|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Garguła wróci dopiero na wiosne.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak, z Dawidowskim po pierwszej operacji było dokładnie tak samo. Też coś strzyknęło, więc miał ostrożniej trenować.
My to mamy szczęście do transferów. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gabi Milito z Barcy leczy się już 1,5 roku i mail z tego co pamiętam już 3 zabiegi a podobno operowali go najlepsi specjaliści wiec z osadami kiedy wróci do gry radze ostrożnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i do trenerów: Gargułę Skorża wykończy jak Niedzielana. Nie da mu czasu na spokojne trenowanie i spokojne wchodzenie do 18 tylko będzie go zarzynał. Pytanie po kiego grzyba Garguła wychodził na boisko w Bytovie. Wszyscy widzieli jaki był jego stan... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Od zawsze powtarzałem tu konsekwentnie- na zawodnikach "szklanych" nie buduje się zespołu. A u nas leczy się (bo nie powiem, że GRA) takich trzech... I to nie są to zawodnicy drugiego planu, tylko trzon pierwszej jedenastki z bardzo wysokimi kontraktami. Paranoja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
całe szczęście że jak zawodnik jest kontuzjowany dłużej niż 3 miesiące to ZUS mu wypłaca pensje.Gdyby Klub miał mu płacic to moznaby pójśc z torbami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie stać nas na takie luksusy! I nie mówmy o pechu - o podatności na kontuzje takiego Garguły wiedział KAŻDY! Szkoda tylko że nie przeszkodziło to by zaoferować mu jeden z kilku najwyższych (najwyższy?) kontrakt w lidze... I potem płacz, że nie ma kasy na porządnego bramkarza, gdy jednocześnie najdroższy piłkarz mecze oglada z trybuny VIP w stabilizatorze i udziela wywiadów w C+... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z tym że Garguła od Wisły nie dostaje w tej chwili ani grosz, i nie mówcie że jest on zawodnikiem ,, ze szkła" bo to już przesada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Janik, Jeleń i Leszczak pograli sobie nielegalnie na hali :
http://40minut.pl/aktualnosci.php?sec=index&id=683
Ostatnio edytowane przez zim zum : 16.11.2009 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
tak, tyle że jakos Baszczu juz od miesiąca normalnie gra w tym swoim Atromitosie. Jego leczenie jakos dziwnie szybko poszło, a taki Boguski i Garguła u nas, mimo ze graja po 20 minut max to i tak nie dają rady, a Baszczu za granicą 90 minut.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lepszy organizm moze
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Singlar też pojechał się leczyć do swoich i wyszło z tego co wyszło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem kiedyś wielkim zwolennikiem sprowadzenia do Wisły Garguły i spełniły się moje marzenia.
Jednak pech chciał ,że facet przyszedł do nas z kontuzją i obawiam się ,że po tak długiej przerwie nic wielkiego już nie zagra,ale obym się mylił. Czas na nowe poszukiwania,choć w drużynie jest obecnie bardzo dobry rozgrywający ,tylko czy chciałby zagrać na tej pozycji ... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jak zwykle leży po środku. Trochę pecha pewnie mają nasi grajkowie ze swoim zdrowiem, trochę wynika to pewnie z ich dotychczasowego dbania o swoje nogi, a nasz sztab medyczny też na pewno nie może konkurować ze sławną kliniką Milanu, która niejednego do zdrowia doprowadziła w zaskakująco krótkim czasie, a jej najlepszą reklamą jest Paulo Maldini.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szczerze to ja zapomniałem że On gra w Wiśle. Goły wracaj do zdrowia
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Prawie już o nim wszyscy zapomnieli . Ten chłopak to dopiero nie ma zdrowia , a zapowiadał się kiedys na świetnego środkowego pomocnika . Ktoś pamięta jak długi mamy jeszcze z nim kontrakt ? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cieszę się że wrócił i miejmy nadzieje że problemy zdrowotne są już za nim i w okresie przygotowczym wróci do optymalnej fizycznej dyspozycji. Choć jak patrzymy w bardzo niedaleką przeszłość to na przestrzeni ostatnich dni/ miesięcy nikt po kontuzji nie wrócił u nas normalnie do gry.
Zastanawiam się na jakiej pozycji widzieć Konrada. Dla mnie na prawego pomocnika zbyt chaotyczny, ogólnie moim zdaniem do ofensywy cienko z nim. Głowa w dól i leci, choć czasami przynosiło to efekt. Często szedł na 3, potrafił ich przedryblować, a co z tego jak potem źle podał. Osobiście widzę go na defensywnym pomocniku, ma dobry odbiór i dużo biega. Nie jestem lekarzem a to co dziej się w tym klubie to jest skandal: Garguła, Boguski, Singlar Paweł Brożek, wszystkich 4 panów łączy to że po kontuzji nie wrócili do normalnej dyspozycji. Nie opłaca się złapać kontuzji w Wiśle bo można już nie wrócić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.11.2009 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja tez wierzyłem ze kiedy go podpisalismy nareszcie bedziemy mieli kogos na rozegraniu Niestety za Chiny Ludowe nie pojmuje dlaczego nad naszym klubem wisi jakies fatum kontuzji przez ktore jakis zawodnik dobrze sie zapowiadajacy (Dawidiowski,Niedzielan)wracając juz po leczeniu ,nie gra tego co powinien. Warto zauwazyc ze Pawel Brozek sprzed urazu i po to tez jakby 2 inni gracze... i jeszce jak zauwazyl Westersyl sa przeciez Singlar ,Boguski ,coroczne "przygody" Glowackiego ,czy Sobol. Cos mi tu niepasuje ,sztab medyczny do przegladu bo co tu nie halo.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 16.11.2009 o godz. 19:15.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
a wie ktos czemu Ilie nie trenuje?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nic w naturze jak widać nie ginie, odszedł Dawidowski przyszedł Garguła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
podobno Jacek przysłał sms z kadry, że Ilie jest za słaby
![]() ![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ma jeszcze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Się okaże. Generalnie, to nie pamiętam w naszym klubie przykładu udanego powrotu po operacji kolana do pełnej sprawności. Może jeden Niedzielan, ale już nie u nas
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak.. Goły miał spory talent (na pewno wystarczający na naszą ligę), ale kontuzje i choroba na pewno go trochę wykończyły... Nie wiem w jakiej jest dyspozycji, ale wg mnie nie ma co żyć wspomnieniami - czyli golem z Wisłą Płock.
Patrząc czysto piłkarsko to można go porównać do... Dawidowskiego, ale patrząc na to jaką Konrad jest osobą, na pewno trzeba mu zaufać i trener Skorża musi dać mu szansę (poniekąd wyjścia nie ma, bo to może być nasz jedyny zawodnik, który ma ambicje "gryzienia trawy"). No zobaczymy co nam przyjdzie jeszcze z Gołosia, ja mam nadzieję, że "sieknie i zaskoczy". Bo głupi on nie jest, kasy nie przetraca, a niefart w życiu trzeba kiedyś odwrócić. Co do Niedzielana jak *wolfy* wspomniał, ja bym raczej powiedziała, że w jego przypadku to zadecydował czynnik taki, iż w Wiśle nie było czasu na jego wprowadzanie po kontuzji. My potrzebowaliśmy pilnie punktów, bo walczyliśmy do końca o mistrzostwo. Paweł Brożek był w wysokiej formie, więc dla Wtorka czasu nie było... A szkoda. Po cichu to właśnie tak sobie myślałam, że Andrzej jeszcze co nieco pokaże. I pokazuje w Ruchu ... ![]() Edit: *1q2*- w Wiśle dużo rzeczy się działo A on z jakiegoś powodu do nas przyszedł. Z reszta to jest moje zdanie (inni też mają podobne) i ty się z nim zgadzać nie musisz :]
Ostatnio edytowane przez masterlag : 16.11.2009 o godz. 23:53.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A kiedy on ten talent niby miał? ,bo chyba nie jak przyszedł do Wisły.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kiedyś porównywaliśmy go do Uche, Gorawskiego - wiadomo, szału nie było.
Teraz porównujemy go do Łobodzińskiego - wizja biegnącego z opuszczoną głową, wdającego się w przeczące zasadom anatomii dryblingi Konrada budzi nadzieję. Co prawda jest to tylko nadzieja na ograniczenie stężenia Wojciecha w meczach Wisły, ale po Levadii wszyscy chyba zeszliśmy na ziemię. Jedni chcą Burligi lub Papieża, inni liczą, że ostatecznie na trybuny wyśle go Gołoś. Przypominam, że cały czas mówimy tu o wierze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|