|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Skorża lubi usta Diaza.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ba widać ze jest klasa zachodnia ,czemu nie gral od poczatku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wy się kur** mienicie kibicami Wisły? No pięknie co jeszcze wymyślicie na Naszych?Żal takich ludzi poprostu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ba już żałuję że przyszedł do Wisły. Nie jestem w stanie ogarnąć co Skorża robi na treningach że nie widzi że ten gość jest w stanie sam zrobić więcej z przodu niż reszta pomocników razem wzięta.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeszcze 4 minuty....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zarąbali na maksa, szkoda gadać, zwłaszcza Diaz... co Skorża w nim widzi
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
'90+1
Cała Wisła na połowie GKS-u moze bedzie jak z Levadią... |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Aha. Czyli nie możemy krytykować piłkarzy i wymagać czegokolwiek po nich? Pragnąłem dzisiaj zobaczyć mecz walki a widzę jak sami na siebie wpadają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Najlepiej wszystko i wszystkich gównem obsmarowac.. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
Opisom mówię -> NIE!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Teraz ****a musi byc gol!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Żałośnie... naprawde.. szkoda gadać... niech wracają na piechotę z Bełchatowa... gdyby Diaz i Marcelo nie dali ciała w 2 minucie to inaczejby to wyglądało... ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nic się nie zmieniło od meczu z Levadią, gdzie ci zwolennicy skorży? facet ma farta i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny fatalny początek sezonu Skorży.Czekamy na następne przeprosiny Maciusia...po Bytomiu i Levadii.Schematy gry wypracowane są genialnie,a przygotowanie szybkościowe wręcz poraża.Sto milionów % poparcia dla naszego "coucha".
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
KONIEC. PORAŻKA. Po sezonie niestety Skorża odchodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A który z naszych piłkarzy był w stanie grać 90 minut? Bo z piłkarzy z przodu chyba tylko Kirm. Reszta to porażka. Wolałbym Ba który musi mieć co jakiś czas pare minut przerwy niż Diaz "w pełni sił". Ale broń dalej Skorży, ja od czasu Levadii czekam aż go w końcu wyrzucą i się z tym nie kryje. Jeśli się nie mam jaj to nie można być trenerem takiego klubu jak Wisła. Dziękuje, Dobranoc. A co ma do tego moje "kibicowanie" to ja nie wiem. A widziałeś jego reakcję po tym jak minął dwóch gości i podał do Christowa a ten uciekł od piłki? Wiele można z tego wyczytać. Ale możesz mnie nazwać kibicem sukcesu. Jak wg Ciebie graliśmy dzisiaj dobrze i nieźle to rokuję na przyszłość to prosze bardzo. Ja mam odmienne zdanie na ten temat. Podaj mi jeszcze definicję prawdziwego kibica i co masz na myśli mówiąc w tej definicji "że jest z klubem na dobre i na złe"
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.02.2010 o godz. 18:17.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to gra od mistrza od nowa. Brawo Macius.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie myli się tylko ten kto nic nie robi. Diaz wg mnie jeden z lepszych piłkarzy w drugiej połowie. Przynajmniej go widać. Gdzie przez cały mecz był Sobol, Glowa, Jirsak, Alvarez, Brożek, Hristov? O bramkarzu nie wspomnę, bo takiej pozycji obstawionej nie mamy. Znaleźliście sobie kozła ofiarnego w osobie Diaza a obiektywnie trzeba stwierdzić, ze obok Kirma, Baa to włąśnie Diaz zasługuje na ocene 3. Reszta 1.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wracajcie do Hiszpanii na wakacje dać dupy w pierwszym meczu, to tylko nasi piłkarze potrafią brawo
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lidera mamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak właśnie my się mienimy KIBICAMI bo jak widzimy leszcza na boisku to mówimy o tym głośno i głośno mówimy o tym że nie rozumiemy czemu on gra na boisku bo jego postawa to szkoda dla całego zespołu!!
To jest po prostu paranoja żeby ktoś kto jest sternikiem NASZEGO KLUBU nie widział tego co widzą wszyscy!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
brawo Maciek Skorża! Fantastycznie żyje ten trener na ławce w czasie meczu!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak to nasz trener lubi mówić "liga będzie ciekawsza" ;]
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No to lipa, zaczynamy od porażki i już tylko 2 punkty Legii brakuje do nas. Świetnie po prostu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Bo wasz trenerek nie widział go w swojej jak zwykle genialnej wizji. Zresztą od meczu z Parchami nic się nie zmieniło...
Po jasną cholerę pojechali do Hiszpanii ?! Tą kasę można było przekazać na jakiś charytatywny cel. Komuś na pewno potrzebującemu i wartościowemu a nie takim matołom ! Piłkarzyków i trenerka trzeba było wziąć do Puszczy Niepołomickiej i niech zap^^*ją w śniegi i błocie !!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|