The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2010, 19:10
to sa jaja co wyrabia Komisja Ligi, niech sie wezmą za sędziów, jakos Gancarczyk nie zostal ukarany za pyskowanie do sedziego, Pavol Stano za podsczypywanie Tschibamby takze nie zostal ukarany choc kamery C+ swietnie to sprawe pokazaly...zalosne

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.04.2010, 19:25
Ale Arboledy już nie ukarali. Niech się pir**lą z takimi karami. Obiektywizm jak za PRL
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 29.04.2010, 20:21
Niestety ale niedługo po meczu 24.04 napisałem:

Cytat:
Trzeba się spodziewać kolejnego donosu, bo dyżurni prokuratorzy w pasiaste togi, oglądali chyba w TV transmisję do końca, i wsłuchali się w nasze śpiewy z piłkarzami i chyba zabolało ich słowo "ch.uja" czyli wymienienie każdego z nich.
Smierdzi parchem i Amicą na odległość.

Znajdę tę wypowiedź ****y z Kałuży jesli jeszcze szmaciarz nie usunął.

Jest, znalazłem.

Parch kludi wysapał:
Cytat:
I znowu nieświadome śpiewanie piłkarzyków z kibicami, skala nie ta co po derbach w PE ale tradycja zachowana.
No i oklaski też nieświadome, heh.
Serdeczny **** ci w dupę konfidencka ****o.
Ostatnio edytowane przez gigant : 29.04.2010 o godz. 20:41.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
avangarda
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.04.2010, 19:40
ten news się bardziej nadaje do tematu 'śmieszne zdjęcia, filmiki itp'
parodią jest również to, że za pobicie prezesa Śląska Zagłębie dostało 4 000 zł, a Wisła dostała 10 000 zł za, de facto, przyśpiewkę 'Lidera mamy...'
parodia, parodia...
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.04.2010, 19:52
siuśmajtek napisał(a):Wyświetl post
a Wisła dostała 10 000 zł za, de facto, przyśpiewkę 'Lidera mamy...'
parodia, parodia...
Musicie jednak przyznać, że dalsze słowa tej przyśpiewki wulgarne jak najbardziej są i udział zawodników miał tam miejsce...

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.04.2010, 20:03
prober napisał(a):Wyświetl post
Musicie jednak przyznać, że dalsze słowa tej przyśpiewki wulgarne jak najbardziej są i udział zawodników miał tam miejsce...

straszne....
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 29.04.2010, 20:10
Mam prośbę do Ciebie. Nie pisz już nic na tym forum. Chcesz więcej,napiszę ci na privie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.04.2010, 22:52
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 29.04.2010, 23:18
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...
Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.04.2010, 23:56
Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.
pitolicie hipolicie

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Stary 29.04.2010, 19:43
Zagłębie chyba dostało 40 tys, a nie 4, ale to nie zmienia faktu, że cholera wie za co ta nasza kara. To są po prostu jaja...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 29.04.2010, 20:00
Ponieważ ta przyśpiewka jest przez nas śpiewana co najmniej od trzech lat z małymi przerwami proponuje by po przejrzeniu zapisu obciążyć klub również do tyłu. Ważne by po odczycie monitoringu ukarać każdego kibica który to śpiewał.
Kogoś bardzo boli że możemy taką przyśpiewkę śpiewać
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.04.2010, 20:14
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Kogoś bardzo boli że możemy taką przyśpiewkę śpiewać
Kogoś bardzo bolą świetne stosunki piłkarzy Wisły z kibicami. Nawet jak są jakieś nieporozumienia, to zawsze jest spotkanie z radą drużyny i wszystko zostaje wyjaśnione.
Nie dziwi mnie, że "warszafkę" może to boleć.

...

Brak mi słów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.04.2010, 20:07
Mam pomysł. Niech w każdej lidze- poczynając od trampkarzy, a kończąc na seniorach od C klasy wprowadzą "obserwatorów", aby kibice nie śpiewali tak "wulgarnych" po wygranym meczu i prowadzenia w tabeli... Dajcie spokój, toć wystarczy przyjść na byle jaki mecz, byle jakiego lidera z byle jakiej ligi to na pewno po meczu coś takiego się usłyszy. A że u nas jest tak od lat, to kogoś widocznie to gnębi... Paranoja.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.04.2010, 20:09
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w którymś z newsów o żalobie informowali że będą piętnować wulgarny doping...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.04.2010, 20:12
Cytat:
Ponieważ ta przyśpiewka jest przez nas śpiewana co najmniej od trzech lat z małymi przerwami proponuje by po przejrzeniu zapisu obciążyć klub również do tyłu. Ważne by po odczycie monitoringu ukarać każdego kibica który to śpiewał.
a ja bym proponował jakis proces przeciw tej calej smiesznej kimisji- jest takie cos mozliwe? Przeciez to jest robienie sobie zartow z polskiej pilki klubowej, z tego kraju. Od kilku lat pilkarze intonuja ta przyspiewke po zakonczeniu meczow a dopiero teraz to zauwazono? Teraz stało sie to złe a jeszcze kolejke temu było zgodne z prawem? No ****a to przechodzi ludzie pojecie. Rozumiem zle było zaspiewanie "zawsze nad wami pier... ..." ale takie cos?! Dzisiaj kara finansowa jutro zakaz stadionowy...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 29.04.2010, 20:12
ja nie wiem czy komisyja mogła sie jeszcze bardziej osmieszyc.Powiem słowami pani frau...'-natentychmiast rozwiazac ten wylengarni korupcyii zwionzek.mondziole i oszołomstwo pierwszej wody!!!
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 29.04.2010, 20:21
...wolfy potwierdzam......niestety...mi też brak słów...o co kaman...ale tak bez znaku zapytania.no comments
Odpowiedz cytując
Hetfield
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.04.2010, 20:50
To jest już po prostu żenujące co ta komicja ligi robi. Niech się wszyscy lepiej zniej schowają bo tylko wstyd robią. Po każdym meczu tak śpiewamy prawie już od dwóch lat.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.04.2010, 20:55
Chyba im się kasa na wódę i zakąski skończyła.
..
Odpowiedz cytując
Hetfield
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.04.2010, 21:03
tofik napisał(a):Wyświetl post
Chyba im się kasa na wódę i zakąski skończyła.
No wiesz Legła nie będzie mistrzem to trzeba się czymś pocieszyć
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.04.2010, 21:57
Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.04.2010, 22:07
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun
Znając ich to by stadion zamknęli, zaraz zaczną zawodników karać za przekleństwa na boisku. A Arboledy to za prowokowanie kibiców nikt nie zawiesi, gdyby tylko kibic na niego zagwizdał to afera na całą polskę jacy to rasiści. A gościu zachowuje się jakby z poznania przyjechał i udają że nic nie widzieli. W naszym przypadku kamery na zawodników mają poustawiane żeby czasem sędzia czegoś nie przeoczył.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 29.04.2010, 22:23
gigant napisał(a):Wyświetl post
Mam prośbę do Ciebie. Nie pisz już nic na tym forum. Chcesz więcej,napiszę ci na privie.
Zachęcam, z każdą wartościową uwagą zapoznam się z przyjemnością
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Brak mi słów.
Niech żyje wolność wyrażania własnej opinii, nieprawdaż panie wolfy?

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.04.2010, 23:33
Niedlugo leśne dziadki jada na miesieczne wakacje do RPA

no skad musza przeciez zebrac kase na wódeczke ,zakąske i panienki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 30.04.2010, 08:35
Mam nadzieję, że będzie jakiś transparent lub cokolwiek na meczu z Koroną... Nie możemy się dać tak traktować.
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 30.04.2010, 08:54
Ja tam nie wiem jak jest z przepisami i z karami...

wiem tylko że coś niesamowitego jest odpowiadać piłkarzom: - za chu*a go nie oddamy!

zajebiste uczucie )

Ładnie im żal du*e ściska, że możemy to krzyczeć od lat
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów