The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 08:46
Ja myślę, że każdy tu tak pisze że jaki to nie jest super kibic, że j**ać kibiców sukcesu i tak dalej. Ale tak podświadomie chyba każdy ma oczy i widzi jak gramy ostatnio...
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 08.05.2010, 08:57
a tam każdy

ja powiem wprost
ze mnie to nawet piknik nie jest

PS. pączki pójdą do Wiślaków
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 08.05.2010, 09:01
takich mamy piłkarzyków, że martwimy się o motywację

Legia ma szansę przeskoczyć Ruch i iść wyżej i się rzuci na nas jak Pudzian na tego pozero-pajaca.

zapomniałem, że my o nic nie walczymy, śmieszne jest to co się dzieje, obawiamy się o zaangażowanie drużyny, ale co oni nie wiedzą o co grają? To jest mecz o mistrzostwo, mam nadzieję że Małecki poprowadzi do boju swym charakterem tą bandę panienek.
Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Od: 04.2010

Stary 08.05.2010, 10:39
Mecz zapowiada się ciekawie,jak zawsze pomiędzy tymi drużynami.
Chciałbym aby wygrała Legia.
Z drugiej strony wolę aby Mistrzem Polski została Wisła a nie Lech.
Tak to jest jak się olewa niektóre spotkania w sezonie i teraz na wariata szuka się punktów.
Pozdrawiam was wszystkich.
Szacunek za historię.
Wszystkiego dobrego.
Krzysiek z Warszawy.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.05.2010, 10:40
jaka pogoda w stolicy?

toś mi pojasnił

leje czy nie
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.05.2010 o godz. 10:47.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Stary 08.05.2010, 10:41
Pogoda meczowa,w porządku.
Pozdrawiam cię.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.05.2010, 10:52
Wierzę ciągle w mistrzostwo, ale forma piłkarzy nie pozwala się oszukiwać. Niestety porażka dzisiaj na 90% przekreśla nasze szanse, dlatego musimy zagrać na pełnej piździe... Dawno nie wygraliśmy na Ł3, a dziś może to być największa szansa od lat, legioniści grają bez wsparcia kibiców i to może być dla nas duży +. Mam nadzieję, że nie skończy się 0:0 po takim meczu jak z Lechem. Nawet jeśli będzie porażka to niech przynajmniej po fajnym dla oka meczu...
Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Stary 08.05.2010, 10:53
Nie pada.
20 stopni.
Tylko grać.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Stary 08.05.2010, 11:04
Do legol.
Doping bardzo pomaga.
Zawodowy piłkarz powinien dobrze wykonywać swoją pracę,nawet wtedy,kiedy nie ma dopingu.
Powinien...
Stawiam w tym meczu na remis bezbramkowy.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.05.2010, 11:24
legol napisał(a):Wyświetl post
Wierzę ciągle w mistrzostwo, ale forma piłkarzy nie pozwala się oszukiwać. Niestety porażka dzisiaj na 90% przekreśla nasze szanse, dlatego musimy zagrać na pełnej piździe... Dawno nie wygraliśmy na Ł3, a dziś może to być największa szansa od lat, legioniści grają bez wsparcia kibiców i to może być dla nas duży +. Mam nadzieję, że nie skończy się 0:0 po takim meczu jak z Lechem. Nawet jeśli będzie porażka to niech przynajmniej po fajnym dla oka meczu...
A czy nie wydaje się wam że gra o zwycięstwo a ładna dla oka gra mogą się wykluczać? Albo przynajmniej nie iść ze sobą w parze w dzisiejszym meczu? Grając o zwycięstwo a mając takich a nie innych graczy (chodzi o ich formę) lepiej by było zagrać jak Włosi czy Niemcy. Podwójna garda i czekanie na błąd Legii niż walić na całego od początku i stracić bramke na początku meczu która wszystko ustawi. A czy to jest piękne? Wolę to niż pięknie polec....

I bez tekstów typu rewanż za Levadię, bo ten mecz trzeba dobrze taktycznie rozegrać i wygrać a nie mścić się przez piękną grę i przegraną

Trzeba walczyć
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 08.05.2010, 11:26
elomike napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę, że każdy tu tak pisze że jaki to nie jest super kibic, że j**ać kibiców sukcesu i tak dalej.
Tak to wszystko naturalnie działa, kibice uwielbiają sukcesy swoich faworytów. Przynajmniej 3/4 kibiców, często będąc tego nieświadomym, wspiera swój klub głównie ze względu na wyniki sportowe, nie znajdziesz bardzo słabego klubu (nawet z bogatą tradycją) który miałby większą liczbę fanów. I odwrotnie: każdy odnoszący sukcesy klub ma wsparcie adekwatne do liczby sukcesów. Proste.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.05.2010, 11:29
Tak, tak, macie rację. Legia z Grzelakiem jest na ten moment poza naszym zasięgiem. W dodatku, że zagrają przy pełnych trybunach i gorącym dopingu, więc co poniektórzy nasi piłkarze mogą tego psychicznie nie wytrzymać. Sama Wisła zaś przystępuje do tego meczu z roli outsidera.

Więcej wiary panowie!
Walczyć, Wisła walczyć...!
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.05.2010, 11:30
prober napisał(a):Wyświetl post
Tak to wszystko naturalnie działa, kibice uwielbiają sukcesy swoich faworytów. Przynajmniej 3/4 kibiców, często będąc tego nieświadomym, wspiera swój klub głównie ze względu na wyniki sportowe, nie znajdziesz bardzo słabego klubu (nawet z bogatą tradycją) który miałby większą liczbę fanów. I odwrotnie: każdy odnoszący sukcesy klub ma wsparcie adekwatne do liczby sukcesów. Proste.
Dokładnieczemu Real, Barca, ManU ma tyle kibiców... Czemu Chelsea nagle ma miliony kibiców, skoro wcześniej było... no każdy z nas wie jak było...
Serce mówi wygrana, ale rozum nudny i beznadziejny remis 0:0
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.05.2010, 11:35
Ja to widze tak , ze
1-2 dla Wisły
Mistrz , mistrz , nasz TS !
Ostatnio edytowane przez Mareq : 08.05.2010 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Stary 08.05.2010, 11:46
Obie drużyny mocno umotywowane stawiam 1-1 lub 2-1 dla Wisły.
Odpowiedz cytując
Areo
Senior Member

Stary 08.05.2010, 11:51
Jest potwierdzenie, że Choto nie zagra: http://www.legia.net/wiadomosci,3703...a_z_wisla.html
Odżywają moje nadzieje na zwycięstwo. Z taką defensywą naprzeciw siebie na pewno będziemy mieć kilka sytuacji. Pozostaje wierzyć, że któryś z panów B. chociaż jedną z nich wykorzysta, a Juszczyk nie wpuści żadnej szmaty.
1:0 dla Wisły po ciężkim meczu. Grać na całego i walczyć do upadłego!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.05.2010, 11:54
mam nadzieje ze dzis pokaza charakter i wygraja ten mecz, bramki strzela Marcelo i Małecki
wiecie moze czy Gargula dzis na lawce usiadzie?

Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 08.05.2010, 11:55
Legia Warszawa - Wisła Kraków 0-7
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 08.05.2010, 11:56
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie weź się zlituj i nie pisz tu już nic więcej.

P.S
A nawet jak z Legią przegramy, to ****a zyczę jej z całego serca by zdobyła mistrza, byle by nie ziemniaki.Może to zawiść, może to duma, ale lepiej by nas reprezentowała drużyna ze stolicy
ooo...następny najmądrzejszy...
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.05.2010, 11:59
Krzysiek Grabski napisał(a):Wyświetl post
Nie pada.
20 stopni.
Tylko grać.
20 stopni , no to będziemy mieli "tempo" w tym spotkaniu. Z jednej strony można się śmiać, bo piłkarze obydwu stron trzepią grubą kasę za wykonywanie swojego zawodu, ale z drugiej strony każdy kto kopał piłkę, wie, że jak się nagle podnosi temperatura to naprawdę organizm ciężko przystosowuje się do wysiłku. U amatora myślę, że wydatek energetyczny może być nawet dwukrotnie wyższy, biorąc pod uwagę jak przygotowani są piłkarze obydwu stron, poważnie zaczynam się zastanawiać czy jest sens się denerwować i oglądać ten mecz.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 08.05.2010, 12:04
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Legia Warszawa - Wisła Kraków 0-7
Widzę, że są jeszcze niepoprawni optymiści

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 08.05.2010, 12:08
Muszę przyznać że nie mam zielonego pojęcia czego mogę spodziewać się po naszych kopaczach w tym meczu.Bo czy im się zechce biegać czy tylko potruchtać,czy powalczą czy tylko będą pozorować walkę?A może wzniosą się ponad swoje możliwości i zagrają piękny mecz dla nas kibiców Wisełki?!
Odpowiedz cytując
krakfilm
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.05.2010, 12:17
Najlepszy skład: Juszczyk-Alvarez,Głowacki,Marcelo,PiBrożek-Łobo,Sobol,Ba,Małecki-Brożek,Christow

Przedwczoraj miałem sen: była ostatnia kolejka, graliśmy z Lechem na Reymonta, mecz o mistrza, przegrywaliśmy 0:1 ale później ktoś wyrównał a w ostatniej minucie meczu potężną bombę w okienko z poza pola karnego strzelił Marek Zieńczuk
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.05.2010, 12:19
Legia - Wisła 1:2

Marcelo i BRożek.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.05.2010, 12:27
Niech sędzia wyłapuje każde "łokcie" Grzelaka i Astiza.

Tylko zwycięstwo
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.05.2010, 12:32
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
20 stopni , no to będziemy mieli "tempo" w tym spotkaniu. Z jednej strony można się śmiać, bo piłkarze obydwu stron trzepią grubą kasę za wykonywanie swojego zawodu, ale z drugiej strony każdy kto kopał piłkę, wie, że jak się nagle podnosi temperatura to naprawdę organizm ciężko przystosowuje się do wysiłku. U amatora myślę, że wydatek energetyczny może być nawet dwukrotnie wyższy, biorąc pod uwagę jak przygotowani są piłkarze obydwu stron, poważnie zaczynam się zastanawiać czy jest sens się denerwować i oglądać ten mecz.
Dokładnie tym bardziej że calutki tydzień padało, ziemia paruje jak diabli.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 08.05.2010, 12:33
Idę o zakład że dziś Lech zremisuje z Polonią.Dlaczego?Ano dlatego że zagra pod potężną presją a bytomianie mając zapewnione utrzymanie zagrają z polotem i na totalnym luzie.
A co do naszego meczu bo to jest w tej chwili najważniejsze to jak wyjdziemy na totalnej piździe,z nastawieniem na końcowy sukces to nie daje Legii żadnych szans.
Pamiętajcie że "majstrem" w kontekscie zaprzepaszczonych szans w walce o MP ...jest Lokomotywa Wronki

Adrenalinka już jest.Oby nie skończyło sie w myśl zasady..."duże zadęcie-małe pierdnięcie"...WIARA CZYNI CUDA!DZISIAJ ZNOWU NAM SIĘ UDA!!!
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 08.05.2010 o godz. 12:41.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.05.2010, 12:44
Jeszcze nie dawno stwierdziłeś że to Legia wyjdzie na pełnej k...wie i pojedzie z nami , szybko coś zmieniasz zdania.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.05.2010, 12:47
Mnie tam nie interesuje jaka jest pogoda, czy mają dziurawe getry czy nie, czy płacą im na czas czy nie (nie powinni za takie... "cos" ;p). Jak dla mnie to sa DERBY POLSKI (Kraków i Warszawa największe miasta w Polsce, Wisła i Legia można rzec, że największe kluby w Polsce, a już na pewno w swoich miastach). Dziś się maja bić o Mistrza, o panowanie w Polsce i mają się bić dla nas kibiców WISŁY. (No, a w tygodniu o prymat w Krakowie)

Adrenaliny mi jakoś dziwnie brak, ale nadzieje ogromne
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.05.2010, 12:52
alez Wy filozofujecie )) niektorzy powinni pisac scenariusze do seriali romantycznych
pompowac baloniku tez nie ma potrzeby, bedzie co bedzie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów