|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To jest dziwne, ze jak zmarł ten dziennikarz Marcin Pawłowski co miał raka to wspomnieli o nim w paru materialach i co roku tam pare minut materiału jest o nim, a Wejherta to przez 2 tygodnie non stop pokazują... do znudzenia, jaby chcieli zrobić z niego świętego
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 13.11.2009 o godz. 13:40.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co innego jest szeregowy pracownik a co innego czlowiek ktory stworzyl TVN. Wiec logiczne jest ze go beda oplakiwac jeszcze dlugo bo dzieki niemu maja dosc dobrze platna prace. A i teraz trzeba sie przed nowym prezesem/prezydentem grupy ITI popisac bo i On za mlody nie jest. A ze przy okazji mozna zbic na tym kapital to druga sprawa, dla mnie bylo by dosc dziwne ze bylo by cicho o Jego smierci tak jak bylo w przypadku choroby. Ludzie sie dowiedzieli ze byl ciezko chory dopiero jak zamkna oczy na zawsze. Co jak co ale taka glowe do interesow jaki mial Wejchert to ja bym chcial miec, moze cos z tego bedzie bo i On w Angli pracowal jak i ja.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 13.11.2009 o godz. 14:03.
![]() ,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|