|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja myślę, że każdy tu tak pisze że jaki to nie jest super kibic, że j**ać kibiców sukcesu i tak dalej. Ale tak podświadomie chyba każdy ma oczy i widzi jak gramy ostatnio...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a tam każdy
ja powiem wprost ze mnie to nawet piknik nie jest PS. pączki pójdą do Wiślaków ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
takich mamy piłkarzyków, że martwimy się o motywację
Legia ma szansę przeskoczyć Ruch i iść wyżej i się rzuci na nas jak Pudzian na tego pozero-pajaca. zapomniałem, że my o nic nie walczymy, śmieszne jest to co się dzieje, obawiamy się o zaangażowanie drużyny, ale co oni nie wiedzą o co grają? To jest mecz o mistrzostwo, mam nadzieję że Małecki poprowadzi do boju swym charakterem tą bandę panienek. |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Mecz zapowiada się ciekawie,jak zawsze pomiędzy tymi drużynami.
Chciałbym aby wygrała Legia. Z drugiej strony wolę aby Mistrzem Polski została Wisła a nie Lech. Tak to jest jak się olewa niektóre spotkania w sezonie i teraz na wariata szuka się punktów. Pozdrawiam was wszystkich. Szacunek za historię. Wszystkiego dobrego. Krzysiek z Warszawy. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jaka pogoda w stolicy?
toś mi pojasnił leje czy nie
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.05.2010 o godz. 10:47.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pogoda meczowa,w porządku.
Pozdrawiam cię. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wierzę ciągle w mistrzostwo, ale forma piłkarzy nie pozwala się oszukiwać. Niestety porażka dzisiaj na 90% przekreśla nasze szanse, dlatego musimy zagrać na pełnej piździe... Dawno nie wygraliśmy na Ł3, a dziś może to być największa szansa od lat, legioniści grają bez wsparcia kibiców i to może być dla nas duży +. Mam nadzieję, że nie skończy się 0:0 po takim meczu jak z Lechem. Nawet jeśli będzie porażka to niech przynajmniej po fajnym dla oka meczu...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie pada.
20 stopni. Tylko grać. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Do legol.
Doping bardzo pomaga. Zawodowy piłkarz powinien dobrze wykonywać swoją pracę,nawet wtedy,kiedy nie ma dopingu. Powinien... Stawiam w tym meczu na remis bezbramkowy. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
I bez tekstów typu rewanż za Levadię, bo ten mecz trzeba dobrze taktycznie rozegrać i wygrać a nie mścić się przez piękną grę i przegraną Trzeba walczyć ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to wszystko naturalnie działa, kibice uwielbiają sukcesy swoich faworytów. Przynajmniej 3/4 kibiców, często będąc tego nieświadomym, wspiera swój klub głównie ze względu na wyniki sportowe, nie znajdziesz bardzo słabego klubu (nawet z bogatą tradycją) który miałby większą liczbę fanów. I odwrotnie: każdy odnoszący sukcesy klub ma wsparcie adekwatne do liczby sukcesów. Proste.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak, tak, macie rację. Legia z Grzelakiem jest na ten moment poza naszym zasięgiem. W dodatku, że zagrają przy pełnych trybunach i gorącym dopingu, więc co poniektórzy nasi piłkarze mogą tego psychicznie nie wytrzymać. Sama Wisła zaś przystępuje do tego meczu z roli outsidera.
Więcej wiary panowie! Walczyć, Wisła walczyć...! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Serce mówi wygrana, ale rozum nudny i beznadziejny remis 0:0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja to widze tak , ze
1-2 dla Wisły Mistrz , mistrz , nasz TS ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Mareq : 08.05.2010 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obie drużyny mocno umotywowane stawiam 1-1 lub 2-1 dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest potwierdzenie, że Choto nie zagra: http://www.legia.net/wiadomosci,3703...a_z_wisla.html
Odżywają moje nadzieje na zwycięstwo. Z taką defensywą naprzeciw siebie na pewno będziemy mieć kilka sytuacji. Pozostaje wierzyć, że któryś z panów B. chociaż jedną z nich wykorzysta, a Juszczyk nie wpuści żadnej szmaty. 1:0 dla Wisły po ciężkim meczu. Grać na całego i walczyć do upadłego! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje ze dzis pokaza charakter i wygraja ten mecz, bramki strzela Marcelo i Małecki
wiecie moze czy Gargula dzis na lawce usiadzie? ![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Legia Warszawa - Wisła Kraków 0-7
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
20 stopni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Muszę przyznać że nie mam zielonego pojęcia czego mogę spodziewać się po naszych kopaczach w tym meczu.Bo czy im się zechce biegać czy tylko potruchtać,czy powalczą czy tylko będą pozorować walkę?A może wzniosą się ponad swoje możliwości i zagrają piękny mecz dla nas kibiców Wisełki?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najlepszy skład: Juszczyk-Alvarez,Głowacki,Marcelo,PiBrożek-Łobo,Sobol,Ba,Małecki-Brożek,Christow
Przedwczoraj miałem sen: była ostatnia kolejka, graliśmy z Lechem na Reymonta, mecz o mistrza, przegrywaliśmy 0:1 ale później ktoś wyrównał a w ostatniej minucie meczu potężną bombę w okienko z poza pola karnego strzelił Marek Zieńczuk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Legia - Wisła 1:2
Marcelo i BRożek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Niech sędzia wyłapuje każde "łokcie" Grzelaka i Astiza.
Tylko zwycięstwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Idę o zakład że dziś Lech zremisuje z Polonią.Dlaczego?Ano dlatego że zagra pod potężną presją a bytomianie mając zapewnione utrzymanie zagrają z polotem i na totalnym luzie.
A co do naszego meczu bo to jest w tej chwili najważniejsze to jak wyjdziemy na totalnej piździe,z nastawieniem na końcowy sukces to nie daje Legii żadnych szans. Pamiętajcie że "majstrem" w kontekscie zaprzepaszczonych szans w walce o MP ...jest Lokomotywa Wronki ![]() Adrenalinka już jest.Oby nie skończyło sie w myśl zasady..."duże zadęcie-małe pierdnięcie"...WIARA CZYNI CUDA!DZISIAJ ZNOWU NAM SIĘ UDA!!!
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 08.05.2010 o godz. 12:41.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeszcze nie dawno stwierdziłeś że to Legia wyjdzie na pełnej k...wie i pojedzie z nami , szybko coś zmieniasz zdania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mnie tam nie interesuje jaka jest pogoda, czy mają dziurawe getry czy nie, czy płacą im na czas czy nie (nie powinni za takie... "cos" ;p). Jak dla mnie to sa DERBY POLSKI (Kraków i Warszawa największe miasta w Polsce, Wisła i Legia można rzec, że największe kluby w Polsce, a już na pewno w swoich miastach). Dziś się maja bić o Mistrza, o panowanie w Polsce i mają się bić dla nas kibiców WISŁY. (No, a w tygodniu o prymat w Krakowie)
Adrenaliny mi jakoś dziwnie brak, ale nadzieje ogromne ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
alez Wy filozofujecie
)) niektorzy powinni pisac scenariusze do seriali romantycznychpompowac baloniku tez nie ma potrzeby, bedzie co bedzie ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|