|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widziałem dziś w nsport wywiad z Cleberem.
Powiedział, że ma już wypatrzonych kilku piłkarzy z ligi brazylijskiej, którzy mogliby wzmocnić latem Wisłę. Szukał piłkarzy tylko takich, którym latem kończą się kontrakty. Palmeiras i Corinthians chyba się przewinęły w jego wypowiedzi. Chodzi o młodszych zawodników w wieku 20-23 lat. Lewy obrońca i napastnik. Osobiście bardziej czekam na efekty pracy Clebera w niedalekiej przyszłości, niż na to co nam zaoferują Edek i Józek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
też go oglądałem ;] tez miałem to pisać ale mnie ubiegłeś... wymienił nie tylko lewego obrońcę i napastnika ale też pomocnika... mówił że zawodnicy ci nie zawsze mieszczą się w wyjściowej 11 swoich zespołów mówił też coś o Gremio i że zawodnicy ci mają być ambitni i mają mieć poukładane w głowach, którzy myślą o poważnej karierze w europie, gdzie Wisła ma być zespołem w którym oswoją się z systemem gry... ciekawe co z tego wyjdzie :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
O zgrozo... Dlaczego nas Legia uprzedziła w kupnie King Donga. Dlaczego? A był gracz słynnego ManUtd do wyjęcia za free. Dlaczego
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chciałbym się dowiedziec, czy jednocześnie ze zwolnieniem Skorży i Terziottiego pracę stracili również Edek z Józkiem?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z tego co podawala oficjalna, to prace stracil jedynie Wloch, a reszta narazie bez zmian.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie wiem kto teraz jest najwazniejszy po Bogu ale czy jest on az tak slepy by widziec ze Edki i Juzki kupe robia i z tej ich roboty nic nie wynika ?
Po co im placic, kupic pilki za ta kase i dac do kopania dzieciom! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Proszę Cię podaj argument? ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ja mysle ze Flip&Flap pracuja obecnie nad jakims transferem a szczegoly poznamy pewnie na dzien przed zamknieciem okienka transferowego tak jak to bylo z gwiazdą youtube'a Hristovem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wlasnie o to chodzi ze nie widze ich pracy w Wisle, tyle co sie dowiedzialem ze Christov to ponoc ich zasluga...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macius ale moze zakontraktowanie Issa i Juszczyka (
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Według mnie Cleber w ten rok na który ma kontrakt zrobi dla Wisły dużo więcej niż duet: Edek&Józek przez całą pracę w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Myślę że jeśli w następnym okienku Cupiał przeznaczył jakaś określona sume na transfery to wtedy byśmy zobaczyli efekty pracy naszych poszukiwaczy. Mi nasuwa się jeszcze przykład ( z tych oczywistych, bo niewiadomo ilu piłkarzy Csaplar i Klejdinst nam jeszcze wypatrzyli) Punosevaca - tego napastnika. Jak nie było żadnego skauta w klubie to było biadolenie że jesteśmy 50lat za murzynami.. gdy klub rozpoczął zalążkowy pomyśł stworzenia jakichkolwiek szukaczy piłkarzy do klubu to zaczeły się jęki ze też do dupy jest. Dajcie im popracowac w spokoju i nie twórzcie teorii "science fiction". Bo to smakuje jak: musze się do kogoś/czegos przy.......ic bo mam atak marudzenia.
jeszcze tak ogólnie co do skautingu: przed chwila znalazłem taki link: http://www.futbol.pl/artykul/79381.html Bardo super pomysł Legii.. tylko czemu w Polsce się nie organizuje takich treningów dla mlodych piłkarzy z Polski? Powód: link
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 16.03.2010 o godz. 22:31.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przekonaly mnie twoje argumenty grzes, faktycznie w Polsce sieci skautingu dopiero raczkuja, trzeba czasu i wiecej ludzi by byly jakies efekty widoczne...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
DOBRY scout jest w stanie znaleźć także darmowych zawodników. Oczywiście za free na pewno drugiego Ronaldo nie znajdzie ale kilku "Błaszczykowskich" czemu nie. Bądźmy jednak sprawiedliwi i dajmy im trochę czasu. Na pewno nie jest to łatwe zadanie ale moim zdaniem wykonalne. A czy jemu podołają.. zobaczymy
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
swego czasu Wisła prowadziła szeroką akcję tego typu, organizowane były zgrupowania kilkudniowe + mecze testowe dla młodych chłopaków z niższych lig w Polsce. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Oceniasz piłkarza po dwóch meczach w których: -w pierwszym grał po 1 treningu -w drugim - grał jak cała drużyna... Oglądając dzisiejszy mecz, uważam że to jednak będzie jakieś wzmocnienie... I jeśli takich piłkarzy będą nam sprowadzać E&J to nie będzie źle... Przy obecnej sytuacji finansowej... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Wiem, wiem - to tylko Fakt, ale fajnie byłoby mieć np. Kosowskiego i Żurawskiego choćby na ławce rezerwowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Typowa plotka, wymysł dziennikarza- wraca Kasperczak? No to pewnie będzie chciał sprowadzić "swoich" piłkarzy.
Zaraz pewnie zaczniemy czytać o powrotach Żurawskiego, Strąka czy innych. Abstrahując od tego, że to zwykły wymysł nie popieram takich pomysłów. Zacznijmy budować nową Wisłę, z w miarę młodymi, świeżymi, ambitnymi piłkarzami. Bazę straszych już jako taką mamy - Cleber, Głowacki, Sobolewski, Brożkowie. Ja oczekuję latem jakichś rzeczywiście dobrych transferów zagranicznych, nie wierzę w dobre transfery z Polski- piłkarze za drodzy, mentalnie nieprzygotowani, technicznie 100 lat za murzynami (dosłownie). Nie pozostaje nam nic jak czekać. A że transfery będą (oczywiście jak będzie Mistrzostwo) to jest pewne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Patrzac na wyczyny naszych skrzydlowych to nawet 40 letni Kosa biegajacy olasce bedzie ogromnym wzmocnieniem... Brac bez zastanawiania sie.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Coz mogl Fakt wymyslic ,nie majac o czym pisac ? Kasperczak w Wiśle ,to piszemy ,że chce sciagnac Kosowskiego ,brednie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jednak wiecie, kończy mu się kontrakt, w czerwcu, a ówcześni piłkarze lubieli Henia, więc kto wie czy nie sięgnął by po Kosę.
Zresztą z takiego obrotu byłbym zadowolony, ponieważ Kosa jest jednym z moich ulubionych piłkarzy polskich, więc bardzo chętnie zobaczyłbym go w stroju z Białą Gwiazdą na piersi xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Nie bylo kasy na napastnika a na Kose bedzie? Fakt.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Macius.... w czerwcu mu się kończy kontrakt....
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|