|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wisła od czasów Parmy, Schalke i Lazio po 4 wpadkach i niepowodzeniach w grupie LE i z Tottenhamem musi się wreszcie przełamać w Pucharach. Jeśli Wisła zdobędzie mistrza i losowanie będzie zbyt trudne lub spartoli w przedostatniej rundzie eliminacji LM(bo nie wyobrażam sobie żeby odpadła wcześniej, drugiej levadii nie będzie) to mam nadzieje że nie będą się załamywać i awansują do fazy grupowej LE.
W sumie uważam że nie są do tego potrzebne transfery(no może w sumie pewniejszy bramkarz by się przydał), ale tylko w przypadku braku kontuzji i tego żeby Kasperczak doprowadził większość kluczowych piłkarzy ofensywnych takich jak Brożki, Garguła, Małecki, Boguski, Kirm do wysokiej formy i poukładał ich bo myśle że do pucharów ich nie trzeba specjalnie mobilizować. Alvarez jest moim zdaniem dobry, w miare pewny w obronie i często podłącza się do akcji ofensywnych, na pewno gorszy od Baszczyńskiego w formie ale Baszczyński często był w słabej niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
w jakim niektorzy swiecie zyja to ja nie wiem.. punkty.. jakie punkty..takie punkty, nic te punkty nie zmienią.. chyba ze za 20 lat (jesli chodzi o Polske, bo niektorzy mysla ze jak ktos awansuje do LM to nagle 3 druzyny beda walczyc od nowego sezonu w LM + 2 pucharach) ten kto awansuje do LM ten staje sie tym co Wisla kilka lat temu.. czyli tylko ona a reszta zacofana.. ja to nie rozumiem jak mozna zle zyczyc rywalowi / wrogowi w lidze a a pucharach ich dopingowac.. oni nie reprezentuja Polski tylko wlasny klub.. reprezentuje to druzyna narodowa.. i jak Wisla przegrywa z Levadia to Wisla przegrywa, a nie Polska.. Valdaer my mamy dobrych pilkarzy, ktorych stac na awans do LM (mowa o druzynach typu Lewski Sofia itd.. Levadia? ich powinni rozjechac drugim skladem bez pomocy Skorzy/ Kasperczaka/ Janasa i taktyki..). ale nie zawsze im sie chce, trener nie zawsze moze pomoc.. jedynie ci ktorzy ustalaja im kontrakty / premie itd
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.03.2010 o godz. 13:26.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
||
|
http://www.futbol.org.pl/news,21631.html
Cytat:
http://wislaportal.pl/news.php?id=17422 Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Słyszeliście coś o Boguskim w Amice?Podobno w tym tygodniu mają rozmawiać.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/zaw...wiadomosc.html
miał zacząć trenować z nami ale klub nagle zmienił zdanie i Leszczak chyba wznowi treningi z Górnikiem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Patrząc na nasze skrzydła byłoby to duże wzmocnienie, gdzie od czasu Błaszczykowskiego, Gorawskiego, Uche czy też właśnie "Kosy" nie mieliśmy porządnego zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"widze" juz Kose w Wiśle.... mozecie mnie zbesztac za ten post ale myśle że działacze a przede wszystkim prezes Cupiał zmądrzeli i zakontraktują Kose ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeżeli Kapka wrócił do Wisły to np powrót Mielcara na dyr sportowego jest nierealny..
nie wiem po co ściągniętno znów osobę która może jeszcze bardziej pogorszyć nasza sytuację.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kapka - to jest porażka ... może za niedługo pojawi się jeszcze Praski .
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeśli bedzie tylko skautem bez jakiegokolwiek prawa głosu i bez możliwości wpływania na cokolwiek, to **** mu w oko, niech bedzie.
Z.Kapka zawstydził Titanica, naprawdę jest niezatapialny. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Z drugiej strony co ma wspólnego Kapka skaut z powrotem Kosowskiego ? A co to jego trzeba dopiero wypatrzeć, bo nikt go nie zna ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kałuznego wyrwał Legii prawie z gabinetu prezesa, paru innych też, ale ta jego jebana współpraca z SB dyswalifikuje go jako człowieka.
Ktoś wspomniał o Praskim, nieprzewidywalny zrobił się Cupiał ostatnio więc wszystko mozliwe. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może i Kapka to nie zbyt przyjemny typ,ale jednego nie da się o nim powiedzieć a mianowicie ,że nie zna się na piłce.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i Basałaj (jaki bądź) tylko Olo nie wróci... nie te lata a i zapis chyba nadal został ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panowie,
nie .......cie proszę, że "Kapa" ma jakieś zasługi jako menedżer... Prawda jest taka, że jak "piastował" stołki za czasów TF to wokół Wisły był las menedżerów w stylu Kołakowski, Mandziara i takie tam. Większość decyzji było podejmowanych nie przez samego "Kapę", tylko sami piłkarze mieli parcie na Wisłę, bo zarobiki przewyższały kilkakrotnie ligę. Fakt - miał wiele do powiedzenia ale raczej w stylu kto może wchodzić a kto nie na Lożę. Już naprawdę większe zasługi w sprowadzeniu Żurawskiego miał sam Głowacki niż Kapka. Kapka, generalnie to wg mnie taki kret, który tylko drąży pod kimś i tyle. Laliśmy na forum na niego pomyje i dobrze robiliśmy bo zasługiwał na to. Prawda jest taka, że dobrych piłkarzy to Smuda sprowadzał do Wisły a nie Kapka. Nie chcę już przypominać, że Franz dostawał białej gorączki jak mu się Kapa wpierdalał między wódkę a zakąskę. Za Heńka to tak naprawdę Kapka, też niewiele robił, bo nie wiele więcej do roboty było, poza pilnowaniem drenażu na boisku, bo Heniek skupił wokół siebie całą władzę (z różnym skutkiem). Ja nie spodziewam sięnic dobrego po tym TW. Pozdrawiam ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cupiał pieprzy konwenanse zatrudnia tych, których chce i kto mu zabroni ? Inna sprawa jak to zostanie odebrane ;/
Pewnie wkurzony sytuacją, że Wisła może stracić prym w lidze wyda teraz kilka baniek na transfery i znowu ruszymy na podbój LM ![]() A jak się nie uda to pourywa wszystkim głowy i na kilka lat znowu będziemy rozpieszczeni i biedni. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na donoszeniu też się zna. Na przekrętach również. Handel meczami i podpierdzielanie kolegów ma opanowane do perfekcji. Może powinien zostać ministrem sprawiedliwości albo obserwatorem z ramienia jakiejś fundacji Fair Play? Nikt by go nie ojebał. Frankowski też się zna na strzelaniu goli. I kogo to obchodziło? ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko że to były czasy kiedy Cupiał pompował w Wisłe ogromne pieniądze, teraz Kapka będzie szukał ale graczy za darmo i mało prawdopodobne by za free znalazł zawodnika zbliżonego poziomem do Kałużnego, prędzej sie trafi taki Hristov czy Beto (mam na myśli zawodników ofensywnych).O obrońcach nie pisze bo dobrego defensora za darmo nie problem znaleźc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
powołujac sie na interie http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisly,1455828
wynika z tego, że wylatuja Klejdinst i Csaplar a na ich miejsce wskakuje Kapka. Czy mieli oni jakies efekty pracy? ten serb to był ich pomysł czy moze Poljak? a moze Issa Ba? bo nie wydaje mi sie żeby tak było... Wiec gorzej w sumie byc nie moze ![]() ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Kończy się era Józek&Edek Ltd., zaczyna się era skauta .... piwnego. Jestem ciekaw czy ktoś z was przyjmie zakład że koniec tej ery będzie inny niż ten wyznaczony doświadczeniami wcześniejszych rozstań pana Kapki i Wisły? Normalnie reinkarnacja. Ciekawe co na to wszystko Jarosz? Czyżby należało się spodziewać kolejnych dymisji? |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem Wisla powinna sie skupic na kupieniu dobrego bramkarza bo z Pawelkiem tomy zadnych szans na awans do LM lub LE nie mamy. Warto by sie postarac o tego Bialkowskiego.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
to ten kaleka pawelek wczoraj pokazal fucka kibicom ....dozywotni ban dla tego parabramkarza... http://www.weszlo.com/news/4713
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawelek jest bramkarzem slabym i tyle moze bronic raz lepiej przy odrobinie szczescia raz gorzej ale powyżej jakiegoś przyzwoitego poziomu nie przeskoczy a jak jeszcze nie ma przed sobą Marcelo z Głowackim to ma pełne portki mnie tylko zastanawia dlaczego kolejny trener nie próbuje Kurty przecież ten puchar smietnika to gowno wart a chlopak jak ma talent powinien sie ogrywac
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
I co, Kosa nas zbawi? Sprawi ze Pawelek bedzie gral jak Casillas? Ze Diaz przestanie sie potykac o wlasne nogi? Ze Lobodzinski nauczy sie drugiego zwodu? Ze Brozek zacznie wykorzystywac 100% sytuacje?
Wedlug mnie w klubie jest dramatyczna sytuacja. Sciagani sa ludzie ze snu Cupiala ("kiedys to bylo fajnie, puchary, kasa, wyniki"). Nie ma zadnego pomyslu na rozwoj, wedlug mnie pikujemy ostro do dolu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Co zrobi Kosa? Poza tym ze bedzie ciagnal nasza gre, to pewnie bedzie to samo co jak wrocil jeszcze za Skorzy, inni przy nim zaczna grac na 120% mozliwosci. Nie oszukujmy sie, nie mamy zadnego skrzydlowego z prawdziwego zdarzenia, ani nikogo kto by wzial kolegow za jaja i powrot Kosy bylby dla nas zbawieniem. Mowcie co chcecie ale takiego rogala jak Kosa nie potrafi wrzucic zaden skrzydlowy w naszej lidze, a jak one potrafia byc grozne to kazdy pamieta (chozby po golach Zienczuka).
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|