|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie mogę ściągnąć Net Framework 1.1 dla Win 7 64 bit?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez shad : 15.12.2009 o godz. 17:43.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
||
Na drugie: Bo nie masz nic na koncie paypal. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak po angielsku stworzyć słormułowanie odpowiadające polskiemu, np, "Polska w pigułce" ? czy forma "Polish showcase" byłaby ok? showcase - wizytówka ?
Chodzi o tytuł slajdu do prezentacji, w którym to slajdzie umieści się kilka najważniejszych informacji o danej rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie do osób, które znają jezyk hiszpański. Mam na zadanie napisać 10 zdań np. czerwona książka jest na czarnym stole. I nie bardzo wiem jak to przetłumaczyć. Znaczy konkretnie chodzi mi co jest pierwsze kolor czy rzecz...
Jakby ktoś wiedział, to licze na pomoc ![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobra to może inaczej, instaluje program na kompie jednak wyskakuje komunikat plujący się o Net Framework 1.1 mam Win 7 64 bit i nie mogę znaleźć nic w googlach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
znacie może jakieś pakiety minutowe w orange pop? albo jakąś funkcje żeby z jedną osobą rozmawiać za free
Powód: pop...
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 15.12.2009 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mój kuzyn ma taką gre Farimng simulator 2009 i podczas uruchamiania wyskakuje taki błąd:
Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video drivers. Czyli co trzeba jeszcze zaintslować? Ponadto wymagania sprzętowe to ponoć 2 GHz a komputer jest 1.67 GHZ - możliwe, że za mało? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Twój kuzyn powinien zainstalować najnowsze sterowniki wideo.... Tak wynika z tego ostatniego zdania ''Please install the latest video drivers.'' czyli chyba grafika nie daje rady
)![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
||
Do uprawiania sportu(jezdzenie na nartach, od biedy gra w piłkę itd.) musiałem kupić kolejny stabilizator, taki dosyć masywny, ale zapewniający wysokie bezpieczeństwo podczas uprawiania sportu. Kosztował on wprawdzie 1300 PLN i to ze zniżką od gościa co sprzedawał go. Wieć wszystko zależy od tego na jakim etapie jesteś. Jak masz jakieś pytania to na PW, bo jestem dosyc obczajony w tych sprawach ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez fialo : 15.12.2009 o godz. 21:39.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
||
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pierwsza rzecz, później kolor. W języku hiszpańskim zawsze jest najpierw rzeczownik, później przymiotnik.
![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:00.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
potrzebuje dobre(dobra perspektywa i rozdzielczość) zdjęcie, flagi śp. Fujina, pilna sprawa,
Ma ktoś? bo swego czasu było na bytovia.pl tylko juz tam nie ma flag pokazanych... jak co to priv |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.orange.pl/portal/map/map/...icleId=2872240
http://www.orange.pl/portal/map/map/...icleId=3913875 może nie za free ale taniej niz normalnie ![]() http://www.orange.pl/binaries/PL/Bin...74/2943460.pdf
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 15.12.2009 o godz. 22:10.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie największym przykładem takiego marnotrastwa jest Twierdza Kraków, czyli cały system naszych fortów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Gdzie można kupić za rozsądną cenę antyramę o rozmiarze 30X40 cm? Internet odpada bo potrzebuję "na już".
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60028845 ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pytanie orientacyjne
Mam walutowe konto w banku w funtach ktoś za granicy wpłaca mi na te konto 100 funtów ile pobiera bank opłaty mniej więcej? nie chodzi mi o dokładną cenę, lecz orientacyjną. Edit już niekatulane założyłem w Getingbank wszystko za free
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 16.12.2009 o godz. 15:09.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:05.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje pilnie prezentacjii na infe, która nie znajduje sie w necie.
Poratuje ktoś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Prezentacja taka w Power Poincie? Na dowolny temat? Objętość? To przez te 6h od jednego posta do drugiego być ze 4 zrobił ... :roll:
Mogę Ci o zawodzie fotoreportera pokazać ... albo pedagogice Marii Montessori |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A gdzie w Krakowie wydrukuję coś takiego http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._of_Poland.png w takim formacie (myślę że spokojne A3 albo w ostateczności A2) aby mapa była czytelna i moglbym z niej odczytac kazdy mega, makro i mezoregion ?
EDIT @pietras1234 @madenn Dzięki !
Ostatnio edytowane przez tomo : 17.12.2009 o godz. 16:29.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|