The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2010, 14:27
kondzio500 napisał(a):Wyświetl post
hej, nie wiecie czy jest wyjazd do Warszawy naszych kibicow? Ja mieszkam w Warszawie i chetnie bym sie wybral, na sektor gosci oczywiscie...
Wyjazd jest. Zakazu sobie nie przypominam.
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.03.2010, 16:38
Można się spodziewać trudniejszego meczu niż w Bytomiu. Polania W-wa ma większy potencjał i walczy o życie
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.03.2010, 16:45
moze ktos podac jak sytuacja kartkowa ,kto jest zagrożony?
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 30.03.2010, 16:49
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
Marcelo, Głowacki, Sobolewski
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.03.2010, 16:50
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
Arek Głowacki,Sobolewski i Marcelo są zagrożeni. Miejmy nadieję, że będą uważac ; / W sumei lepiej jakby teraz dostali te kartki niż np w meczu ze Śląskiem, bo na Lecha musimy być w pełnym skadzie.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Billy : 30.03.2010 o godz. 16:51.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.03.2010, 16:50
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Marcelo, Głowacki, Sobolewski
Marcelo, Głowacki - 1906% pewności, że dostaną kartki na Lecha.

Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.03.2010, 16:51
to sytuacja jest nie wesola przedmeczem z LECHEM ,trzeba uwazać lub kombinować
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 30.03.2010, 16:54
Dean napisał(a):Wyświetl post
Marcelo, Głowacki - 1906% pewności, że dostaną kartki na Lecha.
Oby nie.. Nie wyobrażam sobie, żebyśmy z Lechem grali z Burligą i Diazem na środku obrony :]
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
--------------
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 30.03.2010, 16:57
Poprostu zagrajmy np. Cleber-Jop ze Śląskiem na środku obrony dla spokoju. (powinni obaj już być w dyspozycji )
a Sobol dostanie z Polonią już pewnie.

Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 30.03.2010, 17:00
Cleber nie wiadomo czy będzie zdrowy. Jopa to jak widzę przy piłce to mi drży serce : P
--------------
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 31.03.2010, 09:49
Wszystko w rękach wiślaków

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 31.03.2010, 10:39
Ja nie rozumiem tylko czemu ani Głowa, ani Marcelo nie dostali żółtej tydzień temu. Teraz jeden z nich by nie zagrał, z Polonia W. drugi dostał by żółtą, i po meczu ze Śląskiem defensywa by była wyczyszczona i nie zagrożona na mecze z Lechem itd..

"Można się spodziewać trudniejszego meczu niż w Bytomiu. Polania W-wa ma większy potencjał i walczy o życie" gdyby miała wiekszy potencjał, to by nie była wiecznym outsiderem tych rozgrywek..
nie przesadzajmy, to jest jeden z tych najprostszych meczów do końca sezonu. no chyba, ze tak nam sie wyrownala liga, ze lider rozgrywek ma miec problemy z ostatnia druzyna, bo ta bedzie troche wiecej biegac niz normalnie... :|
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 31.03.2010, 10:48
farben napisał(a):Wyświetl post
Wszystko w rękach wiślaków

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html
Skoro Ruch w ostatnich 8 kolejkach 5 razy gra u siebie to rzeczywiscie moze cos powojować,tym bardziej ze Legie juz ograli w tej rundzie u siebie(Puchar Polski)!

Dobrze , ze nad chorzowskimi mamy tak naprawde 6 pkt przewagi(przy tej samej ilości pkt na koniec,to my bedziemy wyzej dzieki dwóm zwyciestwom w bezposrednich meczach).

Nie wazne w jakim stylu musimy wygrac najblizsze trzy kolejki,a wtedy droga do tytulu bedzie choć długa to już naprawde prosta!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.03.2010, 11:04
po tej kolejce możemy mieć 6 pkt przewagi nad Lechem i 7 nad Legią... obyśmy wygrali!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.03.2010, 12:19
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Skoro Ruch w ostatnich 8 kolejkach 5 razy gra u siebie to rzeczywiscie moze cos powojować,tym bardziej ze Legie juz ograli w tej rundzie u siebie(Puchar Polski)!

Dobrze , ze nad chorzowskimi mamy tak naprawde 6 pkt przewagi(przy tej samej ilości pkt na koniec,to my bedziemy wyzej dzieki dwóm zwyciestwom w bezposrednich meczach).

Nie wazne w jakim stylu musimy wygrac najblizsze trzy kolejki,a wtedy droga do tytulu bedzie choć długa to już naprawde prosta!
Moim zdaniem Ruch jest drużyną sportowo-organizacyjnie słabszą od Legii jak i Lecha więc raczej nie dadzą rady w bezpośrednich spotkaniach z tą dwójką. Kto wie czy z Legią nie dojdzie do takiej sytuacji jak między nami i Lechią = 3pkt w lidze dla jednej drużyny, a awans w pucharze dla drugiej.
Reasumując - bardzo bym się zdziwił gdyby Ruch skończył ligę na pudle.
Co nie zmienia faktu, że jak dotąd są największą niespodzianką tego sezonu "in plus".

Co do sedna myślę, że wygramy z Polonią bo jednak spora przewaga umiejętności jest po naszej stronie, poza tym w zasadzie wszyscy zdrowi i powoli zaczynamy coś grać. Poza tym może JW chlapnie coś głupiego przed meczem i jego kopacze znów się zes.ają.
W meczu Amica-Legia nie jestem w stanie zobaczyć jakimi walorami mogłaby Legia przechylić to na swoją korzyść. Tak więc 1x.
Ostatnio edytowane przez arti : 31.03.2010 o godz. 12:28.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 31.03.2010, 13:20
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
po tej kolejce możemy mieć 6 pkt przewagi nad Lechem i 7 nad Legią... obyśmy wygrali!
Nie ma co gdybać-jesienią po ewentualnym zwycięstwie z Lechem mieliśmy mieć 11pkt przewagi a jak wyszło to wiadomo.
Będzie ciężko-Polonia gra z nożem na gardle,naszą nadzieją jest Bakero,który chyba zupełnie się pogubił w naszej "Ekstraklasie".
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 31.03.2010, 15:30
Polonia gra pod wielką presją ,jednak u nas jeszcze nie wszystko funkcjonuje jak powinno.
Wg mnie ważne jest , by strzelić Polonii pierwszego gola bo raczej po tym nie będą walczyć zachowując siły na słabszych od Wisły.
PS.
Boisko na Konwiktorskiej tragiczne i o grze kombinacyjnej trzeba raczej zapomnieć.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
TS Girl
Member

Stary 31.03.2010, 16:10
Damy radę. Pięknego farta miała Polonia grając z Arką, praktycznie cudem wydarli te trzy punkty. Ten zespół tonie. My powoli pniemy się w górę. Trzy punkty.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 31.03.2010, 16:20
Przestańcie zapeszać i zapowiadać ile pkt przewagi będziemy mieć. Przypominam że po pierwszej kolejce wiosny mieliśmy mieć 8 pkt przewagi nad Legią i 11 nad Lechem.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.03.2010, 16:39
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie zapeszać i zapowiadać ile pkt przewagi będziemy mieć. Przypominam że po pierwszej kolejce wiosny mieliśmy mieć 8 pkt przewagi nad Legią i 11 nad Lechem.
Ale Wisła grała wtedy jak grała, a teraz gra lepiej, a Polonia gra dalej jak grała. Tylko 3 pkt się liczą w tym meczu
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.03.2010, 16:58
arti napisał(a):Wyświetl post
W meczu Amica-Legia nie jestem w stanie zobaczyć jakimi walorami mogłaby Legia przechylić to na swoją korzyść. Tak więc 1x.
Nie lekceważmy Legii. Z Lechią w drugiej połowie zagrali jak na polskie warunki bardzo ładny ofensywny futbol.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 31.03.2010, 18:46
Kilka informacji dotyczących najbliższego meczyku:

- http://wislaportal.pl/news.php?id=17490
- http://tsw.com.pl/news/Przyrowski-ra...7cfa34a860176d
- http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...bolem_i_pablo/

PS: Niestety chyba Clebi i Guła dalej nie trenują.

Odpowiedz cytując
TS Girl
Member

Stary 31.03.2010, 19:15
No, Cleber to hit transferowy, nie ma co :/ Przynajmniej Singlar wraca. To dobra sprawa, bo będzie miał kto odciążyć Alvareza i będzie to ktoś doświadczony.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 31.03.2010, 19:23
TS Girl napisał(a):Wyświetl post
No, Cleber to hit transferowy, nie ma co :/ Przynajmniej Singlar wraca. To dobra sprawa, bo będzie miał kto odciążyć Alvareza i będzie to ktoś doświadczony.
Jeszcze będziesz dziękował, że wrócił do gry bo na pewno się przyda jak nam przed Lechem lub Śląskiem udupią Głowackiego lub Marcelo.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Zieniu1906
Member

Stary 31.03.2010, 19:49
Będzie wyjazd na mecz do Warszawy ?
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 31.03.2010, 20:27
Zieniu1906 napisał(a):Wyświetl post
Tylko stali wyjazdowicze, tak czy tak.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 31.03.2010, 20:32
Zieniu1906 napisał(a):Wyświetl post
Sprawdź temat nasze wyjazdy !!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.03.2010, 22:43
Dobrze,że zagra Przyrowski,nikt nie odprowadza tak zawodowo piłki wzrokiem jak on. Ciekawe jak h****y musi być drugi bramkarz,że on stoi niezmiennie jako pierwszy. On jest z tej samej słynnej szkoły bramkarskiej co Kapsa,Cabaj,no i nasz cukiereczek Pawełek.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 31.03.2010 o godz. 22:47.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 31.03.2010, 22:49
W ostatnim meczu ligowym grał Gliwa i nie zagrał źle, więc niewykluczone, że Przyrowski spotkanie z Wisłą obejrzy z ławki.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.03.2010, 23:42
Mecz moze byc ciezki ,jakos na Konwiktorskiej zawsze mielismy jakies klopoty ,ogladalem Polonie w meczu z Arka i jesli tylko zagramy dobrze taktycznie i fizycznie to musimy wygrac

P.S Moze nie doliczą 8 minut
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów