|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wisła nie zagrała najlepiej ale wazne 3 pkt. Wspaniała atmosfera na trybunach Wisła z Lechia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dziś Tarasiewicz powiedział o zawodnikach Legii coś co myślę że możnaby śmiało powiedzieć też o naszych piłkarzach.
http://www.sport.pl/sport/10,67450,7...ili_swego.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
No nie wiem wg mnie widać tę chęć walki ale oduczyli się zupełnie gry w piłkę Wiślacy. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tym Skorżą już...
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wolfy miał rację żeby nie sprzedawać za 3 mln Euro Marcelo. On i Ba dadzą Wiśle zarobić razem tak coś myślę ok 10 milionow. Szkoda ze Ba jest taki stary bo moze gdyby tak mial o 5 lat mniej to sam by byl wart tak z 8 mil euro. Do dziś myslalem ze Onyszko jest dla nas super propozycjom ale widziałem te bramkę Korony i juz tak nie mysle, moze jednak lepiej ze stawiamy na Pawełka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
A ja myślałem, że taki Fabiański byłby marzeniem dla nas, ale jak zobaczyłem jego kiks w meczu z FC Porto to jednak wydaje mi się, że Pawełek jest OK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
2. Oceniasz piłkarza po 1 występie? brawo 3. 8 mln euro to jeszcze przez dłuuuuugo nikt tyle nie zapłaci za piłkarza z polskiej ligi 4. znaki interpunkcyjne i "propozycjOM" wskazują, że masz problemy z ortografią... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A to niby czemu? Jeśli był słaby od początku, to czemu miałby błyszczeć?
W przypadku Kirma wiadomo akurat, że coś tam umie - jak na naszą ligę zawodnik wybitny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.03.2010 o godz. 20:40.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wg kibiców Levskiego Christow jest słabym graczem. Dziwili się, że ktoś go chce po tym co prezentował u nich.
Natomiast jest spoko czlowiekiem, nie lansuje się po klubach jak większość bułgarskich piłkarzy no i dobrze gra na gitarze. "Szkoda", że się z Terziottim minęli. Może założyliby jakiś duet muzyczny ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest słaby = nie podpiszemy z nim kontraktu. Nie ma powodu do płaczu.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mnie przeraża jeden fakt, jak atakujemy.
W atak zaangażowanych jest zazwyczaj około 3 piłkarzy, skrzydłowi w ogóle się nie podłączają, Sobol to już skupia się tylko i wyłącznie na defensywie, rzadko kiedy połowę przekraczał... |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Oj ma rację wolfy ! Kirm wybitny jest i basta. I nie dam złego slowa powiedzieć o wolfym. Sorry za blad oczywiscie powinno byc "propozycją". Ale Ba nie jest z naszej ligii gdyby byl mlody to spoko 10 milionow moglo by nam wpasc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a mnie sie wydaje ze za duzo cofamy gre a radek sobolewski widac ze jest troche zagubiony chcialby cos zrobic ale niewie co mysle ze teraz bedzie lepiej spadnie troche cisnienie i zaczna wkoncu grac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co do pawła brozka to posadził bym go na ławce zeby troche poczuł głód gry czasami moglo by mu pomóc
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby wysłanie go do Młodej Ekstraklasy - strzeliłby coś, odblokował się. Problem w tym, że wątpię, żeby - w braku innych napadziorów - stać nas było na luksus odsuwania Brożka (który, bądź co bądź, cośtam gra, asystuje itd.) od udziału w meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niestety Paweł Brożek, stoi statycznie koło pola karnego zero walki,zero od pół roku..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co wy się czepiacie Brożka?! Zmienił styl gry, nie jest już samolubem który potrzebuje 10 sytuacji na mecz, ja tam jestem zadowolony z tego co prezentuje. Już niech lepiej poda do lepiej ustawionego niż wali na pałę, "aby wpadło", a jak nie to "liga będzie ciekawsza". Te inne kultowe powiedzonka dzięki Bogu za Kasperczaka nie będą miały miejsca.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to chociaz pierwsze 45 min zeby zacza na ławce a nóż by sie przełamał no ale to sa tylko nasze gdybania
![]() ale nikt sie go nie czepia tylko dyskutujemy co by zrobic aby paweł sie odblokowal
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.03.2010 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Brawo Piłkarze ! Brawo Kasperczak. Widać ,że jakąś świeżość trener wprowadził do drużyny i aż od 3 kolejki wygraliśmy ponownie najwyżej czyli w stosunku 3 bramek. Oby ten mecz zapoczątkował wspaniałą serię ku Mistrzostwie Polski ! Cieczy także wiadomość , że Legia zremisowała i znów jak na początku rundy mamy nad nimi 5 pkt przewagi. Teraz czekamy tylko na potaknięcie Lecha. Szkoda , że nie mogłem na żywo śledzić rywalizacji , także czekam na zapis wideo. widziałem wprawdzie bramki , ale tak nie zbyt dokładnie bo typ 1 tak ich niestety przedstawił , poza bramka Marcelo , którą dość dobrze od poczatku do końca udało mi się zobaczyć. Cieszy także to , że w końcu zmiennicy dali od niepamiętnych czasów dobre zmiany , które jak wszyscy wiedzą tak szczęśliwie się dla nas zakończyły
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Niestety nie moglem oglądać meczu, ktoś mi powie jak spisał się Ba?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieźle, ale nic ponadprzeciętnego. Spora liczba strat (bodajże 11 do pierwszej połowy), ale jednocześnie największa liczba przechwyconych piłek. Udział w akcjach ofensywnych - jak zwykle przyzwoity, przy jednej - tuż za szesnastką - mógł uderzać zamiast podawać, skutkiem podania strata
ogólnie wyróżniał się pozytywnie przytomnością rozegrania. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeszcze taka mała uwaga - ostatnio mocno się obrywało Jirsakowi a wygląda na to że przynajmniej w części niesłusznie - pomijam tego gola bo on niewiele na razie zmienia ale zauważcie że Ba - który gołym okiem widać że grać potrafi, był równie bezradny co Czech, jedyna różnica to ze 2 wygrane dryblingi i to że dał do zrozumienia że w****ia go to że wszyscy się gdzieś chowają.
Przy takiej postawie partnerów to po prostu żywcem nie ma jak dobrze podać ,nie licząc oczywiście podań do najbliższego partnera. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez koyoot : 20.03.2010 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Z tego co widzę Ba jak tylko odzyska stabilizacje formy to obok Radka może być pewniakiem w drugiej Lini. w meczu w Białymstoku , też nie zagrał źle ale również bez rewelacji. Potrafił się dobrze zastawić , przerywał akcje rywali , potrafił ładnym zwodem uwolnić się spod opieki rywala ale jak tylko to zrobił to czasem bezsensownie zagrywał przez co drużyna traciła piłkę. Pewnie podobnie było w dzisiejszym spotkaniu. Ale ogólnie można Senegalczyka oceniać pozytywnie. Oby właśnie zaczął ustatkowywać własna formę na taką bez przestojów
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do 65 min. gra Wisły wypadała bardzo blado, ok było lepiej niż w poprzednich meczach, ale to nadal jest baaaardzo daleko do terminu 'dobrej gry'. Lechia mimo rezerwowego składu zaprezentowała się korzystnie, wynik nie oddaje w pełni przebiegu meczu. Bardzo umiejętna gra taktyczna i groźne kontry, kto wie jak by się potoczył mecz gdyby Wiśnia oddał bardziej precyzyjny strzał w 22 min. Bo ta sytuacja była - jak to się mówi (już Kasper się udziela
Teraz czas na rewanż, o ile dzisiaj z wynikiem było jak najbardziej okey, to we wtorek Lechijka przechodzi dalej ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jeśli chodzi o mecz. Nie zauważyłem poprawy gry. Jedynie wynik korzystny, choć nie oddający przebiegu spotkania i poziomu gry naszych kopaczy. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pierwsza połowa i 15 min drugiej takie że chciało się wyć.
Potem już poszło. I teraz jest pytanie czy to poprzednie mecze tak wiązały im nogi i teraz po strzeleniu bramek będzie już OK. czy jednak są aż tak tragicznie słabi. Najbliższe mecze pokażą, ale coś boję się że to 3:0 to ,,wypadek przy pracy”. Kasperczaka czeka duuuuuuuuuuużo pracy. Brawo dla Brożka za asysty ale wkurzał że po stracie piłki człapie pod polem karnym przeciwnika, że jak upadnie to leży a nie zrywa się by dalej walczyć o piłkę. Co do dopingu to wiadomo że mecz zgody i miło było gdańszczan gościć u siebie ale w drugiej połowie można było bardziej pogonić zawodników do lepszej gry – czasem aż cisnęło się na usta k.uraw mać Wisła grać.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.03.2010 o godz. 22:17.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|