|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Zresztą każda z nich traciła blisko 40 sekund do najlepszej na trasie. Gdyby każda do Soczi się poprawiła na miarę przyzwoitości czyli nie więcej niż 20 sekund do najlepszej to przy takiej Kowalczyk bilibyśmy się o złoto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Już kilka stron temu pisałem że powinna startować Nowakowska i wtedy Polki by było co najmniej 5 a raczej 4.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wiecej takich Justn Kowalczyk mowiacych prosto z mostu co i jak.
To tak jak Gruchala w szermiece W Pekinie 2008 mowila o tym jak wyglada Polskie Szkolenie ,tak dzisiaj mowila Kowalczyk czy Nowakowska. Nie jest 'dobrze" jak mydla na, oczy np pan Tajner czy Nurowski.To jedna banda majaca za celu to co zwykle szybkie nachapanie sie ,a laczy ci jedna zasada "byle trwac przy stołku" polski sport w calosc jest chory i my nidgy nie bedziemy odnoscic sukcesow , a przynjamjniej nie z ludzmi ktorzy teraz kręca sie wokoł tego ... smierdzi przekretami,sciemniactwem i robieniem od siebie od nich na kilometr
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.02.2010 o godz. 01:00.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ale to jest bieg na 30 km jednak. Tutaj technika liczy się mniej a bardziej wytrzymałość. Mam wielką nadzieję, że mimo wszystko Bjoergen na tym dystansie " spuchnie" ![]() A za wczorajszy występ naszej sztafety i przede wszystkim Justyny - ogromne słowa uznania ! Brawo ! Ależ ta Kowalczyk jest ambitna. Liczę jutro właśnie na tą cechę jej charakteru ![]() Cytat:
Poza tym na ostatnich kilometrach miała komfort i nie musiała biec na maksimum swoich możliwości. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie wiem jak to jest, że wszystkie zawodniczki padają na mecie, a po tej Bjergen nawet zmęcznia nie widać. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Justyna pobiegła wczoraj na maksa. Dla mnie to była trochę taka "demonstracja siły" z jej strony. To dobrze rokuje na sobotę. Jednak dla mnie sprawa złotego medalu jest raczej jasna, chyba że Bjoergen zapomni się zainhalować...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez pikey : 26.02.2010 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś wyjaśnić to:
?W TVP będzie tylko I tercja? Czas między meczem a Drakulą daje nadzieję, że jednak dadzą całość. Powód: dzięki Krissu :)
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 26.02.2010 o godz. 15:35.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co to oznacza, ale ostatnio też tak samo oznaczyli a transmitowali cały mecz.
Ależ dylemat: o 21 1/2 finału i Six Nations: Walia - Francja. :( ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To jest miazga Amerykanie po 13 minutach 1 tercji 6:0 z Finami !!!!
Powód: AMERICAN DREAM!!!!
Ostatnio edytowane przez igortsw : 26.02.2010 o godz. 21:28.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
moze mi ktos powiedziec co sie k'rwa dzieje na tym lodowisku? WOW.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak na razie finowie się kompromitują. Myśle że Nasza reprezentacją też by wyżej nie przegrywała po pierwszej tercji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szok :(. Mają dwie tercje na zatarcie tej kompromitacji.
Chyba jednak troche Cię poniosło .Jak już jesteśmy przy temacie - byłoby miło dożyć kibicowania polskim hokeistom na IO .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 26.02.2010 o godz. 21:46.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda trochę bo mecz się na dobre nie rozpoczął a już emocje opadły, pozostaje mieć nadzieję że w drugim półfinale będzie trochę więcej emocji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No, szybko się rozstrzygnęło. Czuję, że drugi półfinał też się tak rozstrzygnie i będzie powtórka z finału kobiet.
i zarazem będzie to mój finał marzeń. ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
widzieliście to?
nasze panczenistki w półfinale sprintu. brawo! pojadą z Japonkami, 75% szansy na medal.. edit: w 1/4 Japonki z czasem o 0,01 lepszym od Polek.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 26.02.2010 o godz. 23:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No to finał USA-Kanada pewny jak pisałem wcześniej już
polski hokej to dno, więc wątpię żebyśmy się doczekali sensownej drużyny.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 26.02.2010 o godz. 23:19.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Guciu jak już coś to panczenistki,łyżwiarki są figurowe
Jeżeli zdobędą medal to będzie jak dla mnie najcenniejszy medal Polaków na tej olimpiadzie,bo najmniej spodziewany.![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Patrzę a tu na ostatnim okrążeniu miażdżą Rosjanki. Szok Jednak zapewne będą 4. Szkoda że dziś nie jadą półfinału:( Teraz się pojawi presja, nacisk mediów i będzie lipton. A Japonki odpuściły ostatnie kółko także ich czas jest złudny. Powód: Japonki
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 26.02.2010 o godz. 23:35.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
coby nie mówić, szansa choćby matematyczna jest niemała. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kto jeszcze jest w 1/2 oprócz naszych i Japonek?
Bo ważne, z kim przyjdzie walczyć o brąz. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Niemki z Amerykankami jeżeli dobrze wyczytałem startują w drugiej parze.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reasumując mamy dużo większe szanse na srebro niż na brąz ale zawsze można liczyć na jakiś upadek
![]() I pamiętajcie że to nie tak prosto było wejść do tej 8. One sobie spacerkiem nie zapewniły awansu bo chętnych było wielu także sam awans był ogromnym sukcesem. teraz to jest SENSACJA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrócilismy do hokeja. Jakoś panczenistki ani inne Justyny mnie nie kręcą (w sensie sportowym, ale pozasportowo też żadna nie w moim typie
). Kanada zasłużenie prowadzi 2:0 ze Słowakami. Pokibicowałabym chętnie sąsiadom, ale jednak ciekawam finału Kanada-USA. Finowie odpadli z walki o złoto, więc z czystym sumieniem będę mogła w końcu patrzyć na bramki Devilsa - Zacha Parise i złoto na jego szyi ;>. Mistrzostwo Kanady byłoby za banalne .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 27.02.2010 o godz. 04:11.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No będzie ten finał i bardzo dobrze - Dla mnie igrzyska to tylko hokej, natomiast co do Kowalczyk....Najpierw myślałem że babę trochę poniosło - bo uciekły jej najważniejsze medale...Tyle że Norweżka dostała astmy w tym roku.Przypadek? Za chuja w to nie uwierzę
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
No no.. widzę, że jest więcej takich co o tej porze hokeja oglądają...
ZBOCZEŃCY ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krissu bo to to "szzzuuuu" łyżew na tafli i odgłosy uderzeń kijów
. Półfinały jednak bez emocji, mimo że ten drugi dużo lepszy. Miejmy nadzieję, że finał nam to wynagrodzi .![]()
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Druga tercja Kanady ze Słowacją bardzo dobra. Chociaż kibicuję Kanadyjczykom to szkoda, że Słowacy nie strzelili. Byłaby jeszcze ciekawsza trzecia tercja. Może jednak jakoś wytrzymam te ~30 minut... ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jednak mamy emołszyns 3:2
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 27.02.2010 o godz. 05:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
szykuja sie emocje do koncowej syreny lecz Slowaja wycofa bramkarza i wtedy padnie gol dla Canady
final Usa-Canadacoz za szansa byla na kilka sekund przed koncem dla slowacji alez byl by horror!!!
Ostatnio edytowane przez piotrek chicago : 27.02.2010 o godz. 05:42.
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uf, normalnie aż mi się gorąco w ostatniej minucie zrobiło
. W finale na przekór tzw. wszystkim ja kibicuję USA.I pomyśleć, że to sprawka Anglików ten hokej. Cudnie. Dobranoc .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 27.02.2010 o godz. 05:48.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|