The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 07:29
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Komentarze SKWK i ludzi na forum dotyczace sporu Kasperczaka z "Wisla" mnie zajebiscie smiesza.

Najlepiej byloby zaprosic trenera i wlasciciela, pokazac im te wywody a potem przygladac sie ich reakcji.

Nie potraficie przyjac do wiadomosci ze to byl ich biznesowy spor, zwiazany z pieniedzmi i osobistymi relacjami/wymaganiami/racjami?

Jak mozna to odbierac jako atak Kasperczaka na Wisle? Troche wyobrazni i rozsadnego myslenia.

Jestem przekonany ze obaj (Kasperczak i Cupial) usmiechali by sie tylko z politowaniem pod nosami czytajac te brednie.

Co to wogole za pretensje? Przeciez nawet nie znacie sprawy, tylko opieracie sie glownie na tym co zostalo gdzie napisane i powiedziane. Skoro oni sie dogadali i ccha razem isc na przod to czegu Wy jeszcze w tym szukacie?

To jest tak jakby jedna psiapsiola pogodzila sie z druga a trzecia nie mogla im tego wybaczyc w efekcie obrazajac sie na obie. To Wy jesescie to trzecia. Dajcie spokoj...

"Koniec swiata - Kasperczak trenerem" - "Koniec swiata - Krysia znowu kumpluje sie z Basią!"

Nie jestem z SKWK ale śmieszą mnie takie brednie bo kto jak kto ale ludzie spędzający 48 godzin dziennie w klubie wiedzą więcej niż tacy jak Ty klepiący w klawiaturę byle co byle dużo.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów