Zlatan93 napisał(a):

|
Nieoficjalna informacja jest taka, że Ulatowski będzie trenerem Wisły Kraków od 14 czerwca. Wisła już wcześniej podchodziła do Ulatowskiego po zwolnieniu Skorży, jednak wtedy był on związany kontraktem.
|
To Ciekawa informacja i to bardzo. Podczas rozmow ze Skorza i informacji na ten temat, ludzie(czytaj forumowicze) takze mieli obiekcje na jego temat. Czy to dobry trener widzimy, GKS w czolowce tabeli. Markus uwaza ze to kretynizm w zarzadzaniu ta druzyna zeby zatrudniac co chwile nowego trenera. Paradoksalnie jest tez druga strona medalu. Byc moze wlasnie chca mlodszych trenerow a nie ludzi pokroju Kasperczaka ktorego metody szkoleniowe sa delikatnie mowiac, nie pierwszej swiezosci.
Ja uwazam, ze jesli to prawda, to jestem za. Ulatowski to dobry trener.
Marcinnno napisał(a):

To zadzwoń sobie do Maćka i podziękuj mu , że nasza drużyna wygląda jak wygląda. Podziękuj mu za przygotowanie do sezonu, podziękuj za zniszczenie Kirma, za nie danie szansy Niedzielana ( pamiętam słowa, że nie potrzebny są lepsi , właśnie widzimy lepszych ), Maciej daje gwarancje tego, że będziemy odpadać co rok z zespołami takimi jak Levadia : )
P.S: Podziękuj również za zaj*** mecze z Cracovią, Legią i Lechem. Nie zapomnij wysłać kwiatów.
P.S : Powiedz, że piłkarze bardzo za nim płaczą bo u nikogo nie było tak fajnie. lekko ii przyjemnie jak u niego.
|
Pozwole sobie wkleic, bo uwazam ze ten post jest dla mnie kwintesencja szczytu glupoty i demagogii.
Bez odbioru.