|
Jakie miał podstawy Kasperczak pokazał wyrok sądowy. Widocznie kiepskich miał prawników ale się nie dziwię, bo jego rywalem na sali sądowej był Turzański jego obecny szef tuż za nadszefem .
Cupiał mógł mu wybaczyć jego problem sam złamał swoje zasady. Ja swoich nie zamierzam.
Może bym tak zrobił albo nie ale nie byłbym zdziwiony i nie oczekiwałbym gdyby moi dawni współpracownicy, ludzie którzy z zewnątrz mnie wspierali dla których coś robiłem w danej firmie nie byli z mojego powrotu zadowoleni mając w pamięci ze chciałem zaszkodzić firmie oraz nie chcieliby mnie obdarzyć ponownym zaufaniem i ze mną współpracować.
Ostatnio edytowane przez PvD : 17.03.2010 o godz. 14:58.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
|
|