|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Witam,
Nie wiem czy ktoś z was oglądał skoki narciarskie w Zakopane. Wszyscy skoczkowie mieli na koszulkach reklamy bet-at-home, reklamy były też na bandach wokół zeskoku. Ciekawe jak się ma to do wstrzymania reklamowania tej firmy przez Wisłę. Zobaczymy czy organizatorzy będą mieli z tego powodu jakieś problemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na 100 procent tego nie wiem, ale kiedyś słyszałem, że zyski z reklam pobiera FIS. Więc może to u nich się reklamują.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
PO ta swoja smieszna ustawa lamie przepisy unijne, ktore sa nadrzedne nad naszymi i frajer ten ktory bedzie sie do tej ustawy stosowal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podaj ten przepis, który łamie.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Otóż to, brawa dla bet-at-home za nie przestraszenie się. Zapewne chodzi o swobodę świadczenia usług na terytorium UE. ![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pewnie cały TWE. Ograniczenie swobody przedsiębiorczosci..
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czytałem w tym tygodniu artykuł na ten temat w PS. Jak znajde to wydanie to zeskanuje ale jak pamietam to generalnie chodziło o to, że BAH to główny sponsor i wykładał połowe kasy na zawody i jak twierdzili ludzie z PZN i z BAH za daleko sprawy były już posunięte żeby zerwać umowe i dososowac sie do ustawy a pzoa tym w tak krotkim czasie były małe szanse na znalezienie sponsora na miejsce BAH. Znajde tekst to zeskanuje bo generalnie ciekawy a poza tym kolejny przykład na to, że ta cała ustawa to jeden wielki bubel i powstał większy bajzel niż był.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wyszukiwac tego teraz mi sie nie chce ale jesli Ty masz ochote to tak jak koledzy wspomnieli, w TWE na pewno znajdziesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Był artykół w wyborczej na temat łamania ustawy w kontekście zawodów w Zakopcu , celowo podjeli decyzję o umieszczeniu reklamy i konfrontacji z obowiązującymi przepisami .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|