|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
juniho nie wklejaj tu takich rzeczy bo niektórzy kibice wezmą to do siebie i przestana jeździć na mecze
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Duzo biletów wykupionych? Wie moze ktoś?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
aaadrian ja miałem nadzieje że właśnie wtedy zaczną jeździć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Z tego co trener mówił to mamy zagrać ładnie dla oka, wysokim pressingiem i skutecznie. No jestem ciekawy jak to wyjdzie, oby się udało.
Mam nadzieję, że Jirsak zagra w pierwszym składzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Postarają się o to, będą do tego dążyc, mocno w to wierzy...
trzeba to zaznaczać zawsze bo znów będzie krzyk że Skorża powiedział że wygram w totka, a ja głupek skreśliłem liczby i nie wygrałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jirsak w podstawowej 11, Skorża szaleje.
Mam nadzieję, że Czech zagra dobre spotkanie i zostanie tam na dłużej. Szkoda, że Ćwielong nie zagra na skrzydle, ale to już byłoby za dużo. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
asysta Tomas Jirsak.!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
myślę, że ta asysta Tomka zamknie buzie krytykom na jego temat !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2-0!! i znowu w bramce udział miał Jirsak!!! mam wielka nadzieje ze da to duzo do myslenia Panu Mackowi!! jedzie dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Asysta przy pierwszej i kluczowe podanie przy drugiej bramce
Takie są po 20 minutach efekty gry Jirsaka od pierwszego gwizdka . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeszcze tylko Kirm sie odblokuje i bedzie pieknie.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mariuuuuuusz Paweleeeeek !
nie wiem co ten chlop robi w tym zespole. po co sienpolozyl nie wiem? a wy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
zero obrony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mariusz Pawełek show!
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie kubanczyk ma rację, bo nawet jeśli podanie Trałki by przeszło, to Pawełek nie miałby szans żeby to wybić w pozycji w jakiej się położył. I kibice Polonii dobrze głosowali, ze może Pawełek coś ustrzeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry ale o co Ci chodzi ? Mario rzucił sie do dośrodkowania. Skąd miał wiedzieć , że Marcelo trąci piłke ? Ludzi dajcie spokój... ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokladnie. gdyby ta pilka przeszla pawelek zapewne lezal by na ziemii..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mariusz Pawelek
!! Niektorzy go juz do reprezentacji powolywali Polonie spokojnie ogramy, bo to widac, ale kolejny klops... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oczywiście szukanie od razu kozła ofiarnego, którym jest jak zawsze Mariusz.
Przypadkowy gol, piłka go zmyliła po odbiciu jednego z naszych, a tak w ogóle nasi nie powinni się tak ograć to by wogóle nie było zagrożenia. No i oczywiście je.. przez niektórych gwiazdor, ćpun i melanzowicz zdobywa kolejnego gola. Brawo Patryk! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diaz i Brożek na lewej za dużo się gubią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cieszy prowadzenie, ale poziom gry po raz kolejny bardzo słaby, by nie powiedzieć szokująco słaby.
Znów jest za mało ruchu, na boisku piknik, a nie gra, rozczarowuje Alvarez, Kirm, Diaz, Brożek się oszczędza. Drużyna straciła gola bo po raz kolejny nagle "umarła" w trakcie meczu - wszyscy stanęli jak słupy soli. Tak jak wcześniej. Nic się tu niestety mimo upływu czasu nie zmienia, choć mamy już 8 kolejkę. Pardon - zmienił się tylko moment tego "odpłynięcia" zespołu. Tym razem nie musieliśmy na nie czekać do 60-65 minuty. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
kibice Polonii mieli racje w tej ankiecie [o której wspomnieli na Canal+] x)
Ale ku..a mać! Ten gol to NIE jest jego wina! Także nie ma co sobie z niego drwić znów :| Jak już chcecie obwiniać to prędzej.. Marcelo :] Co do bramkarzy jeszcze... Jakoś w tym sezonie w lidze to Mario jest najbardziej przekonujący, najlepszy [wraz z Jankiem Muchą]. Także... więcej wiary w NASZEGO ... :] Czy spokojnie wygramy- nie wiem. lepiej zaczekać do końca meczu. A piłkarze- walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć! i grzeszyć kurde skutecznością! )btw. co pisze na 3 transparencie? o.O ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pawełek to jednak jest bramkarski gigant, tylko jemu sie takie sytuacje zdarzają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ciekawa atmosfera na boisku...
jak na sparingu slychać trenerow... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poziom tego meczu poraża. Najpierw Wisła nie grając nic wielkiego strzela dwie bramki, a teraz Polonia odpowiada jakimś farfoclem. Liczbą błędów jakie popełniają oba zespoły w tym meczu można by obdarzyć całą kolejkę Premiership.
Polska liga to najgorsze gów... na świecie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|