The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 17:07
A kto wam OFICJALNIE powiedział że interesujemy się Onyszką, redaktorzy Onetu, Interii czy innego.
Nie ma co płakać może nawet nasz klub nie był zainteresowany pozyskaniem Arka (a tu taka wielka dyskusja że nowy barmkarza i w ogóle. Nie uwierzę zanim nie zobaczę go w koszulce Wisły Kraków) a była to gra bramkarza aby podbić sobie kontrakt w Polonii, wiadomo Wojciechowski zapłaci każde pieniądze, więc agent Onyszki to sprytnie wykorzystał, puszczając plotkę o rzekomym zainteresowaniu ze strony Wisły.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.05.2010, 17:16
Żuczek napisał(a):Wyświetl post
W ogóle z tym Onyszką to jakaś dziwna sprawa. Bo media huczały bez przerwy, że jest on już zawodnikiem Wisły, ale ze strony naszego zarządu w ogóle tego nie komentowano. A teraz taka niemiła niespodzianka...

jaka macie pewnosc ze WISŁA wogole sie nim interesowala?
moze to wymysl pismaków
moim zdaniem to dobrze po co nam typ ktory ma juz 36 lat
juz lepiej ogrywac kurto nawet nie wiemy jak on broni bo wogole nie gra
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
majson
Member

Od: 12.2006

Stary 20.05.2010, 17:22
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
jaka macie pewnosc ze WISŁA wogole sie nim interesowala?
moze to wymysl pismaków
moim zdaniem to dobrze po co nam typ ktory ma juz 36 lat
juz lepiej ogrywac kurto nawet nie wiemy jak on broni bo wogole nie gra
Moze i byl wymysl,choc watpie,ale przeciez kazdy ma oczy i widzi ,ze jest to solidny zawodnik i to bez kontraktu po tym jak Odra spadla.
Widocznie Kurto nie jest za dobry jak nie gra.... U bramkarza wiek nie jest najważniejszy. Van der Sar ma 40 lat i gra dalej na wysokim poziomie. Jak na ten okres,w którym Wisły nie było stac na kupno nowego bramkarza Onyszko był najlepszym kandydatem za darmo... Jeszcze raz nic ,tylko pogratulowac osobom odpowiedzialnym za transfery.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.05.2010, 17:23
majson napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz nic ,tylko pogratulowac osobom odpowiedzialnym za transfery.
Czyli komu?

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 20.05.2010, 17:27
Do czego doprowadził brak spektakularnych transferów w Wiśle Kraków?

Część kibiców rozpacza na stratą 36 letniego bramkarza, który miał jedną w miarę dobrą rundę i bił własną żonę...

Wisła stawia na zawodników zagranicznych.
W każdym okienku klub kogoś sprowadza i nie są to złe transfery, więc weźcie się, k..wa, ogarnijcie!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.05.2010, 17:36
Może byście zaczęli dyskutować na temat?

Bo ja nie mam zamiaru co chwilę usuwać jakichś głupich postów, zaraz zacznę usuwać użytkowników.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.05.2010, 17:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze - to nie jest forum "Bravo Girl", ani emo-gotyk. Będzie ktoś robił nam złą opinię, to się pożegnamy.

Po drugie - zastanów się, ile mogło kosztować wypożyczenie Hristova i kontrakt dla niego. A okienko wcześniej - wypożyczenie Alvareza i zakup Kirma. Jak już to zrobisz, to nie powtarzaj więcej bzdur.

"Kończ waść, wstydu oszczędź..." - dobra rada. Może warto się do niej zastosować?

Jeżeli ktoś ma zamiar przeżywać tu trudy okresu dojrzewania, to niech lepiej przemyśli to jeszcze raz. To, że robi obciach sobie mało mnie obchodzi, tyle, że to jest forum kibiców Wisły Kraków. I radzę o tym pamiętać.
Wracając do Alvareza i Kirma to w jaki sposób zarząd wydał kasę której jeszcze nie miał...? Rozejrzyj się i zwróc uwagę, że czas płynie nieubłaganie... Hristov natomiast to inna bajka, bo w jakim niby celu wypożyczono zawodnika, który nawet w chwilach kryzysu naszych napastników nie wchodził na boisko...Ćwielong przynajmniej do tego sie nadawał, a bułgar najwidoczniej nie więc pieniądze poszły w błoto i z całą pewnością ktos popełnił błąd...
Tak więc nadal twierdzę, że pieniądze zarobione na sprzedaży Pepe przepadły bez słuchu...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2010 o godz. 17:53.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.05.2010, 17:57
Z drużyny odejdą prawdopodobnie lub na pewno Pablo Alvarez, Konrad Gołoś, Łukasz Burliga, Mariusz Jop, Georgi Christow i Krzysztof Mączyński.

Dodajmy też od siebie, iż nie można wykluczyć także transferu któregoś z czołowych piłkarzy Białej Gwiazdy. Przez zagraniczne kluby namierzani są Marcelo, Patryk Małecki, Paweł Brożek i Arkadiusz Głowacki.

by Przegląd i wp.pl
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.05.2010, 17:57
Cała akcja z "przejściem Onyszki do Wisły" mogła być na podbicie kontraktu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.05.2010, 17:59
Reiro napisał(a):Wyświetl post
Wracając do Alvareza i Kirma to w jaki sposób zarząd wydał kasę której jeszcze nie miał...? Rozejrzyj się i zwróc uwagę, że czas płynie nieubłaganie...
Słyszałeś kiedyś o takim pojęciu, jak dług? Albo - w tym konkretnym przypadku - dziura budżetowa?
Alvarez i Kirm zostali zakontraktowani za wpływy, których ostatecznie - dzięki genialnej postawie z Levadią - nie było. W budżecie powstał deficyt.
Skoro nie bardzo się orientujesz w temacie, to może nie próbuj ironizować?

A to, że transfery okazały się nietrafione, to inna sprawa. Pisałem już o tym i nie zamierzam się powtarzać, żeby nie drażnić fanów Skorży.
Faktem jest, że pieniądze za Ćwielonga nie zniknęły, jak sugerowałeś - zostały wydane na transfery.

Vuko napisał(a):Wyświetl post
Cała akcja z "przejściem Onyszki do Wisły" mogła być na podbicie kontraktu.
Ja już wspominałem Costly-ego w kontekście Onyszki.
Zresztą - kto miałby przeprowadzić ten transfer? Kto go zatwierdzić?
Nawet nie wiemy, kto będzie trenował Wisłę...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2010 o godz. 18:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 20.05.2010, 18:05
Słyszałeś kiedyś o takim pojęciu, jak dług? Albo - w tym konkretnym przypadku - dziura budżetowa?
Alvarez i Kirm zostali zakontraktowani za wpływy, których ostatecznie - dzięki genialnej postawie z Levadią - nie było. W budżecie powstał deficyt.
wolfy, a skąd Ty wiesz, że za utracone wpływy budżetowe miały być zapłacone kontrakty akurat Kirma i Alvareza?
Równie dobrze ta kasa mogła by iść na rachunki za prąd...
W budżecie tak się nie przyporządkowuje wpływów i wydatków.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.05.2010, 18:08
morgenes napisał(a):Wyświetl post
wolfy, a skąd Ty wiesz, że za utracone wpływy budżetowe miały być zapłacone kontrakty akurat Kirma i Alvareza?

w klubie nie ma kto to przyporzadkowac bo wszyscy zostali zwolnieni
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.05.2010, 18:13
Całą sagę pt. "Onyszko w Wiśle" można zakończyć słowami KALECTWO ! Bo to jest nieprawdopodobne, że vice mistrz Polski przegrywa walkę o piłkarza z drużyną, która broni się przed spadkiem. Ja rozumiem, że to może być piłkarz, który nie koniecznie musi dojść do składu i tylko ma być uzupełnieniem, ale żeby nie pozyskać kogoś kto ewidentnie jest potrzebny. I znowu sprowadzimy jakiegoś Juszczyka? Paranoja. Nie wierze, że zarząd nie był w stanie zaproponować Onyszce lepszego kontraktu. No chyba, że jest jakaś alternatywa ... Jak tak dalej będzie to krucho widzę tą Ligę Europy

Jak nie zobaczę jakiegoś piłkarza z koszulką w rękach to nie uwierzę, że go mamy.
Ostatnio edytowane przez Billy : 20.05.2010 o godz. 18:18.
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.05.2010, 18:22
To frajerstwo, żeby stracić takiego dobrego (jak na naszą ligę) bramkarza. Poza Muchą nie było lepszego. Ale skoro go już nie pozyskamy to ja nie skreślałbym Juszczyka. Nie zapominajcie, że w meczu chociażby z Cracovią wyratował nas parę razy. Wg mnie jest pewniejszy niż Pawełek
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 20.05.2010, 18:24
[QUOTE=Hives4;902340]Do czego doprowadził brak spektakularnych transferów w Wiśle Kraków?

Część kibiców rozpacza na stratą 36 letniego bramkarza, który miał jedną w miarę dobrą rundę i bił własną żonę...

Podobno wcale nie bił tylko trzymał w piwnicy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.05.2010, 18:31
Ponieważ wydatki na kontrakty to ok 60% naszego budżetu, a - tak na oko - 800 tys. euro to chyba jednak sporo więcej, niż wydajemy na w/wym opłaty.
Wiadomo, co u nas generuje koszty przede wszystkim - piłkarze. Na wszystkim pozostałym się oszczędza, zwolniono nawet sprzątaczkę.

Chyba nie będziesz nam tu wciskał, że problemy finansowe wzięły się z rachunków za prąd i wodę? Albo - że nie dogadali się ze sprzątaczką w sprawie przedłużenia kontraktu, bo jej menedżer chciał za dużo za podpis?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2010 o godz. 18:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.05.2010, 18:32
Akurat tak się składa, ze w tym temacie orientuję się całkiem dobrze i jestem gotów się nawet z Tobą zgodzić ale...
No właśnie chodzi mi o to, że sprzedaliśmy jednego z napastników, których mamy raczej niewielu...i jeśli już potrzebne był pieniądze do łatania dziur budżetowych to sprzedany powinien byc ktoś za kogo mozna otrzymać na tyle dużą gotówkę żeby za część owych pieniędzy zakupić odpowiedniego zastępcę...

Łatać dziurę można było także sprzedając kogoś kto przeżera więcej niż potrzebuje dajmy na to Łobodzińskiego...bądż zawodnika który nie jest nam potrzebny jak Jop/Cleber...
No ale wybrano sprzedaż napastnika i na dobrą sprawę zostaliśmy jedynie z Pawłem i to kontuzjowanym/w złej formie.

Wracając do moich poprzednich wypowiedzi chciałbym zauważyć, że moim celem nie jest obrażanie klubu, a jedynie obnażenie błędów w jego prowadzeniu...które mam nadzieję zostaną wyeliminowane(Marzenie ściętej głowy).
Wybacz mi moją wcześniejszą agresję ale wpienił mnie fakt, że ktoś może twierdzić, iż staram się robić złą opinię Wisełce...tak więc zapomnijmy o tej krótkiej sprzeczce i w przyszłości dajmy na wstrzymanie

Żeby nie rozmywać tematu...faktycznie ktoś nazwą naszego klubu mógł podbijać wysokość kontraktu Onyszki z Polonią ale jak mniemam większości osób nie chodzi nawet o to, że przegraliśmy z Polonią walkę o zawodnika, a bardziej o to, że rezygnujemy/przegrywamy walkę o zawodnika z wolnym kontraktem, który prezentuje dość wysoki jak na polską ligę poziom. Natomiast jeśli odpuściliśmy ową walkę(Mam nadzieję, że ją podjeliśmy) ze względu na szaleństwo J.Wojciechowskiego to bardzo dobrze gdyż zawodników mających kontrakty za wysokie w stosunku do swoich umiejętności(Przynajmniej tych pokazywanych w czasie spotkań) nam już wystarczy...
Jak dla mnie najlepszym wyjściem była by sprzedaż Marcelo/Głowy/Brożka w celu uzyskania 2-3 mln euro, a następnie zakup za owe pieniądze 2-3 zawodników w tym jednego mającego zastąpić sprzedanego. Oczywiście najlepiej sprzedać Marcelo, który w naszej lidze juz się nie rozwinie i z czasem jego cena rynkowa może juz tylko spadać, a w chwili obecnej wyciągnięcie 3mln euro jest całkiem realne.

Pozdrawiam
Reiro
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2010 o godz. 18:41.
Odpowiedz cytując
bartekd16
Member

Od: 08.2009

Stary 20.05.2010, 18:33
Co wy chcecie ostatnie mecze Pawełka przed kontuzją były dosyć dobre.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 20.05.2010, 18:33
wolfy:
a nie więcej
w jednym z artykułów było:
średnia w lidze 72% budżetu - wynagrodzenia piłkarzy
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.05.2010, 18:35
A może po prostu Cupiał zobaczywszy dwa babole Onyszki w meczu z Wisłą, w tym jeden zakończony bramką dla nas, stwierdził iż nie ma sensu wydawać kasy na kontrakt dla kolesia, który wiele nie różni się od Pawełka.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 20.05.2010, 18:37
bartekd16 napisał(a):Wyświetl post
Co wy chcecie ostatnie mecze Pawełka przed kontuzją były dosyć dobre.
Trafiło się ślepej kurze dwa razy ziarno i dla niektórych widać starczy..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.05.2010, 18:40
Reiro napisał(a):Wyświetl post
Akurat tak się składa, ze w tym temacie orientuję się całkiem dobrze i jestem gotów się nawet z Tobą zgodzić ale...
No właśnie chodzi mi o to, że sprzedaliśmy jednego z napastników, których mamy raczej niewielu...i jeśli już potrzebne był pieniądze do łatania dziur budżetowych to sprzedany powinien byc ktoś za kogo mozna otrzymać na tyle dużą gotówkę żeby za część owych pieniędzy zakupić odpowiedniego zastępcę...
Gdybyś przejrzał posty w tym temacie z poprzedniego okienka wiedziałbyś, że byłem największym krytykiem polityki Skorzy na tym forum. Jako jeden z niewielu krytykowałem pozbywanie się Ćwielonga bez zapewnienia sobie jakiegokolwiek sensownego następcy. Ostatecznie następcą okazał się Hristov, a ja wstrzymałem się z oceną.

Uwaga techniczna - w tym temacie nie piszemy o własnych pomysłach transferowych - odsyłam do postów KOMINKA.
I nie chodzi o niekrytykowanie, tylko o nie pisanie postów pełnych emocji albo wróżących nam upadek. Zwykła krytyka wystarczy, inaczej temat znów się stoczy.

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
wolfy:
a nie więcej
w jednym z artykułów było:
średnia w lidze 72% budżetu - wynagrodzenia piłkarzy
Nie znam konkretnych danych w przypadku Wisły, a nie chcę się nadstawiać moim fanom. Wystarczy, że fanklub Skorży na widok mojego nicka dostaje spazmów.

Tak czy siak - nie ma się co oszukiwać: zdecydowana większość pieniędzy idzie na kontrakty i transfery. Dlatego właśnie taki Kirm czy Hristov mogą naprawdę nas pogrążyć, raz - kosztami ich sprowadzenia, dwa - kosztami utrzymania. Jeżeli dołożyć do tego Levadię - nie wygląda to ciekawie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2010 o godz. 18:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.05.2010, 18:41
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
A może po prostu Cupiał zobaczywszy dwa babole Onyszki w meczu z Wisłą, w tym jeden zakończony bramką dla nas, stwierdził iż nie ma sensu wydawać kasy na kontrakt dla kolesia, który wiele nie różni się od Pawełka.
Może i nie różni się umiejętnościami, ale charakterem już tak. Pewny bramkarz => pewna obrona.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 20.05.2010, 18:50
Ponieważ wydatki na kontrakty to ok 60% naszego budżetu, a - tak na oko - 800 tys. euro to chyba jednak sporo więcej, niż wydajemy na w/wym opłaty.
Wiadomo, co u nas generuje koszty przede wszystkim - piłkarze. Na wszystkim pozostałym się oszczędza, zwolniono nawet sprzątaczkę.

Chyba nie będziesz nam tu wciskał, że problemy finansowe wzięły się z rachunków za prąd i wodę? Albo - że nie dogadali się ze sprzątaczką w sprawie przedłużenia kontraktu, bo jej menedżer chciał za dużo za podpis?
powiedziałbym więcej = około 70% naszego budżetu idzie na pensje dla piłkarzy. Ale to ni ejest jedyna pozycja w budżecie, są jeszcze transfery chociażby czy inne koszty stałe. Nie można zakładać a priori, że ta stracona kasa to akura Alvarez czy Kirm.
Odpowiedz cytując
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 20.05.2010, 18:52
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Cóż robić, jeśli Wojciechowski przebił zdecydowanie naszą ofertę to wiadomo że nie mieliśmy szans. Przecież my liczymy każdą złotówkę.

Przykre ale tak jest. Stąd następująca kolejność "dziobania finansowego"

1. Amica (mają najwięcej kasy)
2. Legia
3 Polonia
4 Inni średniacy (w tym Wisła)
Poczytaj sobie o najlepiej zarabiających piłkarzach w lidze zamiast pisać bajki. W Amice i Polonii zarobki są znacznie mniejsze niż w Wiśle. Jedynie Legia jest porównywalna z nami pod tym względem.

Onyszko do nas nie przyszedł bo prezesem jest ciągle człowiek, który nie ma pojęcia o piłce, a Wisła to dla niego piąte koło u wozu. Wszystko rozbija się o organizację. Jedyna nadzieja w tym to, że gorzej na tym stanowisku już być nie może i Basałaj, który obejmuje fuchę ma przynajmniej doświadczenie i nie traktuje Wisły jak wstydliwego bękarta Telefoniki.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 20.05.2010, 19:04
fanklub Skorży na widok mojego nicka dostaje spazmów.
Przestań się ośmieszać..

Co do tematu Onyszki to jednak szkoda...nigdy nie byłem zwolennikiem sprowadzania piłkarzy po 30tce, życiorys żonobójcy także nie powala, ale jestem juz tak sfrustrowany postawą Pawełka, że wszyscy wydają sie być lepsi.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.05.2010, 19:06
Cytat:
Dobra wiadomość dla antyfanów Sebastiana Przyrowskiego - do których sami się zaliczamy. Koniec ze staniem jak kołek w bramce Polonii (czyli puszczaniem "przyrosiów"), bo kontrakt z tym klubem podpisał właśnie Arkadiusz Onyszko. Józef Wojciechowski zdecydowanie przebił ofertę, jaką 36-letni bramkarz otrzymał z Wisły Kraków.

A to dopiero początek transferowej ofensywy - Polonia aktualnie oferuje piłkarzom z polskiej ligi najlepsze warunki finansowe. Takie, z którymi nie może konkurować ani Lech, ani Legia, ani Wisła. Pytanie, ilu piłkarzy uda się w ten sposób skusić. Teraz trwają poszukiwania napastników - w grę wchodzą przede wszystkim Dawid Nowak, Andrzej Niedzielan oraz Iljan Micanski.

Szykuje się ciekawe lato - Józef Wojciechowski osobiście wziął się za transfery.
weszlo.com

--

Nieciekawie. Ze ten gosc ma jeszcze cierpliwosc? Chociaz moze to normalne, tylko my sie przywyczailismy do innej polityki.
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 20.05.2010, 19:07
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=17812

Na to wygląda że czekamy na nowego trenera po powrocie z zagranicy Bogusława Cupiała - a do tej pory lepiej gazeta nie czytać odnośnie Wisły (zwykłe wróżenie z fusów).

Kosa nie mógłby wrócić - odchodząc podpadł Cupiałowi!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.05.2010, 19:12
powiedziałbym więcej = około 70% naszego budżetu idzie na pensje dla piłkarzy. Ale to ni ejest jedyna pozycja w budżecie, są jeszcze transfery chociażby czy inne koszty stałe. Nie można zakładać a priori, że ta stracona kasa to akura Alvarez czy Kirm.
Ale to jest stracona kasa, i ona zwiększa budżet! Zupełnie nie rozumiem, o co Ci chodzi...
IMHO wydaliśmy na tę dwójkę więcej, niż zyskaliśmy sprzedając Ćwielonga. Do tego Piotrek zarabiał znacznie mniej, niż którykolwiek z w/wym.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 20.05.2010, 19:26
Onyszko gra na takim samym poziomie jak Pawełek raz genialnie raz jako tako i do czasu do czasu babol. 36 letni zawodnik (nawet bramkarz) nie może stanowić o sile Wisły w pucharach. Gdyby był do wzięcia na przyzwoitych warunkach można by się zastanowić ale po przebitce Wojciechowskiego wg mnie nie było się sensu bić.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.05.2010 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów