|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziś przechodząc przez Rynek w okolicach godziny 15, zobaczyłem coś bardzo dziwnego. Mianowicie przy wylocie ulicy Floriańskiej gdy zabrzmiał pierwszy hejnał kilkadziesiąt osób poprostu "zamarzło". Widziałem jak chodzili, kręcili się p ookolicy, aż nagle stanęli i stali w pozach w jakich się zatrzymali przez około 7 minut. Po tym czasie normalnie poszli dalej jak gdyby nigdy nic kontynuując czynności przerwane wcześniej. Czy ktokolwiek z Was widział to dziś czy tylko mi to się udało? I w ogole o co chodziło z tą akcją?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ale jak? w bezruchuuuu? akcja kosmitow a tylko ty sie przed tym uchroniles, gratulacje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no dokładnie w całkowitym bezruchu...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Musiałes trafić na niezły towar, albo przesadziłes ze spliffami.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Myśleli, że jak przestaną się ruszać to sobie pójdziesz...
Naiwni! ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a moze padles ofiara czegos podobnego ? http://wp.tv/i,Masowy-zgon-w-restaur...4056,klip.html
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo - to było coś takiego...tylko mniej ludzi
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ludziom się na prawdę nudzi..
Powód: naprawdę
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 27.09.2009 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ludziom odbija ,wiec szukaja jakichs prymitywnych zajawek.
Mysla ze sa przez to zajebisci. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To licealiści, były 2 flashe
Nie wiem co macie przeciwko, dla mnie to coś ciekawego, nic nie zniszczyli, w sumie coś nowego i zabawnego. Pomyślcie, idziecie ulicą i nagle wszyscy wokół was zamierają w bezruchu np 300 osób, co wtedy myślisz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
![]()
Zaraz będzie- ''Ty chuju'' ![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo fajna, pozytywna i zakrecona akcja. Na stadionie fajnie by bylo cos takiego zrobic na wielka skale, np w momecie radosci ze strzelonej bramki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dokladnie my lubimy sie zjednoczyc na trybunach, zrobic zajebisty doping i poczuc ta siłe a oni lubia takie akcje. Jestem ciekaw jakby tak nagle zamarli na 5 minut a w tym czasie jakis złodziej im sie by zaczał dobierac do portfeli uhahahahahaa ciekawe czy nadal by stali i sie nie ruszali uhehehe
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jaroo1 dobre myśli masz z tym kieszonkowcem,albo jak by go gołąb osrał czy też by wytrzymał
Ogólnie skoro to nie szkodzi innym i nie wywołuje negatywnych odczuć u społeczeństwa,niech się bawią. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dobrze, że zbiorowo nie wysrali się na Rynku. Specjaliści od inżynierii ludzkich zachowań eksperymentują jak poprzez internet wywołać różne zachowania. Potrzebują do tego użytecznych idiotów, ktorzy dobrze głosują jak trzeba, ale można ich teraz ściągnąć w jedno określone miejsce. Kiedyś może to się przydać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
i do tego to zmierza, najpierw sie pokazac, coraz wiekszej rzeszy ludzi uswiadomic ze cos takiego istnieje, zaciekawic, i za jakis czas szarpnąc sie na cos ogromnej skali, dla rozrywki, nie po to bys mial jeden z drugim co krytykowac
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM cos do tematu ;]
|
|