|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To ja też ocenie występ naszych w meczu z Polonią:
Juszczyk 6 -Bardzo dobry występ, mało błędów jeden z najlepszych naszych zawodników w meczu Alvarez 5 - Występ dobry, pewny punkt zespołu, z przodu umie dobrze zagrać z tyłu trochę błędów. Diaz 7 - wg mnie najlepszy zawodnik meczu, starał się cały mecz, jeden z nielicznych którym się chce grać Głowacki 6 - jak zawsze wysoki poziom Marcelo 6 - podobnie jak Głowacki lecz wg mnie trochę za dużo zabawy z jego strony Łobodziński 3+ -widać postępy w grze Wojtka. Trochę więcej dokładności i waleczności i powinno być dobrze. (nie myślałem że kiedyś o nim powiem dobre słowo) Piotr Brożek 2+ - Bardzo słaby mecz, nic nie wnosi do gry, głupie straty, z przodu tez nic nie pokazał Issa Ba 3 - Też słabo, w ataku nic nie pokazał w obronie trochę lepiej ale bez szału. Sobolewski 5 - Dobry mecz w wykonaniu Radka, pewny punkt zespołu, choć można od niego więcej oczekiwać Małecki 5 - Waleczny jak zawsze, musi popracować nad rożnymi i wrzutkami bo w tej rundzie źle to wygląda. Występ ogólnie dobry Paweł Brożek: 1 - kolejny mecz powinien zacząć na ławce. Nic nie gra, nie pokazuje się na boisku i nie szuka piłki Boguski 4 - Występ dobry ale może być o wiele lepiej. Zdecydowanie on powinien zagrać od początku ze Sląskiem. Kirm i Jrsak za krótko grali Ogólnie zespół gra bardzo słabo i potrzeba mu terapii szokowej. Może wprowadzić trochę młodzieży. W porównaniu do Amiki jesteśmy jakby w innej klasie rozgrywkowej. Powód: :P
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 03.04.2010 o godz. 21:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|