|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
fajna rzecz ale ile kosztuje ta przyjemność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czy dokonując przelewu z Mbanku do Fortisu płacę jakąś prowizję? Jeśli tak to ile?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
w banku wszystkie przelewy są darmowe.
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wielkie dzieki
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie mam mianowicie pytanie chce sprzedac moj sprzet narciarski mianowicie buty narty kijki...
![]() Gdzie jest w Krakowie skup sprzetu narciarskiego...? orientuje się ktos? pomocy...z góry thx |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na pewno jest giełda narciarska w weekendy koło Rotundy, tylko nie wiem czy już funkcjonuje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
[QUOTE=gackos;803995]Mam pytanie do jakiegoś speca od telewizorów. Kupiłem jakiś czas temu, używaną plazmę Hitachi i po jakimś czasie zaczęły mi się dziać rzeczy, takie jak na zdjęciach. Obraz taki pojawia się chwilę po podłączeniu do telewizora dvd lub komputera, a podczas oglądania telewizji nie ma tego problemu. Czy ktoś może wie co może być tego powodem? Z góry dzięki za odpowiedź.
o wlasnie... mialem to samo na laptopie... u mnie narazie od jakiegos czasu sie juz nie pojawia ale bylo dokladnie to samo... nic z tym nie zrobilem samo przeszlo jak bedziesz wiedzial o co z tym chodzi to wez mi na priv napisz pozdro ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
ile kosztuja hasla jednorazowe w mbanku (na papierze) bo zapomnialem a za nim znajde na ich stronie to potrwa...
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Raczej na pewno przesyłają listę haseł za darmo
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jest gdzieś temat założony odnośnie pomysłów na oprawę meczów Wisły? Z góry dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
5 złotych - kiedyś były za darmo ale teraz trzeba płacić
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W jakich dniach i godz jest czynna giełda samochodowa na Rybitwach,sobota,niedziela ? Jak to wyglada w praktyce,o ktorej tam najlepiej byc ?
Będe niedługo sprzedawac auto i chcialbym tam podjechac w ktorys dzien.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
pytanie dotyczace FM09 : )
czemu, gdy naciskam 'kontynuuj', nic sie nie dzieje..tzn.nie ida dni, nie przychodza wiadomosci? oO ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mógłby ktoś mi pomóc może w napisaniu pracy ok 300 - 350 słów nt. USA 2009 po wyborach (społeczeństwo w którym przynależność rasowa/ kolor skóry nie ma znaczenia)
bardzo pilne prosiłbym na pw |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
1.Kiedy można zobaczyć judoków Wisły w akcji? Można wejść sobie normalnie na trening, czy tylko podczas zawodów?
2.10 czerwca mam planowany zabieg operacyjny. Czy wtedy będzie już po zakończeniu roku akademickiego? A jeśli nie, to czy można sobie wziąć jakieś wolne "chorobowe"? Bo raz że mi zależy na zabiegu, a dwa że nie chcę żeby przez nieobecności mnie skreślili. Studiuję na 1 roku na rolniczym. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Mistel : 16.10.2009 o godz. 17:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
14 czerwca zaczyna się sesja wiec branie wtedy wolnego to zły pomysł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak sprzedawałem, to pojechałem w niedziele tak, żeby na mniej więcej 6:30 być na miejscu. Autem do giełdy nie dojechałem, bo sprzedałem wcześniej handlarzom (próbowałem wcześniej przez 3 miesiące sprzedawać na allegro, otomoto i innych ogłoszeniach, ale nie poszło, a mi się spieszyć zaczynało).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
mam takie pytanie. Spotkał się ktoś z serią gry Crash na Peceta? Grywałem w to jak byłem młody na ps1 i chciałbym sobie przypomnieć tyle że playa nie mam już od dawna a nie moge znaleźć w necie wersji na peceta. Wie ktoś skąd mozna by ściągnąć wszystkie części gry? ewentualnie czy da się zamienić plik tak żeby po ściągnięciu z neta w wersji na playa dało się pograć na kompie?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
psy zatrzymały mnie i spisały na podstawie jakiegoś rysopisu mogę mieć z tego jakieś większe problemy ?
Cytat:
Ostatnio edytowane przez South : 17.10.2009 o godz. 04:39.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jak mam zainstalować i uruchomić grę którą ściągnąłem w postaci 4 plików win rara, odpakowałem i o to co mam przed sobą:
plik 1 - 18WOSH.ccd ( 1 kb ) plik 2 - 18WOSH.img ( 341 mb ) plik 3 - 18WOSH.sub ( 13 mb ) a gra to: http://www.elitewarez.com.pl/vb/wysc...el-haulin.html na samym dole te 4 pliki z rapida to to ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
@kacap
Trzeba zainstalować ten program: Kod:
http://www.instalki.pl/programy/download/emulatory_napedow/DAEMON_Tools.php |