The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2009, 22:34
Dziękujemy Paweł! Wielki napastnik, co nie potrafi z paru metrów trafić... zero walki Brożka, dosłownie zero stoi i czeka na piłkę... on chciał grać w lidze angielskiej..?
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.11.2009, 22:36
Beznadziejny mecz. W dodatku nie tylko z naszej strony. Legia w cale nie zasłużyła na zwycięstwo, nie czarujmy się. To był mecz na 0-0, tak obiektywnie patrząc.
Szczęście zostawmy kaskaderom, bo im jest potrzebne by żyć Piłkarze mają jedną z najłatwiejszych robót (nie czarujmy się po raz kolejny).
Chciałam napisać, że nie zawiódł mnie tylko chyba Mario i Marcelo, ale.. To w końcu dzięki ich "komunikacji" straciliśmy gola :/
Cała drużyna=DNO. I to był taki mecz, w którym nawet i Messi+Iniesta+Torres nic by z ławki nie dali. Dlatego nie będę dodatkowo komentować ich wejść. Mogę za to skomentować co innego: dlaczego Leszczak do cho.lery nie wchodzi?! Przecież właśnie on może zrobić taką różnicę- młody, dopiero sie musi wkupić, więc będzie z niego pewnie więcej pożytku niż z... Małeckiego (sama nie wierze, że to pisze).
Poza tym, niech pan Cupiał w końcu tupnie nogą i nie wypłaca im kasy za takie granie! Może pan Wojciechowski to nie najlepszy wzór, ale w tym przypadku, jak tam czasem nie zapłaci, to.. dobrze robi, choć Polonia to nie Wisła i tam takich celów na dzień dzisiejszy jak my nie muszą mieć.
Noi cóż... Do tej pory zawsze byłam i broniłam pana Skorżę. Ale koniec! Przegrane z Lechem, z Legią też ciężko idzie... Nie wiem czy to jego wina. Na pewno nie tylko. Jak była jeszcze Blacha to chyba on tam ryknął nie raz, nie dwa, a teraz.. Kto, Janas tupnie nóżką? Ojej... żeby nie... :/
Takiej drużynie potrzeba jaj! apropo jaj- w przerwie pomyślałam sobie, że za takie porażki powinni kastrować. Tylko, że naszych piłkarzy nie mieliby z czego :|
I apropo pana Cupiała- chyba tylko w tym przypadku możemy mówić o pechu. Przepraszam pana Bogusia, ale.. statystyki
Nie wiem co jeszcze można powiedzieć... Że się na Cracovii odbiją? ... zobaczymy :|
http://www.demotywacje.pl/upload/2662.jpg x)

Ja kocham nasz TS!!!
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 06.11.2009, 22:40
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Beznadziejny mecz. W dodatku nie tylko z naszej strony. Legia w cale nie zasłużyła na zwycięstwo, nie czarujmy się. To był mecz na 0-0, tak obiektywnie patrząc.
Szczęście zostawmy kaskaderom, bo im jest potrzebne by żyć Piłkarze mają jedną z najłatwiejszych robót (nie czarujmy się po raz kolejny).
Chciałam napisać, że nie zawiódł mnie tylko chyba Mario i Marcelo, ale.. To w końcu dzięki ich "komunikacji" straciliśmy gola :/
Cała drużyna=DNO. I to był taki mecz, w którym nawet i Messi+Iniesta+Torres nic by z ławki nie dali. Dlatego nie będę dodatkowo komentować ich wejść. Mogę za to skomentować co innego: dlaczego Leszczak do cho.lery nie wchodzi?! Przecież właśnie on może zrobić taką różnicę- młody, dopiero sie musi wkupić, więc będzie z niego pewnie więcej pożytku niż z... Małeckiego (sama nie wierze, że to pisze).
Poza tym, niech pan Cupiał w końcu tupnie nogą i nie wypłaca im kasy za takie granie! Może pan Wojciechowski to nie najlepszy wzór, ale w tym przypadku, jak tam czasem nie zapłaci, to.. dobrze robi, choć Polonia to nie Wisła i tam takich celów na dzień dzisiejszy jak my nie muszą mieć.
Noi cóż... Do tej pory zawsze byłam i broniłam pana Skorżę. Ale koniec! Przegrane z Lechem, z Legią też ciężko idzie... Nie wiem czy to jego wina. Na pewno nie tylko. Jak była jeszcze Blacha to chyba on tam ryknął nie raz, nie dwa, a teraz.. Kto, Janas tupnie nóżką? Ojej... żeby nie... :/
Takiej drużynie potrzeba jaj! apropo jaj- w przerwie pomyślałam sobie, że za takie porażki powinni kastrować. Tylko, że naszych piłkarzy nie mieliby z czego :|
I apropo pana Cupiała- chyba tylko w tym przypadku możemy mówić o pechu. Przepraszam pana Bogusia, ale.. statystyki
Nie wiem co jeszcze można powiedzieć... Że się na Cracovii odbiją? ... zobaczymy :|
http://www.demotywacje.pl/upload/2662.jpg x)

Ja kocham nasz TS!!!
Dokładnie tak ! Pamiętam jak byłem na treningu jak Blacha na nich się darł,aż miło było jak zapierdzielali. Ja nie wiem czy Skorża ma autorytet u piłkarzy, wkurza mnie to,że w naszej drużynie są święte krowy takie jak Paweł Brożek cz Patryk Małecki. Wolę młodego Leszczaka walczącego niż stojącego, drącego mordę na wszystkich Brożka.. Była porażka z Levadią, była z Lechem jest i z Legią.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 06.11.2009, 22:44
Cytat:
- Mecz wyglądał mniej wiecej tak jak się tego spodziewaliśmy. Stworzenie dwóch - trzech sytuacji bramkowych to zdecydowanie za mało. Nasza skuteczność nigdy nie była stuprocentowa i tak też było i dziś. Cóż... liga będzie ciekawsza - powiedział trener Maciej Skorża po przegranym meczu z Legią.

- Kontrolowaliśmy przebieg gry, jednak nie stwarzając sobie sytuacji - opisywał przebieg meczu trener Wisły. - Bramka Radovicia padła w momencie, w którym nie zanosiło się na to, bo wydawało się że to my coraz bardziej przejmujemy inicjatywę i stworzymy sobie sytuację. Nastąpił błąd w defensywie i nieszczęście dla nas gotowe. W meczu z Legią często decyduje jedna bramka. W drugiej połowie próbowaliśmy zagrać ofensywniej. Legia cofnęła się broniąc przewagę bramkową i swój cel osiągnęła.

bla, bla, bla .....
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.11.2009, 22:45
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Hehe, na tym forum zawsze można po meczu znalezc takie "kwiatki". Preczytaj pogrubiony fragment swojego posta i pomyśl czy ma sens to co napisalaś... Messi by nie pomógł ale Leszczak jak najbardziej
Ludzie ten chłopak nie jest gotowy na 3 minuty gry a wy chcecie go wpuszczac żeby Legię ogrywał... Ochłońcie...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.11.2009, 22:52
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Hehe, na tym forum zawsze można po meczu znalezc takie "kwiatki". Preczytaj pogrubiony fragment swojego posta i pomyśl czy ma sens to co napisalaś... Messi by nie pomógł ale Leszczak jak najbardziej
Ludzie ten chłopak nie jest gotowy na 3 minuty gry a wy chcecie go wpuszczac żeby Legię ogrywał... Ochłońcie...
widocznie nie zrozumiałeś. O Leszczaku wspomniałam na podstawie w sumie kilku ostatnich meczy. Chodziło mi o to, że lepiej yłoby jego wstawić zamiast Małego czy Pawła B. "Wchodzi"- nie z ławki, ale nawet od pierwszej minuty. (chocby na 45min.)
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 06.11.2009, 22:36
Dlaczego nam nigdy nie wystarcza motywacji w waznych meczach Dlaczego Legia w meczach z nami sie spina a my gramy jak dziewczyny? A potem wychodzi Cwielong i mowi ze nie wie dlaczego przegrali...no ludzie!!!
Odpowiedz cytując
michalo28
Member

Od: 08.2004

Stary 06.11.2009, 22:38
Nie macie wrażenia, że Skorża bojaźliwie podchodzi do meczów o stawkę?
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.11.2009, 22:39
Polska piłka ligowa jest przepłacana. Kontrakty roczne w wysokości 250-400 tysięcy euro są coraz częstsze w najlepszych klubach. Ja zarabiam 1200 zł miesięcznie i pracuje od poniedziałku do piątku po 8 h. Takiej fuchy im trzeba. Łobodziński pewnie dalej zajebany jest...
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2009, 22:39
Teraz moja kolej.
Zasłużone zwycięstwo Legi. Dobra dyscyplina taktyczna.
Pewnie gdyby nie Marcelo to mogliśmy dostać jeszcze ze dwie bramki w plecy. Sporo ważnych ważnych piłek przeciął. Jest to obecnie nasz najlepszy zawodnik.
Duży błąd przy bramce popełnił natomiast Mariusz Pawełek. W ogóle jakoś szwankowała w tym meczu komunikacja.
Małecki to rzeczywiście piłkarz wielki, ale gębą. I to co mówili wielokrotnie komentatorzy i pod czym się chyba większość z nas podpisze. Prawdziwa wartość piłkarza wychodzi w tych ważnych spotkaniach.
Martwi brak walki. Z tego co mówił przed meczem Paweł Brożek to Skorża próbował przez kilka godzin napompować w piłkarzy atmosferę tego meczu.W ogóle tego nie było widać. Oglądając filmik z konferencji też dało się zauważyć że największą wagę przykłada właśnie do determinacji.
Myślałem że będzie inaczej. Niestety po raz kolejny się zawiodłem.
Jestem tylko ciekaw czy Maciek zdaje sobie sprawę z tego ze jest bezradny. Ten mecz to niestety potwierdził.

Już wolę drugie miejsce w lidze po ambitnej i widowiskowej grze w lidze i z lepszym efektem w europejskich pucharach.
Nie jesteśmy nigdzie. Szkoda mi Maćka, zawsze życzyłem mu jak najlepiej. Dziś straciłem wiarę w jego umiejętności. Potrzebny jest trener który zostanie obdarzony jeszcze większym zaufaniem i pozwoli mu gruntownie przebudować tą drużynę. Potrzeba nam młodych, ambitnych i zdolnych chłopaków.

I na koniec takie podsumowanie z spotkania ostatniego piłkarzy z kibicami adresowane do kapitana Arkadiusza Głowackiego.

KIEDY WISŁA WYGRAŁA OSTATNIO WAŻNY MECZ?

No kiedy...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 06.11.2009, 22:42
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
KIEDY WISŁA WYGRAŁA OSTATNIO WAŻNY MECZ?

No kiedy...
W Krakowie 1-0 z Legią w poprzednim sezonie - przepustka do MP
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.11.2009, 22:42
SKorża po meczu: Ten mecz wyglądał tak jak się spodziewaliśmy. Myślę, że kontrolowaliśmy grę. Takie są mecze z Legią. Po przerwie próbowaliśmy zagrać ofensywnie, ale goście mądrze obronili przewagę.Takie mecze wygrywa się charakterem.

Dla mnie to jest koniec tego Pana. On jeszcze jest zadowolony z gry...!!!!!!!!!!!!
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 06.11.2009, 22:44
Maciej Skorża: "- Mecz wyglądał mniej wiecej tak jak się tego spodziewaliśmy."

Czy mi się zdaje czy przed meczem miało być zepchnięcie Legii do głębokiej defensywy? A tu widzę, że trener spodziewał się że będzie taa lipa
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 06.11.2009, 22:45
Okropny mecz. Poziom 2-ligowy.

Legia bardziej poukladana. Kapitalny jest ten ich Astiz. Z Marcelo by stworzyli duet nie do przejscia.

Oceniac detalicznie tu nie ma co bo kazdy z zawodnikow dostaje PYTE Z WYKRZYKNIKIEM, oprocz Marcelo.

Najsmutniejsze jest jednak to, ze prawdopodobnie nasz najslabszy mecz dopiero nadejdzie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.11.2009, 23:50
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Okropny mecz. Poziom 2-ligowy.

Legia bardziej poukladana. Kapitalny jest ten ich Astiz. Z Marcelo by stworzyli duet nie do przejscia.

Oceniac detalicznie tu nie ma co bo kazdy z zawodnikow dostaje PYTE Z WYKRZYKNIKIEM, oprocz Marcelo.

Najsmutniejsze jest jednak to, ze prawdopodobnie nasz najslabszy mecz dopiero nadejdzie.

No Astiz wymiata ,chlopak moglby spokojnie grac sobie na zachodzie i az dziw ze gra w Polsce

ktos widzial jak nasz super as Malecki nietrafil z 3 metrow ,a Tomas Irsak sie z tego cieszy

albo mi sie cos przewidzilało
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.11.2009, 23:59
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
ktos widzial jak nasz super as Malecki nietrafil z 3 metrow ,a Tomas Irsak sie z tego cieszy
Może trudno mu było zachować powagę?
Nie winię go. Winię Skorżę. Zostawiłby Cantoro -> nie byłoby strzału -> nie byłoby problemu. Ewentualnie strzał by był, ale nie byłoby czego dobijać, bo Małecki nie TuboDymoMan i w trybuny nie wleci.

Skorża napisał(a):
- Miałem pomysł na grę, choć celu nie osiągnąłem i teraz można to krytykować. Moją intencją było oszczędzenie Tomasa Jirsaka na drugą połowę, w której było więcej miejsca (?! - dopisek mój) . To był mój plan. Niestety, Tomkowi nie udało się odmienić losów meczu. Na pytanie, czy gdyby zagrał od początku wygralibyśmy nie dostaniemy odpowiedzi.
No to wszystko jasne. Nasz trener miał plan, ale go Tomek w drugiej połowie s.......ił. Znaczy się, on i Radović, bo pewnie po pierwszej połowie miało być 0:0.
Serbowi się pewnie upiecze, ale Jirsak - ława.
Nie mam pytań - polska myśl szkoleniowa. Cały mecz zaplanował!
Tacy Anglicy to grają od pierwszej do ostatniej minuty. Frajerzy.

P.S. Przeczytajcie sobie to jeszcze raz.
Kabaret.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.11.2009 o godz. 00:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 07.11.2009, 00:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No to wszystko jasne. Nasz trener miał plan, ale go Tomek w drugiej połowie s.......ił. Znaczy się, on i Radović, bo pewnie po pierwszej połowie miało być 0:0.
Serbowi się pewnie upiecze, ale Jirsak - ława.
Nie mam pytań - polska myśl szkoleniowa. Cały mecz zaplanował!
Tacy Anglicy to grają od pierwszej do ostatniej minuty. Frajerzy.
Jirsak nigdy nie potrafił wytrzymać fizycznie całego meczu. Nigdy. Zawsze opadał z sił najpóźniej około 70 minuty.
Wiadomo było, że na początku spotkania można się spodziewać walki w środku pola, bo tak wyglądały nasze poprzednie mecze z Legią Urbana. Co w tym dziwnego, że Skorża wolał mieć na boisku zawodnika, który walczyć potrafi? Poza tym, co też takiego pokazał Jirsak byśmy aż tak żałowali, że rozpoczął na ławie?
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 06.11.2009, 22:46
Jedyny powód, dla którego Skorża powinien da;ej prowadzić Wisłę, to brak innego kontrkandydata.
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.11.2009, 22:47
Qrwa mac co to ma byc ? co to za taktyka ? gdzie my qrwa gramy ? dwa mecze z w miare rownorzednym i druzynami i nasza taktyka polega na neutralizacji poczynan przeciwnika - my jestesmy qrwa Wisła Kraków a nie jakas Polonia Bytom czy Ruch - to my mamy narzucac taktyke a nie dostosowywac sie do rywala - zreszta efekty podobne do levadii - ZERO WNIOSKÓW!!!!!!!
Spróbujcie qrwa przegrac z pejsami wtedy mam nadzieje ze Bogus rozejdzie sie z Mackiem (generalnie nic do Macka nie mam tlyko jaj nie ma i nie uczy sie na bledach ot co :( )
Tyle i aż tyle do tego meczu

P.S. Zaluje ze Mario tak szybko wyzdrowial Ilie moze by nie wyszedl do tego
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.11.2009, 22:48
Cytat:
Mam nadzieje że BC posłucha twych próśb i latem (może jeszcze zimą) Skorża odejdzie z Wisły... do Lecha (może w pucharach nie pogra ale tam zrobi z 2-3 mistrzostwa pod rząd) Wiem że jesteś twardziel i nie będziesz płakał jak "pyry" będą się koronować (Rutkowski oficjalnie przyznał że chce Skorże)

Za to u nas (skarbiec pusty i nie ma kasy na gwiazdy trenerskie) albo kolejna karuzela z trenerami albo jakiś nowy "Smuda" co to wygra z Legią ale MP możemy długo nie oglądać. Ale styl będzie i może grupa w Lidze Europejskiej
Grupa w Lidze Europejskiej to wieksze profity niz zwyciestwo z Ruchem Chorzow, Odra Wodzislaw, czy Zaglebiem Lubin, uwierz mi. Jednak chyba wybieram takie emocje, anizeli wysoki poziom w****ienia po kolejnym dwumeczu z Levadia..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 06.11.2009, 22:55
Luk_Biala_Gwiazda napisał(a):Wyświetl post
Grupa w Lidze Europejskiej to wieksze profity niz zwyciestwo z Ruchem Chorzow, Odra Wodzislaw, czy Zaglebiem Lubin, uwierz mi. Jednak chyba wybieram takie emocje, anizeli wysoki poziom w****ienia po kolejnym dwumeczu z Levadia..
Co mnie jakieś profity obchodzą! Ja kibicem jestem i chcę MP! A nie "profitów"

Pieniądze to środek do celu a nie cel sam w sobie....

I co wolałbyś żeby Wisła była 3 w zeszłym sezonie i miała profity (jak Lech) czy też żeby MP zdobyła bez tych profitów?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.11.2009, 22:49
Skorza bojazliwie podchodzi do meczow o stawke? Ludzie ogarnijcie sie! Mamy ledwo 15 pilkarzy ktorzy sa na rownym poziomie mimo ze powinnismy ich miec conajmniej 22. To jest glowna przyczyna braku motywacji u naszych zawodnikow.

Trener nie ma jak ich zmotywowac skoro brak konkurencji. Czy to w lidze czy to w samym klubie. Wierzcie mi trenera mamy chyba jednego z najlepszych w Polsce problemem jest to ze sporo pilkarzy gra tylko po to by miec pieniadze, by gdzies zarabiac jakos na zycie, bo nie ma nikogo innego na ich pozycje, bo sie wypalili w tym klubie. Znalezliscie sobie kozla ofiarnego i teraz bedziecie jechac po nim. Jeden raz juz ten sam blad popelnilismy, nie popelnijmy go drugi raz.
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.11.2009, 22:54
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Skorza bojazliwie podchodzi do meczow o stawke? Ludzie ogarnijcie sie! Mamy ledwo 15 pilkarzy ktorzy sa na rownym poziomie mimo ze powinnismy ich miec conajmniej 22. To jest glowna przyczyna braku motywacji u naszych zawodnikow.

Trener nie ma jak ich zmotywowac skoro brak konkurencji. Czy to w lidze czy to w samym klubie. Wierzcie mi trenera mamy chyba jednego z najlepszych w Polsce problemem jest to ze sporo pilkarzy gra tylko po to by miec pieniadze, by gdzies zarabiac jakos na zycie, bo nie ma nikogo innego na ich pozycje, bo sie wypalili w tym klubie. Znalezliscie sobie kozla ofiarnego i teraz bedziecie jechac po nim. Jeden raz juz ten sam blad popelnilismy, nie popelnijmy go drugi raz.
Powiedz mi, kogo Rybus ma na swoje pozycje, jako konkurenta, kogo ma Astiz, Choto, Rzezniczak, Komorowski, Iwanski, Giza.. Czekam na przyklady konkurentow dla tych zawodnikow, przez ktorych musza sie sprezac i grac na 100% swoich mozliwosci. Podac przyklady z Lecha?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.11.2009, 23:02
koyoot napisał(a):Wyświetl post

Jakoś Alvarezovi brak konkurencji nie przeszkadza by w każdym meczu zapierniczać od jednej linii do drugiej...
Z drugiej strony Diaz - co by nie wyprawiał wyjściową 11 ma bankowo. Nawet kosztem Jirsaka w dobrej formie, tak więc mimo tej twojej "mitycznej" konkurencji itd

Także panie swoją tezą nie błysnąłeś... zreszta nie tylko ja to zauważyłem jak widzę.

Problemem jest Skorża - ta drużyna poprostu jest słabo przygotowana do sezonu, koniec kropka.
Odpowiedz cytując
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.11.2009, 22:51
Porazka z Lechem teraz z Legia... a w Maju bedziemy świętowac kolejnego MP to będzie nasz 13 tytuł....
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.11.2009, 22:57
Jak dla mnie to Leszczak mógłby grać w tym meczu w miejsce Pawła czy Patryka - efekty byłby by pewnie podobne a chłopak zyskałby doświadczenie w meczach o wysoka stawkę więc byłby jakiś plus tego meczu
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.11.2009, 22:57
Można by poziom meczu( a w szczególności gry Wisły) okreslić
beenhakerowskim: pier... poziom dna
niektórzy powiedzieliby, że w to dno pukalismy od spodu
Ja osobiście nie znam adekwatnego epitetu do określenia tej gry( czy w tym przypadku użycie tego słowa nie bedzie nadużyciem)
Dodatko subiektywna ocena graczy:
Marcelo - chciał i umiał, jedyny PIŁKARZ w tym zespole dzisiaj
Kirm, Piotr Brożek - nie umieli ale chociaż im sie chciało
9 koszulek
3 wyróżnienia specjalne:
Jop - zdecydowanie najgroźniejszy napastnik Legii
Diaz - najlepszy pomocnik drużyny z Warszawy, takich podań kluczowych otwierających droge do kontry nie zaliczył żaden ich rozgrywający
Małecki- 2 najlepszy obrońca stołecznej drużyny( trzeba oddać Astizowi - zagrał mecz życia) - kasował w zalążku większośc ataków Wisły, przy groźnych sytuacjach pewnym kopem w trybunu badź bandy reklamowe ratował Legie z opresji
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 07.11.2009 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.11.2009, 23:10
odnośnie motywacji, to jednym z lepszych sposobów na zawodników jest ...

... rotacja w składzie...

... tylko kim skoro w "11" jest zawodnik rozgrywający ostatnie mecze w Wiśle

felipe napisał(a):
Jakoś Alvarezovi brak konkurencji nie przeszkadza by w każdym meczu zapierniczać od jednej linii do drugiej...
różne są charaktery, mentalność etc, na pewno konkurencja w składzie wyszłaby na dobre, bo co z tego że któryś zagra źle jak na jego miejsce nie ma innego, poza tym że za Jirska zawsze można wstawić Cantoro, no i jest jeszcze Ćwielong któremu po prostu umiejętności brak
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 06.11.2009 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując
stanked
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2009, 23:38
niestety przyłaczam się do twego zdania,Małecki dostał kontrakt i dokładnie od tego czasu jest beznadziejny to samo tyczy się Brożka,Łobodziński do wywalenia za darmo!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2009, 23:35
katstrofalny mecz Wisly...nie pierwszy nie ostatni... I nie ze względu na Maćka S. (choć i tak jego forowanie kilku zawodników jest irytujące...) tylko na zaangażowanie naszych pilkarzy.Móglbym dalej rozwijać wątek, ale nie widzę sensu. Każdy widzi co się dzieje. Zalożę się z Wami - nie będziemy mistrzami.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów