|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
...aha!a tak na marginesie jeszcze coś.
Najprawdopodobniej mecz sędziuje ...zgadnijcie kto ...no właśnie...Małek!!! Także ja przestaje wierzyć w zwycięstwo w Warszawie. Sory,ale ten gość nas tak nie trawi że masakra... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że z Małkiem to jakiś kit. Nie trawię gościa. I jeśli to prawda to szanse na zwycięstwo są minimalne.... Zerowe?
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
No właśnie ...nie kit.Informacja nieoficjalna,ale jednak z pewnego źródła. PS.poprzednio z tego kanału informacyjnego nie było lipy z trafnością Siejewicza.Sprawdziło się No... to ITI zamiast Choto...mają jeszcze lepszego obrońcę...p.Małka Roberta. Dziękuję za uwagę...:-( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Sędzią meczu ma być według PS Paweł Gil. sports.pl napisał(a):
![]()
everybody on earth wanna rap
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
Zwracam honor.Tym razem cynk okazał się nietrafiony ws.Małka,jednakże kolego rozdawanie banów to jedno,a to kim jesteś... i jak sie zachowujesz... to drugie. W miejsca wielokropków wpisz sobie nazwy zwierząt domowych. Masakra. U nas na takich mówi się podpierdalacz?konfident?...wybierz sobie. Co do meczu. Największe obawy mam co do występu Juszczyka.Co prawda nie spodziewam się jakichś huraganowych ataków legionistów,ale faktycznie interwencje Mario w porównaniu do Juha są jak jazda beemką do podróży trabantem. Chciałbym żeby od początku zagrał Kirm,może w końcu by mu poszło tak jak tego oczekujemy. Jestem optymistą mimo wszystko.0-2 do przodu!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
moze jest kolpakiem?;-) |
|
|

|
||||||