blackluk napisał(a):

|
Piszesz skąd wiadomo ze wielu ma inne zdanie? to ile komentarzy tu masz popierający tą wypocinę?
|
no i jak to skomentować

widzisz Cichy to jest to o czym pisałem. Liczy się ilu tu w tym miejscu na tym forum na tej stronie. Inni , którzy się tutaj nie wpiszą nie mają znaczenia. To powinno zamknąć sprawę.
Cytat:
|
Dajesz przykłady o powrocie Franka czy Stawowym, ale w tamtych artykułach nikt nikogo nie obrażał.
|
no dziwne, żeby piszący TAK dla Frankowskiego czy popierający Stawowego równocześnie go obrażał
jeśli pamięć masz dobrą to przypomnij sobie jak obrażano tych którzy powiedzieli Nie dla Stawowego w Wiśle
Cytat:
|
Kasperczak jest obecnym trenerem Wisły i jest sporym nietaktem mieszanie go z błotem.
|
czekaj czekaj jak to było? każdy to powie nie chcemy Liczki w Krakowie, czy aby nie byl wtedy trenerem Wisły i sporym nietaktem było mieszanie go z błotem?
Cytat:
|
Wiesz ze artykuł jest stronniczy jednak walczysz o niego jak lew twoja wola. Wielu ludzi udowodniło ci ze nie masz racji jednak lepiej żyj w swoim przeświadczeniu że to świetny i obiektywny artykuł. Koniec
|
Za to w/w to był przykład obiektywizmu.
Cytat:
|
Dobrze napisal Markus zamiast robic atmoswere wokol klubu bo nei jest za dobrze,
|
no to rób na co czekasz?
[qoute]to wy dzielicie kibicow.[/quote]
a ja jak czytam, że Kasperczaka powinno się zostawić również uważam, ze takie wpisy dzielą.
Cytat:
|
Stary dobry Marco, bulterier SKWK, z tekstami niezmiennymi od 6 lat.
|
witam gigancie

nie jestem chorągiewką by zmieniać