![]() |
Reklamy bet-at-home podczas skoków w Zakopane
Witam,
Nie wiem czy ktoś z was oglądał skoki narciarskie w Zakopane. Wszyscy skoczkowie mieli na koszulkach reklamy bet-at-home, reklamy były też na bandach wokół zeskoku. Ciekawe jak się ma to do wstrzymania reklamowania tej firmy przez Wisłę. Zobaczymy czy organizatorzy będą mieli z tego powodu jakieś problemy. |
Na 100 procent tego nie wiem, ale kiedyś słyszałem, że zyski z reklam pobiera FIS. Więc może to u nich się reklamują.
|
PO ta swoja smieszna ustawa lamie przepisy unijne, ktore sa nadrzedne nad naszymi i frajer ten ktory bedzie sie do tej ustawy stosowal
|
Podaj ten przepis, który łamie.
|
Cytat:
Otóż to, brawa dla bet-at-home za nie przestraszenie się. Cytat:
|
Cytat:
|
Czytałem w tym tygodniu artykuł na ten temat w PS. Jak znajde to wydanie to zeskanuje ale jak pamietam to generalnie chodziło o to, że BAH to główny sponsor i wykładał połowe kasy na zawody i jak twierdzili ludzie z PZN i z BAH za daleko sprawy były już posunięte żeby zerwać umowe i dososowac sie do ustawy a pzoa tym w tak krotkim czasie były małe szanse na znalezienie sponsora na miejsce BAH. Znajde tekst to zeskanuje bo generalnie ciekawy a poza tym kolejny przykład na to, że ta cała ustawa to jeden wielki bubel i powstał większy bajzel niż był.
|
Wyszukiwac tego teraz mi sie nie chce ale jesli Ty masz ochote to tak jak koledzy wspomnieli, w TWE na pewno znajdziesz.
|
Był artykół w wyborczej na temat łamania ustawy w kontekście zawodów w Zakopcu , celowo podjeli decyzję o umieszczeniu reklamy i konfrontacji z obowiązującymi przepisami .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl