|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"W ostatnim sezonie zawodnik miał problemy ze skutecznością." - no to pasuje idealnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
raczej drugim Beto sie nie stanie bo on strzelal w Bulgarii a Beto fajny filmik i tyle
Ja sie pogodzilem ze nikt nie przyjdzie liczylem zeby sie chlopaki wyleczyli i nikt by nas nie zatrzymal a teraz to tym bardzie )))![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
"Pytanie kim jest ten Murzyn przywieziony do klubu. Trzeba sporządzić portret pamięciowy."
hehe... i co Ci powiem z 20 metrów? kolor skóry i ze dobrze zbudowany... ![]() Fajnie ze wszystko sie zaczyna zazębiać bo musiałbym zacząć mecze Wisły oglądac w C+ bo byście mój portret pamieciowy na kołowrotkach wywiesili ze znakiem "zakaz wstępu"... ![]() Troche wiary! Wszyscy chcemy dobrze dla tego klubu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje że zarówno Hristova jak i Ba będą omijały kontuzje.
Ba powinien bez problemu wygrac rywalizacje z Jirsakiem.Co do Hristova to myśle że przy słabej skuteczności naszych napastników wywalczy sobie plac |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ciekawe gdzie są teraz ci, którzy tak narzekali, że Bułgara pozyskamy bez opcji pierwokupu. Nigdy nie należy oceniać transferu przed jego sfinalizowaniem. To, że trener Lewskiego powiedział, że zachowają do niego prawa nic nie znaczy, dopóki nie zostaną podpisane dokumenty. Gratulacje dla Skorży za udany transfer!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czyli przed każdym meczem Wisły można splunąć na nią, a no można bo ja biedny nie wiem czy wygramy z przeciwnikiem. Jeśli tak to cofam tą mele w stronę najukochańszych barw. Albo się trzyma jednego. Albo drugiego. A nie że wczoraj Skorża burak, a dziś cacy. Takie zagrywki są banalne. Typowe zachowanie dla chorągiewki. Tacy mnie najbardziej irytują, bo jest to typ zaraz po przerzucie najgorszej ze szmat. Gdybym ja tu oczyszczał to już dawno zostaliby wyjebani z tego forum. Można się palnąć raz czy dwa, ale nie w kółko powtarzać ten sam materiał = wpierw wyjebać 2 metry mułu na Skorżę czy kogoś innego by następnie popierdalać z łopatami by go z niego oczyścić. Jeśli ja uważam że Dawidowski to szuja to choćby strzelił 40 goli dla Lechii pozostanie dla mnie szują. Oby Bułgar wypalił.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2010 o godz. 16:16.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Sorki że pisze kolejnego posta, ale coś wynalazłem. Skorża nie potwierdził Makinwy ale mowil ze trwaja negocjacje w sprawie lewego obroncy ale nie powiedzial z jakiego klubu i pojawila sie tam nazwa Steauy. W Steaule gra przeciez Paweł Golański, któremu kończy sie w czerwcu kontrakt, to tak jak temu z kim rozmawiaja. Wszystko by sie zgadzalo oprocz tego ze Golański gra na prawej, chyba że Maciek chciałby go przestawić.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez kacu : 26.02.2010 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekawa analiza faktów, nie sądzę jednak abyś miał rację. Nie jestem pewny, ale zdaje się to właśnie Golańskiego ustawiliśmy w 2006 roku w Niemczech na lewej obronie... to sie nie najlepiej skończyło. |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Golański?hmm wątpie w to a właściwie to niemożliwe za słaby chyba trochę ciut jest i kontuzjogenny.Mogliśmy kupić Brzyskiego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
U nas to zawsze zwiekszaja nam cisnienie wraz z koncem okienka.
Hristov na rok + prawo pierwokupu,ale jesli Lewski wypatrzy ze u nas cos gra to pewnie da jakas sume z kosmosu i nas na niego stac nie bedzie.. w kazdym razie Skorza wreszcie usmeichniety i zadowolony -super ze udalo sie pozyskac kogos o kogo upomina sie od 2 lat.(!!) ciekawe tez co z tym Makinowa.. okienko konczy sie 28 czyli to jest do niedzieli bedzie wiadomo ,Skorza przebąknal cos jeszce o lewym pomocniku ![]() jeszce poczekamy ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gdzie są teraz osoby narzekające na pana Maćka?! No gdzie ja się pytam...!
Napisałem dwa tygodnie temu, że ja tam wiesze na słowo naszego trenera. OBIECYWAŁ, że będzie napastnik i jest! Baa... nawet ściągnął Isse, który ma na prawdę bogate doświadczenie. Do tego jeszcze Cleber wrócił, chociaż szczerze powiedziawszy nie oczekuję już od niego takiej gry jak przed ostatnimi laty. On już zrobił swoje, jest wiekowy, wrócił tutaj dla rodziny. Ale powracając do tematu - ciekawe co z tym napastnikiem z Lazio. Mam nadzieje, że to nie kolejny pic na wodę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to w meczu z Niemcami to nie Golański zawalił bramkę tylko Dudka.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Brawo, Maciek, utarłeś nosa płaczkom. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
."Według niepotwierdzonych wiadomości Wisła zapłaciła 100 tys. euro za wypożyczenie oraz będzie miała możliwość wykupu piłkarza za dodatkowe 400 tys. euro." http://transfery.info/news-full-11828.html
Ostatnio edytowane przez Luquas : 26.02.2010 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Podobnie jak nie stwierdziłem, żeby po transferze pisali, że Skorża jest cacy. Czyli zagrywki pozotsają jedynie w sferze medialnej - po prostu mając powód do radości nie walczmy z ludźmi o innych poglądach...... pozdrawiam ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hristov, Makinwa (więc dwaj klasowi napastnicy), tajemniczy lewy obrońca... Wcześniej pisałem, że podejrzewam, że "na wylocie" może byc Paweł Brożek. A może (w kontekście doniesien o "fochach" Brożków na zgrupowaniu) obaj bracia mają kreche u Skorży? Bo przeciez czy nie bardziej potrzebny od lewego obrońcy (może tu grać Diaz spokojnie, środek pomocy mamy całkiem ok) czy 4 (5 uwzględniając Małeckiego) napastnika byłby np bramkarz? dobry skrzydłowy? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z tym Makinwą może byc jakas sciema skoro Skorza mowi :"bez komentarza"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poczekaja pewnie do pierwszego meczu i jak nie strzeli 10 goli to sie zacznie nagonka ze Maciek sciagna szrot do klubu.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() btw Tak faktycznie jest - przed transferem została ustalona kwota i CSKA nie moze sobie jej juz zmienic. Po zakonczeniu wypozyczenia Wisla albo korzysta z tego prawa albo nie. CKSA nie moze sobie powiedziec "ej no, ale Hristov 50 bramek wam nastrzelal to chcemy wiecej". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Levski a nie CSKA
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|

|