The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 13:20
Cytat:
A propos Kasperczaka.
Jestem pozytywnie zaskoczony tym, co udało mu się zrobić z drużyną przez te kilka tygodni.Przekształcił drużynę, która wykopuje piłki do przodu z taką, która troszkę przypomina tą, która była synonimem gry "krakowską piłką" - dużo podań na dużej szybkości + zabojcza prostopadła piła.
Fakt, tej drużynie brakuje dużo do optymalnej dyspozycji ale co dla mnie dziwne, jest światełko w tunelu.
Nie ukrywam, że nie spodziewałem się tego.W zasadzie chciałem, by mit wielkiego Kasperczaka minął, ale (przynajmniej jak narazie) udowadnia, że jest dobrym trenerem i taktykiem.
Mam dokładnie takie same odczucia. Jako człowiek - strasznie mi obrzydł. Jednak teraz pokazuje, że jest dobrym szkoleniowcem, dlatego kiedy trzeba "oddać cesarzowi co cesarskie" - robię to z pełnym przekonaniem. Brawo.

Przykro mi to mówić, z dużego szacunku do poprzedniego szkoleniowca, ale za Maćka Skorży taki wynik i taka gra na Ł3 byłyby nie do pomyślenia.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów