|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jeśli to nie koniecznie muszą być Czerwone Diabły to np. Kuba, który podejrzewam już dawno by grał w Liverpool-u gdyby nie kontuzje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
z Uche to byl ten myk ze on na poczatku grał taka kiche nawet gorszą od Lobodzinskiego. Dostawal jednak szanse i sie wyrobil. I to jest tez kolejny czynnik ...polscy trenerzy pracujac pod presja oczekiwan zarzadu ,wlasciciela musza robic wynik na juz .Nie ma tutaj szansy wlasnie konsekwncje w dzialaniu i polityke dlugofalową. To napedza bledna machine i tak naprawde do niczego nie prowadzi.nasz przyklad to Dudu.Skorza jakos nie mogl ,nie chcial ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Alov napisał:
Cytat:
Po pierwsze nie dotyczy on Wisly. Po drugie primo gdyby grałby on teraz dla Wisly, pialibyście z zachwytu jakiż to on nie jest wspanialy. Po trzecie primo jeśli jakiś zawodnik jest sprowadzany do drużyn klasy Man utd, Roma itd. oznacza że coś sobą prezentuje. A z tego co widać kiedy, gral w sparingach Legii, to widać że on sobą jednak coś prezentuje. A wy już natrzepaliście chyba z 5 stron tego tematu o Ping Dongu że kupiony tylko dlatego że tam mieszka miliard ludzi... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dam głowę - jakby było nas miliard - to przecież byle jakiego leszcza by wzięli - bo nieźle zarobiliby na promocji wśród potencjalnych kibiców
![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
28 lutego zimowe okienko transferowe dobiegnie końca, ciekaw jestem czy ktoś nas miło zaskoczy
nowy napastnik najlepiej bez testów, potrzebny od zaraz.... taki drugi Marcelo, ale to tylko mrzonki.....![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No to można uznać okienko transferowe za bardzo udane. Wisła wzmocniła się na bramce, w obronie oraz w linii pomocy. Nie udało się jedynie znaleźć napastnika. Ekhem...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak naprawdę to potrzebny nam jest bramkarz (powody wiadome) lewy obrońca (żeby pietia miał rywalizację) prawy pomocnik (no nazwisko Łobodziński wszystko wyjaśnia) no i napastnik (troszke ich mało)
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
1 166 079 217 - jest to liczba ludności Hindusów (2 po Chinach najbardziej zaludniony kraj). Wskaż mi jakiegoś Hindusa w barwach MU, Chelsea, Barcelony itp(jakiś klasowy zespół, obojętnie jaki). Ja takiego nie znalazłem, ale mogłem coś przeoczyć (jeśli znajdziesz, to mnie popraw) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@ToTylkoJa - Pierwszy link na szybko z google:
http://beta.thehindu.com/sport/footb...ticle62525.ece |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
jeszcze niedawno byłem optymistą jeśli chodzi o transfery ale coś czuje, że to wielkie wzmocnienie na skrzydło to Gołoś. obrońca też się znajdzie bo jak już ktoś wspomniał to Singlar wróci, a Pietia znajdzie konkurencje w postaci Juniora, no bo na środek pomocy wrócił Mączyński i doszedł Ba. rewelacja po prostu. mistrz w cuglach jak nic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Heh a powiedz skąd fundusze na kibicowskie zachcianki ? Ma sobie Wisła wydrukować banknoty euro ?
Trzeba zrozumieć, że klub aby wydać, musi zarobić. Kolejna pożyczka od Cupiała ?Całe życie na garnuszku ? A nie lepiej się uniezależnić od jego finansowych kaprysów ? Poczekajmy będzie stadion, będzie kasa z biletów, może awans do ligi europejskiej. Wtedy można planowac wydatki. Co do mistrzostwa. To jest owe bliżej niż przed sezonem, więc po co płacz ? Jakby ktoś nie zauważył, to mamy skład wystarczająco silny by nie wygrywac, a miażdzyć tę beznadziejną ligę. Jedyne problemy to Lech i Legia, które potrafią grać w piłkę, a i to naciągane stwierdzenie. ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
zachcianki? policz ilu mamy napastników i bocznych pomocników. rewelacja. w to, że zdobędziemy mistrzostwo wierze ja najbardziej, ale jakoś nie dostrzegam tego składu który miał by miażdżyć tą ligę.
nie wymagam od działaczy transferów gotówkowych, wystarczy, że spróbują poszukać więcej zawodników w stylu Ba. jak popatrzeć na niektórych testowanych graczy to nawet Beto zdaje się mieć lepsze rekomendacje do grania. muszę się z Tobą jednak zgodzić, że trzeba mieć nadzieje i wraz z nowym stadionem, poprawi się stan klubowej kasy na tyle by szukać transferów gotówkowych jak i wzmocnić skauting. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Czy ktoś poznaje tego zawodnika |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Patryk Małecki
a poważnie to pewnie jakiś z Młodej Wisły.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Papież to jest przecież na tej fotce z Małym
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z tak profesjonalnym podejściem, na bank powtórka z rozrywki w lipcu nam nie grozi!Powygrywać z leszczami po 1-0, w bezpośrednich z Amiką i Lechem można przejebać(bo i tak pogubią).parchy...ech znów nie wyszło ale przecież za tydzień ogramy Piasta 1-0.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niby tak, ale teza była taka, że jeśli jakieś państwo ma około miliarda ludności, to kupuje się zawodnika z tego państwa, aby nabijać kasę na gadżetach. Koszykówka w Polsce to również nie sport nr 1, ale zainteresowanie Gortatem jest ogromne.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dla własnego zdrowia odpuść, wszyscy rozsądni ludzie i tak widzą, że gość jest w zupełnie innej kategorii niż testowane przez nas kloce (czytaj - umie COKOLWIEK). A czy się sprawdzi - zobaczymy. Osobiście nadzieję pokładam w Urbanie, że odkopie Chińczyka dopiero wtedy, gdy już będzie pozamiatane. Do tej pory stawianie na jego ograniczenia się sprawdzało, mam nadzieję, że i tym razem też nas nie zawiedzie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no my mozemy ciułac po 1;0 z Piastem albo Koroną i tym sie szczycic. juz kij z tymi wynikami w Esktrkalasie ,tu trzeba patrzec na kwestie naszej gry pod katem pokazania sie po raz kolejny w Pucharach......przyznam ze kiedy to pisze to mi sie jakos zmino zrobilo.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co sie dzieje z testowanym 'mega-talentem' z Ukrainy ? Dostal juz kopa ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
daj spokoj mic.
to był chłopak dla ME, a ze korzystnie wypadł to Kulawik podesłał go Skorży. Poczekajmy na początek sezonu i bedzie wtedy najezdzac jak nie bedzie wynikow. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie poczekajcie do jutra, cierpliwie... Ma się coś wydarzyć miłego dla nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ciekawe kiedy go przetestujemy
nie no tak poważnie to fajnie by było kogoś jednak zakontraktować nawet na końcu okienka ![]() P.S. oby jutro temat- Konkurs o Wiśle edycja 7 był ostro edytowany ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|