|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja nie potrafie zrozumiec czemu Adama odrazu nie puscili, przeciez jak bylo zblizenia na Hannu to ladny wiatr mial, ale Tepesik z Hoferem w h**a polecieli, gdyby ich Gregorek mial to by go puscili ;/
a naszego nie, zdenerowalo mnie to, gdyby skoczyl 140m to z wiewiorem bylby na rowno. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najlepiej skwitował to mój stary: "po konkursie Małysz powinien podejśc do Tepesa i Hoffera i im wy.......ic"
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhh jeszcze wierze ze Adam powalczy, to jego ostatni konkurs olimpijski, jedyny scenariusz drugiej seri
Adam wali 140m i Ammann musi sie spiac i wali daleko na dwie nogi...ehhh marzenia... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zdobycie brążowego med też były dużym wyczynem, nie bawcie się w niektórych spinaczy z TVP.. poza tym moze i nawet zakończyć na miejscu poza podium, także pozostaje trzymać kciuki "chociaż" za to srebro!!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Prawda jest też taka że Amman miał za wysokie noty. A więc bez względu na to jak skoczy teraz to został w 1 serii oszukany. BRAWO ADAM! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zabierzcie tego szwajcara bo mi się nie dobrze robi jak go widzę....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() no niestety nie ma upragnionego złota... Ale trzeba się cieszyć, Adam po raz kolejny pokazał, że jest WIELKI! ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
brawo, brawo, brawo !!
co do Ammanna, to zobaczy jak wypadnie na tle skoczków którzy tez zaczną używać takich zapięć jak on..zresztą kij tam z nim, POLSKA !!! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Soczi 2014?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szacuneczek dla Małysza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Adam jest Wielki.
4 medal dla Polski ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adam nie odpuści tego złota, musi je zdobyć.
Podobne emocje czekają nas za 4 lata ![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie,tak mi ten gość działa na nerwy że szok,i nawet nie chodzi o wyniki ale styl bycia...taki klown w sumie
ADAM JESTEŚ WIELKI ! Amman przynajmniej w drużynówce nie zdobędzie medalu i jest to raczej pewne |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brawo Adam! wielki szacunek Ty jako jedyny potrafisz wracać!
4 medale olimpijskie, 5 medali mistrzostw swiata! jestes wielki! jeszcze ostatniego slowa nie powiedziales, sa jeszcze mistrzostwa swiata w lotach narciarskich i tego krazka Ci brakuje, wierze ze zdobedziesz tam medal, i skacz sto lat panie Adamie! wielki sportowiec. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm, a ja go lubię, całkiem sympatyczny człowiek
![]() Nie zapominajcie jak zachował się gdy Adam zdobył Mistrzostwo Świata w Sapporo ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wzruszyłem sie bez kitu...
Adam jest WIELKI,Adam jest WSPANIAŁY ide pić dalej za jego zdrowie ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sumując noty po pierwszej serii, nasi zawodnicy byli by drużynowo na 4 miejscu, o 0.6 pkt za Finami, kiedy drużnówka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
22 lutego (poniedziałek) o 19
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde... Będzie ciekawie
nie ma co robić niepotrzebnego ciśnienia, ale dzisiaj pokazali, że są w stanie powalczyć! Brawa także dla Stocha i Huli, bo jakoś o nich cicho a wyniki całkiem całkiem![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dokładnie dokładnie!!!To sa wielkie , wspaniałe i nie zapomniane chwile Polskiego sportu!WIELKI SZACUNEK DLA ADAMA MAŁYSZA!Będe to powtarzał do znudzenia, że nikt nie ma prawa powiedzieć na niego złego słowa !JUSTYNA KOWALCZYK I ADAM MAŁYSZ URATOWALI HONOR POLSKIEGO NARODU na tej Olimpiadzie i chwała Im za to !ZDROIWE NASZYCH MEDALISTÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bohdan Tomaszewski dobrze gada, żeby nie dmuchać balonu, i mowi zeby nie mowic ze biegnie po zloto.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to teraz liczymy na brąz w drużynówce
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie ta Soczi sie znajduje?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sikora i biathlonistki mogą jutro zamieszać.
![]() maja dobra forme biegowa, tylko lepsze strzelenie i moze byc jakas niespodzianka jutro. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Co do szans medalowych to są takie: - Kowalczyk na 30 km - sztafeta pań pod warunkiem że za Maciuszek pobiegnie Nowakowska albo Cyl - sztafeta biathlonistek -biathlonistki w masowym - Sikora w masowym - drużyna skoczków - Niedźwiecki na 1500 (wiem wiem że tu jest słaby ale w PŚ był mocny) - Bachleda Curuś na 1500 (bardzo mocna w PŚ - raz chyba 4 i mam nadzieje że wyciągnie wnioski z zepsutego 1000) - sztafeta sprinterów Kręzelok/kreczmer (wiemy co się może dziać w sprincie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Adam dzięki za te wszystkie lata! Jesteś wielki!
To było maximum tego co można było osiągnąć w tych dwóch konkursach! Wytrzymał presję do końca! Dzięki też dla Pana B. Tomaszewskiego za lekcję stylu i języka polskiego udzieloną Pięknemu Maciejowi!Wielka klasa! No i dla T. Lisa, który mógłby o wiele lepiej poprowadzić studio niż PM , kiedy PM już olał srebrny medal i wypłynął, że w Soczi Adam musi skakać Lis przytomnie zauważył że konkurs dopiero się zakończył i może by tak nacieszyć się tym medalem trochę , a decyzję o zakończeniu/ kontynuowaniu kariery zostawić samemu zainteresowanemu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.eurosport.pl/biegi-narcia...46/story.shtml
bardzo ciekawe że nic Steira sie nie oddzywa, a tylko szczekaja trenerzy i astmatyczka ;| jak mnie ta kobieta denerwuje, jesli by nasza zdyskwalifikowali to musieli by sie wszystkim przyjrzec jak co nie ktore pokonuja zakrety...niech sie lepiej wezma wladze za te leki;] mam nadziej że Justyna pokaże klase na 30km i pani Marit bedzie ogladala jej plecy, denerwuje mnie ta kobieta...
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 20.02.2010 o godz. 23:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
troche odbiegne od tematu, ale polecam ogladnac:
http://sport.tvp.pl/vancouver2010/dy...anislaw-snopek nie dosc ze naprawde dobry mecz, to pewnie beda powtorki po meczu, a bramka Szwajcarii na 3:2 to mistrzostwo swiata |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|