Ja Was nadal nie rozumiem. Inter tylko sie nie broni bo jakby sie bronil to by nie strzelal bramek. Skoro Inter to maszyna do wygrywania a styl gry sie nie liczy to czemu inne zespoly tak nie graja? Co Bayernowi i Realowi zalezy na tym zeby ich zespoly graly pieknie? Nie, oni po prostu nie potrafia grac tak jak Inter i dlatego wmawiaja ludziom ze Inter to sie tylko broni i chcieliby powiedziec **** im za to w dupe

A to wszystko bierze sie po prostu z zazdrosci. A poza tym jestem pewien ze dla kibicow Barcelony takie zwyciestwo jak wczoraj Interu tez by było piekne bo w koncu wygrali LM, kazdy kibic Interu wczoraj musial przezywac zajebiste emocje a ze Wam kibicom jakichs tam Barcelon to nie pasi to nikogo nie obchodzi. Kto mial wczoraj przezyc emocje bo jest zwiazany z Interem to je przezyl i go ta gra napewno cieszyla a Wasza opinia na temat Interu mysle ze wlasnie bierze sie z tej zazdrosci i wscieklosci ktora ogarnela nawet zraszacze na Camp Nou kilka tyg temu. Ja tez moge zaraz setki argumentow powymyslac na kazda druzyne, Bayern to chamy bo tylko licza na Robbena a gdyby nie Messi to Barcelona bylaby w czarnej dupie juz w 1/8 LM. Ale po co mam to robic? Nie zazdroszcze tam nikomu ze ma co ma wiec nie bed plakal jak czesc forumowiczow

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.