tak skatowac pilkarzy i obejdzie sie w Legii bez kontuzji ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przypisujecie temu Włochowi jakieś zasługi w kontuzjach tak jakby w tym aspekcie byl nie wiadomo kim. Skandal. Mamy swojego dottore, który umie popsuć wszystko lepiej!
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zobaczymy czy z tej maki bedzie jakis chleb.... Gorzej byc nie moze wiec jestem umiarkowanym optymista
Teraz Sztanga podobno zaparkowal auto blisko stadionu Wisly, wiec ja bym sie na waszym miejscu nie cieszyl ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No właśnie ja sie nie ciesze
oni maja Terzottiego a u nas jutro w ramach wzmacniania sztabu szkoeniowego panie i panowie: Ryszard Szul ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
1500 metrów to problem dla zawodowego piłkarza ?
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W międzyczasie kontrakty z Polonią Warszawa podpisali Pietrasiak i Rachwał.
http://s24.pl/pietrasiak_pilkarzem_polonii-s74605.html http://s24.pl/kolejny_nabytek_czarny...ul-s74606.html Zbroją się... ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|