Pablo84 napisał(a):

A ty gadasz jakieś kompletne bzdury, bo nie wiesz jaką organizacją jest SKWK, kogo maja w klubie i jakie posiadają informację.To co sie podaje w mediach to najczęsciej wierzchołek góru lodowej.To ludzie którzy kochają swój klub, a nie są w niej dlatego bo Pan Cupiał inwestuje w Wisełke , albo Brozio strzelił bramkę.
A dlaczego są przeciwni Kasperczakowi?Może dlatego bo brzydzą się hipokryzji ? Dla ciebie to pewnie bez znaczenia, bo przyjął byś Uche z otwartymi ramionami pewnie tak samo jak i Frankowskiego.
|
a ja jestem pewien że za znaczną (tu sobie wstaw swoją cenę 10 tys? 100 tys?) cenę robiłbyś oprawy np. na Lechu. Nie jesteś i nie byłeś w sytuacji tych ludzi, których obrażasz i Tobie łatwo mówić o honorze, wartościach, Reyman itp.
A po drugiej stronie jest zapewnienie bytu sobie, dzieciom, może rodzicom, spokój na starość, spłacenie kredytów...Kiedyś słyszałem fajne powiedzenie, że wszyscy jesteśmy ku*wami, niektórzy tylko drożej się cenią i na nich mówimy ludzie honoru.
p.s ciekawe czy jakbyś pracował w Wiśle, np. jako informatyk i klub z premedytacją nie wypłacił Ci pensji np za 6 miesięcy x 5000 zł też byś im odpuścił i się nie sądził, bo to przecież Twój klub