The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2010, 21:28
A od Skorży można było?

Czcze gadanie chuja warte. Niektórzy jeszcze trochę czasu będą się wozić z tekstem "Skorża przemęczył drużynę i Kasper dostał odpadki".
Za miesiąc sądzę że tylko desperaci będą o tym wspominać. Potem zobaczymy kto wyjdzie z twarzą. Czekam tylko na podpisik "KASPER WON!" niejakiego "tomasz_19".

/ Gwoli jasności nic nie mam do Kasperczaka i nie chce jego dymisji. Nawet po zakończeniu sezonu.
Aż kipi od hipokryzji na tym forum, w kwestii Wisły wiadomo na czym rzecz polega.
Drugi kwiatek, też mój ulubiony to teksty po jednym meczu Lechii, która według wielu przerasta naszą ligę bo wyszedł im mecz z balonem - po czym dostaje od Jagi. Cisza.
Najlepsza drużyna sezonu - także dla ekspertów z weszlo.com, która nieoczekiwanie dostaje lanie od 1-ligowca, która przystąpiła do meczu bez kilku napastników. Cisza.
I moje perełki "Czy potrafi któryś z piłkarzy Wisły tak kopnąć piłkę?" bo ktoś tam Frankowskiemu wyłożył piłkę, któremu pozostało dołożyć nogę. Oczywiście że nie, Pawełek strzelił 43 bramki. Licząc tylko ligę.
Ostatnio edytowane przez element : 04.05.2010 o godz. 21:55.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów