|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() A nie przyszło Ci do głowy że po poprzednich cyrkach z jego zatrudnieniem, koleś po prostu nie miał ochoty grac u nas a tekst o innym klubie był próbą dyplomatycznego powiadomienia o tym? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie, jeżeli oszukujesz potencjalnego pracodawcę w fazie negocjacji, to poźniej dużo łatwiej będzie ci goo znów wych***ć...nie uważacie?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to jest to co wam pisze od dawna nasi "fachowcy" nie umieją negocjować kontraktów i pewnie RN też maczała w tym palce by jej się złotówki zgadzały ehhh...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
bardziej przypominalo to zabawe Naszego klubu bo jak inaczej mozna to nazwac koles szuka klubu i co mu znajdzie menadzer tam jedzie bardziej moze byc w****iony na Nas niz juz po testach umierac za Wisłe ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ale nie jest w cale wykluczone że to ewentualny pracodawca chciał wych...ć ewentualnego pracownika. Oprócz tego to co napisał Flamengosta - a mianowicie Dowhań. Ja osobiście wcale sie nie dziwię Nurkovicowi. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jeśli Legia faktycznie podpisze Nurkovica i okaże się wzmocnieniem to bezwzględnie ktoś powinien stracić w naszym klubie pracę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
A szczerze powiedziawszy dla mnie to jest wielka zagadka z tym wszystkim co sie dzieje wokół klubu Wisła Kraków w temacie piłki nożnej. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisze to co napisałem wcześniej: Brawo Skorża Brawo zarząd
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
||
Fakt jeden jest oczywisty - Nurkovic chciał u nas grać - najpewniej pieniądze też nie były wielką przeszkodą bo ile on może zarabiać w tym Travniku. Reszta to domysły - Zobaczymy czy się sprawdzi w Legii, szczególnie że Legia nie ma jakiegoś wielkiego ciśnienia by już natychmiast kontraktować bramkarza więc raczej pierwszego lepszego nie weźmie.
My w zasadzie jesteśmy w tej samej sytuacji co Legia - Nie wierze by z Pawełkiem klub chciał przedłużyć, podobnie z Juszczykiem(zresztą on tylko na ławe przyszedł) więc zostajemy bez bramkarza po tej rundzie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.01.2010 o godz. 15:01.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1q2 przecież Mucha od lipca im odpada a kogo oni maja w rezerwie? więc to ciśnienie jest troszkę większe niż Ci się zdaje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
HAHAH my mamy ciśnienie żeby mieć Bramkarza a i tak zadnego niebierzemy;/ Dla mnie osobiście śmiech na sali
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
1. Pawełek 2. Juszczyk 3. Kurto Innych bramkarzy raczej nie zobaczymy we Wiśle na wiosnę. Chyba, że jakieś koczkodana na testach, choć to też wątpliwe. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
plakac sie poprostu chce i zalamac rece... co ten zarzad Wisly robi :( moglibysmy miec bramkarza na dlugie lata... to mamy na... dlugie miesiace mek Pawelka i Juszczyka brawo brawo... a Legia znow bedzie miec bramkarza na ktorym pewnie zarobi... cos czuje ze beda na tyle zdeterminowani by go pozyskac... ehhh :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekaw jestem co na to Skorża menago
![]() P.s. liga będzie ciekawsza |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
http://legia.com/www/index.php?akt=12609 poczytajcie tylko komentarze... pieknie szydza z naszego klubu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Menedżer Skorża dowalił do pieca, a teraz mamy epilog.
Jeżeli Legia weźmie Nurkovicia, to znaczy, że tak na 90% straciliśmy dobrego bramkarza. Dowhań byle kołka raczej by nie wziął. Jeżeli go nie weźmie, to znaczy, że napaliliśmy się na kołka właśnie, choć - paradoksalnie - pewnie i tak lepszego od Juszczyka. Tak czy owak - epic failure. A to nie koniec telenoweli "Bramkarskie jaja", następny odcinek p.t. "Wisła bez bramkarza" już za pół roku. Ja liczę przynajmniej na zmianę reżysera, bo żeby powtarzać ten sam żart dwadzieścia razy to trzeba naprawdę nie mieć za grosz wyczucia... P.S. No właśnie, czułem że brakuje puenty. "Liga będzie ciekawsza" - tylko ja nie wiem kto Skorży płaci: Canal+, czy Wisła Kraków?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2010 o godz. 15:18.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
tomaszek67
2010-01-25 15:16 - IP 94.75.1*** Swoją drogą czytając o Nurkoviciu od razu przypomina mi się przypadek Stanewa ))Bułgar podobnie jak Bośniak też nie dogadał się z Wisłą i trafił do Legii gdzie grał znakomicie i zdobył mistrzostwo ![]() Swieta prawda. A jak było z Olisadebe? Nie trafil do Wisly bo podobno byl za slaby.rok pozniej Polonia zdobyla wszytsko co mogla w Polsce. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ten Nurkovic jest tak dużo lepszy od Pawełka ..wątpie.Dużo zależy uważam od trenera bramkarzy.Takiego fachowca jak ma Legia Dowhańa to Wiśle potrzeba na wczoraj żeby zrobił z Pawełka czołowego golkipera tak jak zrobił z Muchy czy Fabiana wcześniej
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
no to działacze dali dup* na całej linii... toż to normalnie komedia jakich mało... nie wiem czy się śmiać, czy płakać? :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No więc -śmiać się naprawdę nie ma z czego (jeśli się kibicuje Wiśle, rzecz jasna), a płakać trochę wstyd...
Najlepiej wybrać opcję zwolenników Skorży i wierzyć, że nasz trener miał POWÓD. POWÓD, którego zrozumienie leży poza naszymi granicami poznania( i niech tak może już zostanie), ew. - na którego zrozumienie nie jesteśmy jeszcze gotowi. Kto oglądał jakikolwiek serial w rodzaju X-Files, ten kojarzy te klimaty. "The truth is out there", ewentualnie "I wan't to believe" (tyle, że zamiast latającego spodka zdjęcie Juszczyka trzymającego koszulkę Wisły). Nie ma się co oszukiwać - bycie fanem Skorży to nie jest ostatnio łatwy kawałek chleba. Na pocieszenie dla nich można tylko dodać - kibice Wisły mają jeszcze gorzej. Fani przynajmniej mają wiarę w idola ("Maciek tak wszystko zrobi, że będzie dobrze"), a mnie na myśl o kontuzji Pawełka przed meczem z Cracovią ciary przechodzą...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2010 o godz. 15:49.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A myślisz, że czego się wszyscy tutaj tak bardzo obawiają?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Legia złożyła propozycje Nurkovicovi juz 10 dni temu. przeczytajcie wywiad (szkoda ze autor nie zapytał sie go dlaczego nie przyjął propozycji Wisły
http://legia.com/www/index.php?akt=12614 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Przy wpisach wielu z nas powtarza się hasło: Wisła nie ma pieniędzy. Zgoda. Dlaczego jednak trudna sytuacja finansowa całkowicie wyłącza myślenie? Jeśli na jakichś zawodników Wisły nie stać, to po prostu nie robimy z siebie komedii. A jeśli stać (przy pewnym wysiłku), to klub nie powinien ciągnąć w nieskończoność tych "bramkarskich jaj". Jeszcze trochę, a powiedzenie mądry jak polityka transferowy Wisły - stanie się przekleństwem.
Coraz większa złość wielu naszych kibiców-internautów może wypływać z faktu, że Wisła w ogóle nie uczy się na błędach, ale z roku na rok je powtarza, i to coraz większe. Przykład: nie stać było Wisły ubiegłej zimy na wzmocnienie składu za (może) pół miliona € - to latem klub stracił ponad trzy miliony (2 mln € za awans do 4. rundy + 1 mln € za FG LE + $$$ za transmisje). Teraz znowu Wisły "nie stać" na kilkaset tys. € wysiłku finansowego. Czyżby komuś "zależało" na powtórce z rozrywki? Przecież latem będzie kłopot z obydwoma bramkarzami na raz. I co wtedy? W moim odczuciu to nie trudny stan finansów jest temu winien. Przecież "super-trener" Jacek K. "odesłał" tylu bramkarzy, bo mu "nie pasowali". Jeśli Dowhań zatwierdzi kandydaturę Nurkovicia, będziemy mieli dowód czarno na białym, że nie brak pieniędzy, ale skandaliczna głupota zadecydowała o obecnych kłopotach naszego klubu (czemuś biedny - boś głupi! - bolesne ). Nieumiejętność zarządzania nawet skromnymi funduszami, chaos transferowy i wiele innych zaniedbań - aż chce się zapytać: czy na tym statku na pewno jest kapitan?Żeby nie było, że jestem nadwrażliwym panikarzem: Cytat:
Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 25.01.2010 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Zawsze sie zastanawiam po co sa te testy, skoro 99% pilkarzy ich nie zalicza (w mniemaniu naszych trenerów), a 0,75% zalicza i po rundzie wylatuje. Nie ma sie czym grzać. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|