The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2010, 16:04
tragez88 nie ma czasu na testy, wezmą go i tyle... albo jest jakiś dobry i będzie z niego pozytek albo kupują dla ilości... Nic nie wiem o tym kto to ma byc poza pozycją na którą jest sciągany
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.02.2010, 16:25
Już jeden pisał o tym, że na 100% będzie Kowalewski i Costly w Wiśle, nie zobaczę nie uwierzę jeżeli takowy będzie wyrazy uznania dla ciebie maci0s
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.02.2010, 17:32
O ping-pongu, pogodzie i plotkach dyskutujemy gdzie indziej !
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.02.2010, 19:44
Czyżby maci0s miał na myśli tego pana?

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...ulgarskiej-ek/
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 24.02.2010, 19:52
Zachowujemy prawa do tego zawodnika. Piłkarz w dalszym ciągu nie podpisał żadnych dokumentów, gdyż musi on przejść najpierw badania - ujawnił bułgarskim mediom menedżer klubu z Sofii, Georgi Iwanow-Gonzo.

Wychodzi na to, że jak Bułgar się u nas sprawdzi to i tak go nie pozyskamy... po co brać zawodnika bez prawa pierwokupu? U nas się odbuduje po czym wróci do Lewskiego, bez sensu....
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.02.2010, 19:54
Uważam, że już od dawna powinniśmy się wzmacniać na zasadzie wypożyczeń. Żaden grzech, a świetny sposób na uzupełnienie kadry. A z tymi lepszymi zastrzegamy sobie prawo pierwokupu i jak się sprawdza to bierzemy.
..
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Stary 24.02.2010, 19:56
Dywagacje na temat tego transferu to na razie i tak dzielenie skóry na niedźwiedziu. Na razie nic nie podpisano, więc nie wiadomo jak umowa będzie wyglądać. Tomasz_19, poczekaj z narzekaniem do momentu aż go wypożyczą
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.02.2010, 19:58
Tak jak już ktos pisął wyżej - póki na oficjalnej nie będzie podane że gość podpisuje z nami kontrakt to nie uwierzę - testy testami , a i tak moze ( a to jest wersja najbardziej prawdopodobna) do nas nie przyjśc ...
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 24.02.2010, 20:03
;-) to do jutra...:] Jak już pisałem nie uwierzyłbym w Wiśle w sprawie transferu sprzątaczce, ochronie, ale jeśli mówi mi ten PAN takie rzeczy to wierze.. :] Ale czekam do jutra aż sie pojawi

Na zdjęciu oczywiście Papież... ME
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 24.02.2010, 20:10
Oglądałem 3 mecze Lewskiego w grupie LE - dwa z Villarealem i jedno z rezerwami Lazio (6 kolejka, obie drużyny nie miały już szans na wyjście z grupy) Hristow zupelnie niczym się nie wyróżnił, wogóle sobie jego strzałów nie przypominam. Prócz Tasevskiego i Dimitrova to tam nikt ciekawy nie gra. No ale jako uzupełnienie składu lepszy on niż nikt.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 24.02.2010, 20:11
Jak widać pod koniec okienka kibicom już się nudzi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgi_...ian_footballer)
Ledwo info sie w necie pojawila a w wikiipedii jest nasz
Mam nadzieje, ze sie uda.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.02.2010, 20:16
jarcze napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem 3 mecze Lewskiego w grupie LE - dwa z Villarealem i jedno z rezerwami Lazio (6 kolejka, obie drużyny nie miały już szans na wyjście z grupy) Hristow zupelnie niczym się nie wyróżnił, wogóle sobie jego strzałów nie przypominam. Prócz Tasevskiego i Dimitrova to tam nikt ciekawy nie gra. No ale jako uzupełnienie składu lepszy on niż nikt.
Jeszcze nie przyszedl, nie wiadomo czy to o niego chodzi, a tez juz zly...
Wam to sie juz zupelnie w dupach poprzewracalo
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 24.02.2010, 20:25
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Dywagacje na temat tego transferu to na razie i tak dzielenie skóry na niedźwiedziu. Na razie nic nie podpisano, więc nie wiadomo jak umowa będzie wyglądać. Tomasz_19, poczekaj z narzekaniem do momentu aż go wypożyczą
jakie narzekanie? ja tylko stwierdzam fakty... gdybanie to nie narzekanie....

jak sam zauważyłeś użyłem słów "jak się u nas sprawdzi", staraj się czytać ze zrozumieniem, a jak nie potrafisz to nie moja wina...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.02.2010, 20:25
jarcze napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, Ja niedawno oglądałem 3 mecze Realu i takiej pyty to nie gra nikt w naszej lidze. Na szczęście nie chcemy żadnego z tych madryckich nieudaczników.

Boże, dzieki że to juz koniec okienka i bedzie trochę spokoju.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Stary 24.02.2010, 20:39
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
jakie narzekanie? ja tylko stwierdzam fakty... gdybanie to nie narzekanie....

jak sam zauważyłeś użyłem słów "jak się u nas sprawdzi", staraj się czytać ze zrozumieniem, a jak nie potrafisz to nie moja wina...
Nie ma napastnika- źle. Jest napastnik, ale tylko na pół roku- też niedobrze (w dodatku nie wiadomo, czy tylko na tyle, sytuacja może się zmienić podczas negocjacji). Tak, to jest narzekanie. Jak możesz stwierdzać jakiś fakt, skoro ten nie miał miejsca. Piszesz, że wypożyczenie bez prawa pierwokupu to bezsens. Jest to ocena, nie stwierdzenie faktu. Ocena negatywna w dodatku, którą można określić mianem narzekania. Daruj sobie teksty odnośnie czytania ze zrozumieniem, bo są na poziomie średnio rozgarniętego nastolatka.
Ostatnio edytowane przez Galonek : 24.02.2010 o godz. 20:45.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 24.02.2010, 21:38
Statystyki tego Bułgara wyglądają całkiem dobrze. Wygląda na to że łatwo się aklimatyzuje, bo pierwszy sezon w tym Botev a także w Lewskim miał najlepszy. Ja bym go z chęcią (szczególnie przy obecnej sytuacji kadrowej w ataku) widział w Wiśle.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 24.02.2010, 21:39
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
maci0s masz szacunek u mnie za tą akcje odśnieżanie.
Dzięki, jak będzie trzeba to będę to robił co roku... Ja sie tak tylko zastanawiam... Ja już byłbym dawno senior memberem na tym forum tylko co piszę posta to admini sie kontrowersji doszukują i usuwają je dziesiątkami... (pewnie ten tez poleci)

Dzisiaj na odsnieżanie przyjechało na 8 rano dwóch chłopców z Trzebini, o 6 wstawali... Łopaty były większe od nich, ale nosili równo... To są kibice.. Zrobiłem im prezent, mam nadzieję, że nie zapomną tej akcji długo ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).

Co do transferów to uważam ze zamiana Ćwielonga na gościa z doświadczeniem w Lidze Europejskiej, ktory trochę goli w zyciu strzelil jest na plus dla klubu i Skorża się nim wybroni... Każde porównanie z Ćwielongiem wygra!!

A tak do składu wracając to Juhu jest tragiczny... Takie dzisiaj szmaty puszczał na treningu że żal było patrzec... Kurto powinien byc numerem 2!!
Cieszy forma Marcelo, któr dzisiaj strzelił 3 bramki i w każdej wręcz ośmieszył Juszczyka..
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.02.2010, 21:46
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ciekawy pomysł z Christowem, fajnie jakby sie odbudował i strzelał tyle bramek co w 2 lidze Bułgarskiej przed 3 laty.Nasza ekstraklasa a 2 liga Bułgarska to chyba bardzo podobny poziom wiec nie powinno byc źle dla niego
mylisz się.Oglądałem kilka spotkań Ligi Bługarskiej "A" i poziom nie był za wysoki. Oprócz kilku zespołów z 16 zespołowej ligi prezentuje się na poziomie naszej 1 Ligi(czyt. dawna 2 liga).Lewski,CSKA,Czeno More,Loko Sofia,Litex to zespoły które,zgodzę się wiodły by prym w naszej Ekstraklasie ale reszta nawet nie załapała by się do grona naszych "Ligowych średniaków".Dowodem jest na moje słowa jest to ,że gdy oglądałem mecz Berore z Cherną Varna to pierwszy strzał jednej z drużyny był dopiero w 22min bodajże grali taką padake ,że masakra..
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.02.2010, 22:00
lol..
Abstrahując od tego, że prawdopodobnie to tylko plotka, ale być może będziemy testować/ wypożyczać króla strzelców ligii Bułgarskiej, podstawowego zawodnika mistrza Bułgarii, zawodnika w wieku Brożka, a na forum Wisły narzekania i lamenty....

Nic tylko parafrazować tekst z Fight Club: "To wg. Ciebie jest ból? Chcesz zobaczyć prawdziwy ból? To idź na forum Wisły Kraków!"
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.02.2010, 22:21
Czytając z przymrużeniem oka ostatnie wypowiedzi zaczynam dochodzić do wniosku, czy najlepszym rozwiązaniem nie byłaby jakaś nagła zła sytuacja, która dotknęłaby nasz klub. Kiedy czytam te wypowiedzi, narzekania, że jest źle, że nie mamy ŻADNYCH wzmocnień, że co okienko jest to samo.
Ja wam tylko chcę przypomnieć, ze z każdym okienkiem pozyskujemy zawodników. Nie istotne jest to, czy za darmo, czy też nie. Mimo wszystko jednak ich pozyskujemy !

Jeśli tak lamentujecie, że jest źle, to proszę spojrzeć na tabelę !
Nie przez przypadek jesteśmy na pierwszym miejscu. I nie tłumaczcie mi, że w bezpośrednim starciu z Legią czy Lechem jesteśmy słabsi. Tutaj bynajmniej nie chodzi o umiejętności naszych zawodników. Tu chodzi o presję, jaką na nich wywierano za każdym razem, gdy do takiego spotkania dochodziło. Wielka niewiadoma, forma mistrzów polski. Jak się spiszą, czy pokonają odwiecznego rywala w walce o tytuł mistrza polski. Wszystkie afisze prasowe wywierające dodatkową presję na naszych zawodnikach. To wszystko siedzi w ich psychice i naprawdę nie jest łatwo o tym zapomnieć. W/w zespoły nie grają pod taką presją jak Mistrz Polski, czyli nasza Wisła.
Jednym i drugim czasami przydałaby się odrobina ochłonięcia. Dobrze, że wiosna idzie, na spacerek będzie można wyjść DOTLENIĆ się, odpocząć od spekulacji prasowych i wiecznego pie*dolenia, że jest źle tylko dlatego, że Lech pozyskał zawodnika z czołowego klubu Ligi Białoruskiej, a Legia byłego piłkarza Manchesteru United. To nie nazwiska a umiejętności grają na boisku, pamiętajcie.

Ktoś wcześniej napisał, że piłkarze Wisły tworzą KOLEKTYW. Całkowicie się z tym zgadzam, w naszej drużynie panuje rodzinna, sielankowa atmosfera, bez żadnych większych konfliktów na linii piłkarz - trener, czy piłkarz - piłkarz. To się ceni, naprawdę. Nie w każdym klubie tak jest.
Suma sumarum co poniektórym i tak będzie mało...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 24.02.2010, 22:22
maci0s napisał(a):Wyświetl post
a Dawid Nowak dla Bełchatowa 7... Pierwszy raz cały okres przepracował... ale co z tego? Pepe sie w Wiśle nie sprawdził, za duza presja...
Tu sie wchodzi na jeden mecz i jak sie w tym meczu nie zagra na 120% to na następną szanse trzeba czekać 10 kolejek... a i wtedy Skorża daje 15 minut... Taka prawda...

Oldpara... tu tak zawsze, zaczynam się już przyzwyczajac
Na potwierdzenie podam tylko jedno nazwisko Wojciech Łobodziński.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 24.02.2010, 22:27
cfa napisał(a):Wyświetl post
Na potwierdzenie podam tylko jedno nazwisko Wojciech Łobodziński.

Zły strzał! Nie mamy drugiego prawego pomocnika... Robimy ich z napastnikow (boguski, małeck)i lub lewoszkrzydłowego Kirma ( na ta pozycje przynajmniej był sprowadzony bo sam ponoć woli prawą stronę) ).

Dałes jedno nazwisko zeby obalić moją tezę?
To masz kilka na potwierdzenie
Ćwielong
Niedzielan
Beto
GoalMachine
Jirsak
i jeszcze kilku innych
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.02.2010, 22:27
Taka mała ciekawostka, w sezonie 2007/2008 Hristov został wybrany piłkarzem roku w Bułgarii.

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 24.02.2010, 22:33
Zły strzał! Nie mamy drugiego prawego pomocnika... Robimy ich z napastnikow (boguski, małeck)i lub lewoszkrzydłowego Kirma ( na ta pozycje przynajmniej był sprowadzony bo sam ponoć woli prawą stronę) ).

Dałes jedno nazwisko zeby obalić moją tezę?
To masz kilka na potwierdzenie
Ćwielong
Niedzielan
Beto
GoalMachine
Jirsak
i jeszcze kilku innych
No tak z tym, że Jirsak jak grał w ostatnich meczach z konieczności to pokazał się raczej z dobrej strony. A jeśli chodzi o pozycję prawego pomocnika to jednak trener mógł sięgnąć po chociażby Leszczaka, a Wojtek jednak dostał dość dużo szans(podobał mi się w meczu z Totenhamem w Londynie). Małecki zdawało mi się że gra w ataku z konieczności bardziej
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.02.2010, 22:42
maciOs rozumiem ze wrzuciłes newsa o bułgarze, zmobilizowales do odsnieżania, ale jakoś za dużo Cie naraz. Odbij lekko, złap oddech bo na siłę chcesz opanowac ten temat. Powoli przestaję rozumieć o co Ci chodzi z tymi wymienionymi piłkarzami i jeszcze żądasz podawania nazwisk, po czym coś nieudolnie próbujesz obalic.

Tak, jak będziesz tym wytęsknionym przez siebie senior memberem staniesz sie bardziej wiarygodny.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 24.02.2010, 22:43
do cfa
Wiesz o czym piszesz? Byłes na Wiśle choć raz ( treningu) ?
Skorża Jirsaka "toleruje"... Odkąd przyszedł chciał Gargułę, nawet za 1mln euro, Bednarz jednak mu kupił Jirsaka i było spiecie na lini trener-dyrektor... jirsak od początku nie był ulubieńcem Skorży bo jakby sie sprawdził to by upadł temat Garguły... Troche mi go szkoda bo uważam ze by się sprawdził ( powinni go gdzies wypozyczyć).
Co do leszczaka to koleś ma poj...ane w głowie...! Powie Ci to każdy w Wiśle, od sprzątaczki, przez ochronę, ludzi od murawy, trenerów po prezesa Cupiała... Gośc chciał w nowym kontrakcie 30 tys zł!! Tyle co Małecki, a nic nie pokazał... Swoją droga ja osobiście winię za to jego menadżera Kopca, znanego z przekrętów... Jego podopiecznie to np właśnie Leszczak, Korzym, Janczyk...
Co do Łobo to powtarzam dostawał szanse bo nie było zmiennika... Fakt miał kilka dobrych meczy, ale za 80 tys miesięcznie powinien błyszczeć częściej niż 3 razy w sezonie... Ale w klubie mówią że "Wojtka zawsze coś boli"... Choć na treningach naprawde prezentuje sie dobrze.. Nie wychodzi mu w meczach
a tak zeby zamknąc to optymistycznie to powiem Wam że Mączyński się super prezentuje, jest teraz troche kontuzji, ma szanse się pokazac i oby mu się udało... Chłopak dużo widzi na boisku i myśli..!

gigant
normalnie dyskutuje, chyba od tego forum... jak chcesz wiedziec o co chodzi bo nie dajesz rady opanowac wszystkiego to zapytaj, postaram Ci sie wytłumaczyc... jak ktos do mnie pisze to odpisuje.. tyle.. wyluzuj
Ostatnio edytowane przez maci0s : 24.02.2010 o godz. 22:54.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.02.2010, 22:59
Ćwielong
Niedzielan
Beto
GoalMachine
Jirsak
i jeszcze kilku innych
Akurat Ćwielong i Jirsak sporo tych szans podostawali.

Dodam jeszcze kilku, całkiem niezłych grajków, którzy w Wiśle nie wytrzymali presji i nie spełnili oczekiwań:

Kukiełka
Sosin
Chiacu
Sypniewski (tego to w ogóle życie przerasta )
Jop
Kryszałowicz
Dawidowski ( może to jego kolana nie spełniły oczekiwań)
Kuźba (drugie podejście)
Svitlica
Mijajlovic (znów problemy z głową)
Vidlicka
Barreto
Matusiak

itd itp...

A jak blisko były Brożki, żeby wyladować na śmietniku historii? Pamiętam, jak ich opluwano na tym forum i chciano wymienić za czapkę gruszek, bo mieli już po 22 lata i byli wiecznie niespełnionymi talentami. Przyszedł Skorża, z Pawła zrobił 2-krotnego króla strzelców, a z Piotrka najlepszego lewy obrońcę Ekstraklasy. Mieli szczęście i załapali się na ostatni pociąg, ale było blisko....
Małecki też prawie sobie karierę zmarnował, ale poszedłwszy po rozum do głowy, dobrze prowadzony jest teraz motorem napędowym Wisły i wróże mu karierę na miarę Kosowskiego...
Szkoda, że Leszczak strzelił sobie w stopę :(
Powód: lewy obrońca. Wszysko przez zaburzoną lateralizację :)
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 24.02.2010 o godz. 23:06.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 24.02.2010, 23:01
racja oldpara, ale ja pisalem o zawodnikach za skorży
a druga sprawa formlna Piotrek jest lewym obrońcą
Odpowiedz cytując
Noodles
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 24.02.2010, 23:04
Oldpara napisał(a):Wyświetl post

A jak blisko były Brożki, żeby wyladować na śmietniku historii? Pamiętam, jak ich opluwano na tym forum i chciano wymienić za czapkę gruszek, bo mieli już po 22 lata i byli wiecznie niespełnionymi talentami. Przyszedł Skorża, z Pawła zrobił 2-krotnego króla strzelców, a z Piotrka najlepszego prawego obrońcę Ekstraklasy. Mieli szczęście i załapali się na ostatni pociąg, ale było blisko....
Małecki też prawie sobie karierę zmarnował, ale poszedłwszy po rozum do głowy, dobrze prowadzony jest teraz motorem napędowym Wisły i wróże mu karierę na miarę Kosowskiego...
Szkoda, że Leszczak strzelił sobie w stopę :(
Lewego ;-)
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 24.02.2010, 23:15
do cfa
Wiesz o czym piszesz? Byłes na Wiśle choć raz ( treningu) ?
Skorża Jirsaka "toleruje"... Odkąd przyszedł chciał Gargułę, nawet za 1mln euro, Bednarz jednak mu kupił Jirsaka i było spiecie na lini trener-dyrektor... jirsak od początku nie był ulubieńcem Skorży bo jakby sie sprawdził to by upadł temat Garguły... Troche mi go szkoda bo uważam ze by się sprawdził ( powinni go gdzies wypozyczyć).
Co do leszczaka to koleś ma poj...ane w głowie...! Powie Ci to każdy w Wiśle, od sprzątaczki, przez ochronę, ludzi od murawy, trenerów po prezesa Cupiała... Gośc chciał w nowym kontrakcie 30 tys zł!! Tyle co Małecki, a nic nie pokazał... Swoją droga ja osobiście winię za to jego menadżera Kopca, znanego z przekrętów... Jego podopiecznie to np właśnie Leszczak, Korzym, Janczyk...
Co do Łobo to powtarzam dostawał szanse bo nie było zmiennika... Fakt miał kilka dobrych meczy, ale za 80 tys miesięcznie powinien błyszczeć częściej niż 3 razy w sezonie... Ale w klubie mówią że "Wojtka zawsze coś boli"... Choć na treningach naprawde prezentuje sie dobrze.. Nie wychodzi mu w meczach
a tak zeby zamknąc to optymistycznie to powiem Wam że Mączyński się super prezentuje, jest teraz troche kontuzji, ma szanse się pokazac i oby mu się udało... Chłopak dużo widzi na boisku i myśli..!

gigant
normalnie dyskutuje, chyba od tego forum... jak chcesz wiedziec o co chodzi bo nie dajesz rady opanowac wszystkiego to zapytaj, postaram Ci sie wytłumaczyc... jak ktos do mnie pisze to odpisuje.. tyle.. wyluzuj
Niestety nie byłem, a chętnie bym popatrzył na taki. Mam troche za daleko bo mieszkam nieopodal Zielonej Góry.
Właśnie skoro Wojtek prezentuje się dobrze na treningach, a w meczach zawodzi to problem tkwi w jego głowie to samo sie tyczy Pawełka, może klub powinien zatrudnić psychologa sportowego ?

Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Akurat Ćwielong i Jirsak sporo tych szans podostawali.

Dodam jeszcze kilku, całkiem niezłych grajków, którzy w Wiśle nie wytrzymali presji i nie spełnili oczekiwań:

Dawidowski ( może to jego kolana nie spełniły oczekiwań)

itd itp...
Ciekawy wywiad z nim był w tygodniku Piłka Nożna.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów