|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale o czym wy wogole dyskutujecie i o co sie spieracie? Sprawa jest jasna...Pawelek powinien zostac ukarany za swoje zachowanie(kara finansowa), natomiast bydlo ktore go lzylo w czasie meczu, powinno zostac zidentyfikowane i ukarane zakazem wstepu na nastepne kilka spotkan. Normalne, racjonalne rozwiazanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
i może zakończmy na tym ten temat chociaż przynajmniej w dwóch kwestiach możnaby być złośliwym
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowiek, który robi po raz drugi to samo nie zasługuje na trzecia szansę, dodając do tego jego formę sportową i wieczne pretensje do wszystkich to nie ma miejsca w Wiśle dla takich ludzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
co się dzieje z Konradem Gołosiem? znów jakaś kontuzja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A co się dzieje z Łukaszem Gargułą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Gargula mial miec badania i konsultacje w Berlinie w poniedzialek i wtorek (po 3 dniach treningu). To, ze truchta dzis to chyba dobrze, bo to znaczy ze moze dalej trenowac. Ale oczywiscie jak zwykle oficjalnych wiesci brak, beda za miesiac. Podobnie nie ma wiesci co z singlarem, czemu nie trenowal jop, co z golosiem. Czemu inne kluby to ogarniaja a u nas jak zywkle zadnej wiesci? Podobnie ze sposonsorem. Umowa bah zostala zawieszona i mieli gadac... no i co dalej? zerwano rozmowy? negocjucja? czekaja? co oni w ogole robia.. Amica zdazyla sobie juz nowego sponsora skolowac, a my nadal nic.
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
sorry
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
swoją drogą ciekawe kiedy glowna sie zorientuje ze Skorża juz tutaj nie pracuje, a Ćwielong gra w Śląsku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
****a, akurat jak wróciłem od lekarza ze stwierdzeniem uszkodzenia więzadeł w kolanie (na razie **** wie czy naderwane, zerwane i które dokładnie) to pierwsze co musiałem zobaczyć to człowieka który mając do dyspozycji w pełni profesjonalny (przynajmniej w teorii) sztab medyczny i rehabilitantów dopiero po roku zaczął truchtać.
****a. ![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A Ty kim jestes? zeby o kims pisac ze jest nikim.
Ja Pawelka nie bronie za to co zrobil ale tez mu sie nie dziwie. Nie wiecie jakie to jest w****iaja.e jak ci nie idzie a tu jeszcze leca epitety z trybun w twoim kierunku od wlasnych kibicow, jak od przeciwnikow to cie jeszcze bardziej motywuje zeby im na zlosc zrobic ale od wlasnych tylko czlowieka jeszcze bardziej lamie. Raz na meczu puscilem szmate i z wlasnej wioski pijaczyna za moja bramka jedzie po mnie jak po ****.e, debil co nigdy w zyciu pilki nie kopna a wie najlepiej. Jak pilka byla pod bramka przeciwnika to podbieglem i walnolem w ryj ze spadl z lawki i sie skonczylo na oklaskch i wylocie z boiska w 80 min ale sie z tego faktu do dzisiaj ciesze bo z tego meczu wszyscy pamietaja jak polecialem za ta bramke.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 25.03.2010 o godz. 19:02.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale w obu tych ligach czlowiek jest tylko czlowiekiem i nerwy moga puscic jak sie po czlowieku jedzie z trybun.
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Za to mu płacą, żeby przy kilku tysiącach kibiców na małym stadionie puszczały mu nerwy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale widzisz jaki w Tobie brak obiektywizmu.. grupa osób go wyzywała od ****ów, kurew, s****ysynów.. a TY probujesz to przemielic na kilka tysiakow kibicow.. ktorzy sobie po prostu stali i sa Bogu winni.. jedna jak i druga strona przesadzila, wystarczy...
od nowego sezonu trzeba zamiescic zapis w kontraktach pilkarzy przed przyjsciem "punkt ktorys tam: swiadomie decyduje siie Pan na wyzwiska ze strony kibicow od kurew, chuji i buców, nawet przez 90 minut, w przeciwnym razie bedziie Pan odeslany do rezerw", oczywiscie kazdy kto jest silny psychicznie podpisze sie pod tym... ale watpie czy znalazla by sie taka osoba.. najwyzej paru glupkow, ktorzy w czasie meczu przejda na strone rywala, wszak przeciazenia z trybun skierowane w nich będą takie same jak w swojaka.. wiec bez roznicy
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 19:36.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
swoją drogą: ciekawi mnie dlaczego w trakcie meczu fucka nigdy nie pokazał nikomu Marcelo, czy Głowa, Alvarez czy Sobol....?
Może dlatego, że kibice nie robią sobie w trakcie meczu szydery z Marcelo, czy Głowy. z Alvareza czy Sobola. A robią z Pawełka, czasami z Łobo To niesprawiedliwe... Przecież oni wszyscy sa takimi samymi pracownikami Wisły. A może jednak jest jakaś drobna różnica? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest tamci sie nie kompromitują na wielką skale co mecz
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a robi to celowo...
jest po prostu slabym pilkarzem i pewnej barierki nie przeskoczy.. tym tokiem rozumowania na wszystkich pilkarzy powinnismy nawrzucac.. bo nie spelniaja oczekiwan wiekszosci kibicow.. jakim jest chocby LM
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 19:45.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Biedactwa, tak tylko buczeliście sobie jak pszczółki, a tu nagle wam Pawełek palec wystawił. Ja myślę, że dzieciom znacznie bardziej mogłoby zaszkodzić wysłuchiwanie językowego szamba w wykonaniu niektórych szyderców oraz bierne współuczestnictwo w takim zbydlęceniu. Co do kobiet - seksista z Ciebie ![]()
Ja zgadzam się z For_Fun_, że dobrze by było tych kolesi w taki czy inny sposób ze stadionu wyrugować. Ale to tylko moja opinia...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.03.2010 o godz. 19:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pawełek pokazał Naszym kibicom , którzy z trybun w sposób za pewne niewybredny "komplementowali" jego postawę, środkowy palec. Iwański z Legii pokazuje w kierunku trybun i Legionistów wała. Kibice nieparlamentarną retoryką również dokładają do pieca. Jednym i drugim brakuje kultury i wychowania. Każdy sobie w życiu zaklnie taka jest specyfika naturalnego ,żywego języka ,że przekleństwa muszą być jako emanacja pewnego stanu emocji. Pytanie jednak czy to co się dzieje na stadionach to nie zakrawa na przesadę. Nie wiem czy stary koń czy młody szczyl z mlekiem pod nosem dochodzi do wniosku ,że jak będzie krzyczał na wszystko i wszystkich jak reszta baranów wokół niego to z miejsca stanie się pięć razy odważniejszy, bardziej męski , dowartościuje swoje ego. Nie wiem czy to jest psychologia tłumu czy jakieś atawizmy. Szkoda ,że jeszcze małp z przeciwnego drzewa nie obrzucają własną kupą .
Na koniec , w mojej ocenie , trzeba na pewne sprawy popatrzeć z innej strony. Skupiamy się na powierzchownych gestach i wulgaryzmach. Sięgnijmy jednak głębiej. Czy totalna amatorka na boisku i poza nim jaką odwalają nasi "gwiazdorzy" ligowi i peemsy z ławek to nie jest czasem wielki symboliczny gest Kozakiewicza w kierunku swoich pracodawców? Legia ma Iwańskiego , Grzelaka etc. My mamy Łobodzińskiego , Pawełka. Zawsze po meczu jest kogo opluć za brak profesjonalizmu. Problem polega na tym ,że Ci faceci to jest tylko naskórek problemu. Jak go zerwać to pod nimi są amatorzy ,którzy ich niby trenują oraz amatorzy ,którzy ich niby wyselekcjonowali i ubrali w buty "piłkarzy na poziomie ekstraklasy". Nie ma ludzi poważnych ,którzy by powiedzieli takiemu Pawełkowi , Łobodzińskiemu ,Grzelakowi , Iwańskiemu i wielu innych "chłopie weź się zajmij czym innym bo piłka to nie jest dla Ciebie". Przy zupełnym braku systemu i woli jego zaprojektowania i wdrożenia jesteśmy zdani na to ,że postawa i zaniechanie całego środowiska piłkarskiego mówi jedno "mamy Was w dupie". Piłkarz patrzy na trybuny i widzi zniekształcony obraz dziczy z maczugami ,która miota przekleństwa. Ciężko jest mu spojrzeć na takich ludzi jak na pracodawców a tak powinien patrzeć zawodowiec. Na trybunach jest przyjmijmy 35 tyś ludzi ,którzy zrzucają się na moją pensję , emeryturę , moczenie jaj w ciepłych wodach Karaibów czy Azji Południowo-Wschodniej. Ci ludzie z trybun dają żreć mnie i mojej rodzinie.... Czy jest taka refleksja?.... Czy ona skłania piłkarza to lepszej postawy ? Do wymuszenia pewnych zmian.... Póki co nie... Amatorszczyzna... Zabawa... Popatrzcie jak system wartości jest posiekany u ludzi w Naszym kraju. Prokuratura wrocławska prowadzi tę sprawę korupcji. Nie którzy piłkarze sprzedawali i kupowali mecze, ustawiali wyniki , całe kolejki. I co i są kibice którzy jeszcze bronią swoich idoli . Nie wiem czy to jest wyrozumiałość czy zwyczajna głupota... PS. A do tej listy dochodzą jeszcze sędziowie i dziennikarze... i Antek "my kraje demokracji ludowej" Piechniczek.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 25.03.2010 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
medyk, a myslisz, ze On nie chce byc lepszy? Najlepszy... ? Zamiast go wspierac bo nikogo lepszego nie mamy (niestety) to mu wrzucajmy dalej i niech nam pusci wiecej szmatek i pokaze jeszcze kilka fuckow...
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Swoją droga to fascynuje mnie to, że dzięki niewątpliwej "przyjemności" oglądania tych ludzi z bliska widzę, że nie są to wcale zakompleksione 16 latki z gimnazjum, którym może i możnaby spróbowac wybaczyć, tylko ludzie w granicach 30-45lat, wyglądający na inteligentnych, wykształconych i ustawionych życiowo ... a tu taki klops. Pozory mylą. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie kibice są dla piłkarzy tylko piłkarze dla kibiców. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://i39.tinypic.com/omtmw.jpg a panny sobie z nas drwią - Dziękuję wam "kibice anty-Pawełek" . Skończcie tą niepotrzebną dyskusje na temat Pawełka. Kiedyś to z nas kpiły niektóre media , pasiaki , a teraz sami z siebie ? otrząśnijcie się
![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
Nie wiem, dlaczego ale Ty zawsze wystawiasz im pomniki, może jesteś opłaconym agentem, który pobiera dobrą kasę za robienie dobrej otoczki wokół nich? Jaki koń jest każdy widzi i nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie... no ale Mario przecież oczko na treningu puścił, więc jest ok... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie śledziłem tematu strona po stronie, więc jeżeli link był to sorry i post do usunięcia. Ciekawostka:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Po Pawełku można jeździć jak po łysej kobyle ,bo gra chujowo, a jak on coś wtedy zrobi to nie ma usprawiedliwienia. Jak dla mnie jest, choć nie wielkie - za ten numer powinien dostać po kieszeni.Co tam trener będzie jeszcze chciał to jego - najlepiej ława bo obiektywnie tylko na to od dawna zasługuje - pytanie tylko pozostaje, co prezentują inni - bo ja już czuje to jak wejdzie jeden bądź drugi - zawali mecz i frustraci zmienią front - czemu nie bronił Pawełek , tylko ten nieudacznik Juszczyk albo żółtodziób Kurto - przez nich mistrz się oddala ![]() Natomiast nie czarujmy się że mamy z jednej strony wielkich dżentelmenów, wielkich fanów którym dobro Wisły tak leży na wątrobie, że gnoją Pawełka w trakcie meczu - dla dobra klubu , a z drugiej strony jakiegoś chama który w ogóle nie wiadomo z jakich powodów obraża cały stadion ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|