|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
witeq,ale serio pytam,po co komu Małecki?Facet nie umie przyjąć piłki ani jej dośrokować!Jako maskotka,czy co?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Bycie oryginalnym w osądach jest kuszące, wiem : ) znałem kiedyś takiego jegomościa, który przyczepiał się do Sobola, ze nie potrafi piły rzucić. Za to uwielbiał Kirma, bo to atleta. Specyfika pozycji i zadań na boisku jest ważna, no nie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie słaby czy beznadziejny, natomiast w kontekście naszego klubu, tego sezonu i zblizajacego się meczu nie widzę zawodników lepszych. Cenię krytycyzm i się często zgadzam z Twoimi opiniami. Ale nie tym razem. Mamy realia i mamy kontekst.(Poza tym: zapierdalatory rzadko mają wspaniałą technikę. Taki np. Kuyt jest technicznie na trójeczkę w skali szkolnej) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sobol, Mały, Diaz. Jaka liga, takie zapierdalatory.
Off topic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobrze, że to dodałeś.
W sobotę porażka i nie ma się co łudzić. Znowu stracą gola na początku i będa się kopali po czole jak w poprzednich spotkaniach, gdzie przegrali po 0-1. Mieli dość okazji na to by już było po sprawie, spieprzyli to i tyle. Niech chociaż te derby wygrają na koniec, chociaż słabo to widzę również. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale za to jako jednemu z niewielu mu się chociaż chce biegać. A przyjmować piłki to u nas chyba nikt w drużynie nie umie (z Pawłem Brożkiem na czele). A jeśli chodzi o dośrodkowania... to właśnie nie mam pojęcia czemu on praktycznie wszystkie rożne i wolne wykonuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Obejrzyj sobie bramki zdobyte przez Wisłę w tym roku z Polonią Bytom, ze Śląskiem i Lechią, przy których asystował Małecki. Może mimo wyraźnej niechęci do niego zauważysz, że jest obecnie jedynym piłkarzem Wisły, który nie boi się dryblować i potrafi w miarę ładnie dośrodkować (w porównaniu do reszty drużyny). Oszczędź sobie zatem takich prostackich tekstów, bo za dobrze o Tobie nie świadczą.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 05.05.2010 o godz. 11:38.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sympatnie nie mają tu żadnego znaczenia. Jedynie umiejętności,ktore ma mizerne. Łobodziński też nie boi się dryblować?i to,ze ktoś się nie boi stracić piłki w psudo dryblingu czyni go wyjątkowym?Co to znaczy ładnie dośrodkował?Widze jak to robi wykonując rzuty rozne,wolne itd. Ale masz rację na dziesiątki karygodnych dośrokowań,trzy udały mi się,ładne.Geniusz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bogu,ok rozumiem,że patrzysz na niego przez pryzmat druzyny,a ja przez pryzmat ewentulanego zarobku na nim. Tutaj mogło dojść do nieporozmienia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ja zgadzam się w pełni z Panem Dudi w kwestii Małeckiegoi: 1. Małecki to jeden z najlepszych naszych kopaczy, świetny na skrzydle i w ataku. (wszystko w kontekście ligi polskiej) 2. Małecki to jeden z najdroższych naszych kopaczy, z pewnością zarobimy na nim więcej niż np. na przereklamowanym Kirmie, więc tu też trochę przesadzasz. Wg mnie Marcelo i Małecki to na ten moment jedyni kopacze którzy mogą zainteresować kogoś z zagranicy kto mógłby zapłacić w miarę spore pieniądze. Kirm musiałby mieć super turniej na MŚ... a i to nie wiem czy podniosłoby jego cenę powyżej 1 mln euro. Naprawdę wątpię w mega zarobek na Słoweńcu, chociaż wolałbym się mylić w tej sprawie. Zatem zarówno sportowo jak i finansowo Małecki to jeden z naszych najlepszych kopaczy. I nie zmieni tego Twoja "genetyczna" niechęć do Polaków ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|