|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
GOL - No Malecki podal i wyszla super wrzuta - teraz sioe nie cofac, grajmy dalej to samo.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Legia gra jak Odra Wodzislaw. Strzelic drugą bramkę i po spotkaniu. Strzelą przypadkiem i zaczną się nerwy, oby nie tfu tfu. Trzeba to wykorzystac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ten Boguski to taka cipeczka, ze nie mogę. Jak słaby musi być Christov skoro nie dostaje żadnej szansy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie Christov po prostu nie pasuje Kasprowi, choć wydaje mi się, że od Boguskiego słabszy nie jest, bo o to teraz ciężko. Jeden jeszcze niech wbiją jednego i Legia zrezygnuje z walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Juniur Diaz do zmiany te jego zamachy nogą śmierdzą syfem , druga żółta i bedzie aut .
A jeśli chodz o Legię to proszą się o to żeby ich skarcic większą ilościa bramek . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Obyśmy nie cofnęli się w 2 połowie i nie zaczęli bronić wyniku bo się na tym przejedziemy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|