The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 21:10
To ja też ocenie występ naszych w meczu z Polonią:

Juszczyk 6 -Bardzo dobry występ, mało błędów jeden z najlepszych naszych zawodników w meczu
Alvarez 5 - Występ dobry, pewny punkt zespołu, z przodu umie dobrze zagrać z tyłu trochę błędów.
Diaz 7 - wg mnie najlepszy zawodnik meczu, starał się cały mecz, jeden z nielicznych którym się chce grać
Głowacki 6 - jak zawsze wysoki poziom
Marcelo 6 - podobnie jak Głowacki lecz wg mnie trochę za dużo zabawy z jego strony
Łobodziński 3+ -widać postępy w grze Wojtka. Trochę więcej dokładności i waleczności i powinno być dobrze. (nie myślałem że kiedyś o nim powiem dobre słowo)
Piotr Brożek 2+ - Bardzo słaby mecz, nic nie wnosi do gry, głupie straty, z przodu tez nic nie pokazał
Issa Ba 3 - Też słabo, w ataku nic nie pokazał w obronie trochę lepiej ale bez szału.
Sobolewski 5 - Dobry mecz w wykonaniu Radka, pewny punkt zespołu, choć można od niego więcej oczekiwać
Małecki 5 - Waleczny jak zawsze, musi popracować nad rożnymi i wrzutkami bo w tej rundzie źle to wygląda. Występ ogólnie dobry
Paweł Brożek: 1 - kolejny mecz powinien zacząć na ławce. Nic nie gra, nie pokazuje się na boisku i nie szuka piłki

Boguski 4 - Występ dobry ale może być o wiele lepiej. Zdecydowanie on powinien zagrać od początku ze Sląskiem.
Kirm i Jrsak za krótko grali

Ogólnie zespół gra bardzo słabo i potrzeba mu terapii szokowej. Może wprowadzić trochę młodzieży. W porównaniu do Amiki jesteśmy jakby w innej klasie rozgrywkowej.
Powód: :P
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 03.04.2010 o godz. 21:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów