|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wyjazd jest. Zakazu sobie nie przypominam.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Można się spodziewać trudniejszego meczu niż w Bytomiu. Polania W-wa ma większy potencjał i walczy o życie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
moze ktos podac jak sytuacja kartkowa ,kto jest zagrożony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Arek Głowacki,Sobolewski i Marcelo są zagrożeni. Miejmy nadieję, że będą uważac ; / W sumei lepiej jakby teraz dostali te kartki niż np w meczu ze Śląskiem, bo na Lecha musimy być w pełnym skadzie.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Billy : 30.03.2010 o godz. 16:51.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Marcelo, Głowacki - 1906% pewności, że dostaną kartki na Lecha.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
to sytuacja jest nie wesola przedmeczem z LECHEM ,trzeba uwazać lub kombinować
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby nie.. Nie wyobrażam sobie, żebyśmy z Lechem grali z Burligą i Diazem na środku obrony :]
![]()
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poprostu zagrajmy np. Cleber-Jop ze Śląskiem na środku obrony dla spokoju. (powinni obaj już być w dyspozycji )
a Sobol dostanie z Polonią już pewnie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cleber nie wiadomo czy będzie zdrowy. Jopa to jak widzę przy piłce to mi drży serce : P
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem tylko czemu ani Głowa, ani Marcelo nie dostali żółtej tydzień temu. Teraz jeden z nich by nie zagrał, z Polonia W. drugi dostał by żółtą, i po meczu ze Śląskiem defensywa by była wyczyszczona i nie zagrożona na mecze z Lechem itd..
"Można się spodziewać trudniejszego meczu niż w Bytomiu. Polania W-wa ma większy potencjał i walczy o życie" gdyby miała wiekszy potencjał, to by nie była wiecznym outsiderem tych rozgrywek.. nie przesadzajmy, to jest jeden z tych najprostszych meczów do końca sezonu. no chyba, ze tak nam sie wyrownala liga, ze lider rozgrywek ma miec problemy z ostatnia druzyna, bo ta bedzie troche wiecej biegac niz normalnie... :| |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobrze , ze nad chorzowskimi mamy tak naprawde 6 pkt przewagi(przy tej samej ilości pkt na koniec,to my bedziemy wyzej dzieki dwóm zwyciestwom w bezposrednich meczach). Nie wazne w jakim stylu musimy wygrac najblizsze trzy kolejki,a wtedy droga do tytulu bedzie choć długa to już naprawde prosta! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po tej kolejce możemy mieć 6 pkt przewagi nad Lechem i 7 nad Legią... obyśmy wygrali!
|
|
|
|
Guest
|
|
Reasumując - bardzo bym się zdziwił gdyby Ruch skończył ligę na pudle. Co nie zmienia faktu, że jak dotąd są największą niespodzianką tego sezonu "in plus". Co do sedna myślę, że wygramy z Polonią bo jednak spora przewaga umiejętności jest po naszej stronie, poza tym w zasadzie wszyscy zdrowi i powoli zaczynamy coś grać. Poza tym może JW chlapnie coś głupiego przed meczem i jego kopacze znów się zes.ają. W meczu Amica-Legia nie jestem w stanie zobaczyć jakimi walorami mogłaby Legia przechylić to na swoją korzyść. Tak więc 1x.
Ostatnio edytowane przez arti : 31.03.2010 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Będzie ciężko-Polonia gra z nożem na gardle,naszą nadzieją jest Bakero,który chyba zupełnie się pogubił w naszej "Ekstraklasie". ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polonia gra pod wielką presją ,jednak u nas jeszcze nie wszystko funkcjonuje jak powinno.
Wg mnie ważne jest , by strzelić Polonii pierwszego gola bo raczej po tym nie będą walczyć zachowując siły na słabszych od Wisły. PS. Boisko na Konwiktorskiej tragiczne i o grze kombinacyjnej trzeba raczej zapomnieć. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Damy radę. Pięknego farta miała Polonia grając z Arką, praktycznie cudem wydarli te trzy punkty. Ten zespół tonie. My powoli pniemy się w górę. Trzy punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Przestańcie zapeszać i zapowiadać ile pkt przewagi będziemy mieć. Przypominam że po pierwszej kolejce wiosny mieliśmy mieć 8 pkt przewagi nad Legią i 11 nad Lechem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ale Wisła grała wtedy jak grała, a teraz gra lepiej, a Polonia gra dalej jak grała. Tylko 3 pkt się liczą w tym meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie lekceważmy Legii. Z Lechią w drugiej połowie zagrali jak na polskie warunki bardzo ładny ofensywny futbol.
![]()
NA ZAWSZE WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilka informacji dotyczących najbliższego meczyku:
- http://wislaportal.pl/news.php?id=17490 - http://tsw.com.pl/news/Przyrowski-ra...7cfa34a860176d - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...bolem_i_pablo/ PS: Niestety chyba Clebi i Guła dalej nie trenują. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No, Cleber to hit transferowy, nie ma co :/ Przynajmniej Singlar wraca. To dobra sprawa, bo będzie miał kto odciążyć Alvareza i będzie to ktoś doświadczony.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeszcze będziesz dziękował, że wrócił do gry bo na pewno się przyda jak nam przed Lechem lub Śląskiem udupią Głowackiego lub Marcelo.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Będzie wyjazd na mecz do Warszawy ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dobrze,że zagra Przyrowski,nikt nie odprowadza tak zawodowo piłki wzrokiem jak on. Ciekawe jak h****y musi być drugi bramkarz,że on stoi niezmiennie jako pierwszy. On jest z tej samej słynnej szkoły bramkarskiej co Kapsa,Cabaj,no i nasz cukiereczek Pawełek.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 31.03.2010 o godz. 22:47.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ostatnim meczu ligowym grał Gliwa i nie zagrał źle, więc niewykluczone, że Przyrowski spotkanie z Wisłą obejrzy z ławki.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mecz moze byc ciezki ,jakos na Konwiktorskiej zawsze mielismy jakies klopoty ,ogladalem Polonie w meczu z Arka i jesli tylko zagramy dobrze taktycznie i fizycznie to musimy wygrac
P.S Moze nie doliczą 8 minut ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|