|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Małek sędzią spotkania, czyli trzeba przygotować się na mecz z cyklu "wszystko się może zdarzyć", nawet podyktowanie 2 karnych dla Wisły i zmiana decyzji po konsultacji z sędzią asystentem w obu przypadkach.
Ja liczę na spore emocje, wygraną z miedziowymi grając w "10" po czerwonej dla Marcelo i stanie 0-2, po 2 dwóch kontrowersyjnych bramkach dla Zagłębia, utrzymującym się gdzieś tak do 70 minuty meczu. Fajnie by było gdyby nasi znowu pokazali charakter. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja jednak wolabym zeby walczyli od poczatku meczu a nie od mementu jak rywal strzeli nam bramke. ostatni mecz -trzeba wygrac zeby bylo te kilka punktow zaliczki ,i zima spokojniejsza ![]() Po Zaglebiu jakichs cudow sie nie spodziewam ,widzialem ich w meczu tydzien temu z Legią i grali przecietnie. mecz absolutnie do wygrania,zeby tylko naszych sie chcialo. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Masz Wojtas zdrowie do tej naszej ligi
- Oczywiście nie zniechęcam Cię bo fajnie jak ktoś napisze o meczu(nie naszym) oglądając go.Czytając/słuchając wielu dziennikarzy, mam wrażenie że swoją wiedzę biorą w najlepszym razie ze skrótów.A co do meczu - mam nadzieje że te ostatnie 30 minut trochę naszych podbudowały i będzie w miarę bezboleśnie.Na świetną grę nie liczę, natomiast fajnie by ich było stłamsić już na początku ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|