The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2009, 22:38
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Powtórzę: bawimy się rywalami, to już jest wręcz nonszalancja. Oby nas ta nonszalancja nie zjadła z Legią. Jeżeli nie, wchłoniemy, powtarzam: WCHŁONIEMY kolejnego rywala. Wiem, to jest brak skuteczności ale też zabawa i lekceważenie rywala. I dobrze, jest luz i pewność siebie.
"Producenci sprzętu AGD" kilka dni temu pokazali, jak można "pyknąć" kolesi grających z nonszalancją.
To nie przypadek. My nie mamy taktyki ani koncepcji. Nie mamy boiskowej złości. Waleczność też czasami idzie w piz*u. W sytuacjach kryzysowych skaczemy sobie do oczu jak jakieś zakompleksione wieśniaki.
Jesteśmy po prostu ... słabi :/
Taka jest niestety prawda.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 30.10.2009, 22:42
Denethor napisał(a):Wyświetl post
"Producenci sprzętu AGD" kilka dni temu pokazali, jak można "pyknąć" kolesi grających z nonszalancją.
To nie przypadek. My nie mamy taktyki ani koncepcji. Nie mamy boiskowej złości. Waleczność też czasami idzie w piz*u. W sytuacjach kryzysowych skaczemy sobie do oczu jak jakieś zakompleksione wieśniaki.
Jesteśmy po prostu ... słabi :/
Taka jest niestety prawda.
Gówno miała nonszalancja wspólnego w meczu z Lechem...

Zresztą za Kasperczaka Odra też nam parę razy pokazała jak się kończy nonszalancja... I co? Gówno...
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Jakbyś zacytował mój cały post to byś zauważył,że nie chodziło mi o 'kolejne mistrzostwo,a później porażki z Levadiami' tylko o nasze ostatnimi czasy częste wpadki w Polskiej lidze,
Częste? Mógłbyś wkleić ostanie 20 wyników w naszej lidze i zaznaczyć "wpadki"?
O Boże, nawet nie chce mi się tego komentować... Taki sam bełkot słcyhać niemalże po każdym meczy Wisły w tej rundzie. Popatrz z łaski swojej na komentarze do rozegranych przez "galacticos" spotkań...
czyli pierwsza połowa wygrana 2-0 też była grana nonszalancko?

.......e, jak dorwie naszą drużynę w końcu jakiś porządny trener a nie mięczak Skorża, to będziemy rozpierdalać po 9-0! Skorża Out!
Ddf
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Stary 30.10.2009, 22:48
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Gówno miała nonszalancja wspólnego w meczu z Lechem...

Zresztą za Kasperczaka Odra też nam parę razy pokazała jak się kończy nonszalancja... I co? Gówno...

czyli pierwsza połowa wygrana 2-0 też była grana nonszalancko?

.......e, jak dorwie naszą drużynę w końcu jakiś porządny trener a nie mięczak Skorża, to będziemy rozpierdalać po 9-0! Skorża Out!
Kolego, to jest Twoje zdanie. Moim zdaniem kopacze powinni zapierdzielać przez całe 90 minut, bo za to im do cholery płacą niemałe skąd inąd pieniądze. Cz Ty w pracy pozwalasz sobie na pełną aktywność przez np. dwie, dwie i pół godziny a potem patrzysz tylko jak przechytrzyć szefa i się do fajrantu poopierd***ć ?
Jeśli tak, to "gratuluję". Ja niestety muszę w pracy zasuwać i być skoncentrowany przez całe osiem godzin a biorę w cholerę jasną mniej kasy niż kopacze !
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 30.10.2009, 22:50

Pisząc "wpadki" miałem na myśli sytuacje w których powinniśmy strzelić 1,2,3 bramki więcej a tego nie robimy głownie z braku skuteczności.
Nie oczekuje żebyśmy wygrywali po 2,3,4,5 czy 6 do 0 tylko jeżeli nie potrafimy tak jak w dzisiejszym meczu dograć spokojnie do końca to chyba coś jest nie tak.
Mecz kończy sie w 90 czy 93 minucie a nie po wyniku 3:0.
To by było na tyle.

Wiem,że nie jest możliwe wygrywać mecz za meczem,wiem również że nie jest możliwe żeby każdy mecz wygrywać spokojnie i wykorzystywać sytuacje jak i wiem,że nie da sie nie doprowadzać do nerwowych sytuacji ale wiem,że mecz kończy sie po ostatnim gwizdku sędziego.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 30.10.2009 o godz. 22:59.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.10.2009, 22:54
Pisząc "wpadki" miałem na myśli sytuacje w których powinniśmy strzelić 1,2,3 bramki więcej a tego nie robimy głownie z braku skuteczności.
Nie oczekuje żebyśmy wygrywali po 2,3,4,5 czy 6 do 0 tylko jeżeli nie potrafimy tak jak w dzisiejszym meczu dograć spokojnie do końca to chyba coś jest nie tak.
Ej no zajebiste wpadki! Rzeczywiście dramat, nie ma to jak Lech czy Legia, którzy spokojnie kontrolują mecz i wywoża po 1 punkcie. Czego Ty wymagasz człowieku? zastanów się. Nie jest możliwe, żeby każdy mecz rozgrywać spokojnie, wykorzystywać wszystkie sytuacje, nie doprowadzać do nerwowych sytuacji. Nie ma takiej drużyny na świecie w żadnej lidze.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2009, 22:56
Włącz sobie Barcelonę, oni to dopiero mają wpadkę za wpadką... Co prawda wygrywają mecze ale np. tutaj powinno być z 5-0, ale skończyło sie na 1-0: http://www.youtube.com/watch?v=JhcTVQevIDo
Ddf
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Stary 30.10.2009, 23:02
Włącz sobie Barcelonę, oni to dopiero mają wpadkę za wpadką... Co prawda wygrywają mecze ale np. tutaj powinno być z 5-0, ale skończyło sie na 1-0: http://www.youtube.com/watch?v=JhcTVQevIDo
Konrad-mimo tego co Ci napisałem, nie odpowiedziałeś na moje pytanie a dalej sobie nabijasz posty w odpowiedziach gówno wnoszących do tematu. Czyżbyś nie zrozumiał mojej odpowiedzi ?
W pracy (jakiejkolwiek) wymagane jest pełne zaangażowanie a nie jakieś kurna dziwne dawkowanie chęciami !!
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Stary 30.10.2009, 23:06
W pracy (jakiejkolwiek) wymagane jest pełne zaangażowanie a nie jakieś kurna dziwne dawkowanie chęciami !!
Już kiedyś rozmawiałem z kimś na temat - mam nieco inną opinie.

Masz do wykonania pewne zadanie - i z tego jesteś rozliczany. Mają zdobyć mistrza, mają wygrywać mecze. Na razie wywiązują się z roboty... Styl i zaangażowanie to drugorzędna sprawa... Ot, nie dostaną premii (awansu).
Ddf
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów